Selam canım buralardayım genelde :) Valla günler nasıl geçiyor ben hiç anlamıyorum ya. Hele bir de bahar daha çabuk geçer diyorlar bi bakıcaz temmuz gelmiş, ay Allahımmm düştü mü kaldı mı derkene şeker konuşur olduk çok şükür. Hadi Allahım inşallah yarın doğuma gidiyorum ya da kızlar ben doğurdum dediğimiz günler de gelsin inşaallaahhh
Aynen takviyeleri kimyasal gibi düşünmemeliyim, zaten vücudum da belli ediyor bi eksiklik var, şimdi liste çıkarıyorum ona göre yine abartmadan temel destek bir şeyler bulmak istiyorum bakalım.
Canım dikkat et ya ipin ucu kaçtı mı kaçıyor, ben de kesin tatlıdan meyveden ve pirinçten aldım. Bebeğin beyin gelişimi için karbonhidrat pek fazla önerilmiyor, bol bol protein öneriliyor ve beynin yüzde 70i son trimesterde gelişiyormuş, son 3 aylara girerken şeker çıkmasa dahi işin aslı nefsimize hakim olmak zorundayız, inşallah da olabildiğimiz kadar oluruz.
Yürüyüş olayı da pek olmuyor tabi. Yarından sonra artık günlük yürümeye başlıcam ama kesin, hem havalar da ısınmaya başlıyor, her gün en az 30 dakika açık havada. Yoksa toplamda en az 20 25 kiloyla doğuma gidicem. Kilo almak hiç umrum bile değil ama çocuğa bir zararı olur diye korkmaya başladım. Sigaraya bulaşmadım hiç göz açıp kapattık 5 ay geçti ama kendimi de rahatlatıyorum aşırı bunalırsam binde bir içerim şeklinde, boşver böyle de düşünmesek gidip paketi yerdik bugüne kadar :)))
Crp yüksek çıktı, ikinci testte de yüksek çıktı ama bir tık düşmüştü. Testi isteyen doktor bence bağırsak mikrobu falan kaptın geçiyordu şimdi dedi. İdrar tahlili temiz çıktı, idrar kültüründe de üreme olmadı. Kendi doktoruma sordum whatsapptan, gebelikte zaten yükselir dedi başka bir şey demedi :)) Bakalım şimdi üzerinde 2 haftaya yakın vakit geçti. Yarın tekrar kan testi var tam kan sayım vs hepsi. Bakalım yarın ne çıkacak.