- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
Bende oluyor canım o normalKizlar su gbi akinti sizlerde de oluyor mu ara ara yogun günlük bikac damla olacak sekilde.
Vuhuuuu çok hızlısın dostummmNormal dogum yaparsam 6 aylik oldumu dusunuyoruz bir daha 10 aya kadar emzirebilmis olacagim oyle olursa
Ay bizimki de tam tersi.Erkek.Doktor bile şaşırıyor çok güzel pozlar veriyor diyorAynı şeyi ben de yaşadım Dr. yüzünü göremedim 10 dk bir dolaş geri gel dedi benim de oğluşum olacak sürekli yüzünü kapatıyor ama pipiyi daha iki buçuk aylıkken gösterdi utanıp yüzünü kapatıyor herhalde
Slm kızlar,
Ben geldim. Bebisim 395 gr olmuş ve herşey yolundaymis.
Ve cinsiyetimiz kızmış,
3. Kızım olacak inşallah
Ayy çok sevindim canım her şeyin yolunda olmasınaSlm kızlar,
Ve cinsiyetimiz kızmış,
3. Kızım olacak inşallah
İnşallah bunu da güzelce atlatırızÇok övgü alıyor inşallah güzel geçer herşey. Sayfasını inceledim ona randevu bulduğuma mutlu oldum
Masallah canım gözün aydın rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
TSk ederim kızlar, zaten göstermediği için kız diye tahmin etmiştim. Sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah. Benim herif yalnız kaldı 4 de 1 oldukAyy çok sevindim canım her şeyin yolunda olmasınane güzel kızlarına ve sana bir arkadaş daha geliyor çok şanslısın
Canim bende dun baya evham yapmistim, sagolsun arkadaslar teselli ettiler, dayanamadim sabah doktoruma gittim, cok sukur her sey yolundaymis. Bugun 23+3um doktorum bu haftalar bile bebek hareketi takibi icin erken deyip kizdi, rahat ol biraz falan dedi, stres yaptikca hareket rtmez dedi..Kizlar günaydinya ben bebisi gecen günlerki gibi fazla hissetmiyorum bilmiyorum su an 19+2 yiz. Korkmalimiyim sizce.. offf 2 hafta sonradarandevum var anca. 2 hafta daha bekliycem bebisi görmek icin.
Bendede azalmaya başladı. Bu haftalarda uykuları düzenli hale geliyormuş. Daha az ama net hissediyorum. Uyuyup büyüsünler inşallahKizlar günaydinya ben bebisi gecen günlerki gibi fazla hissetmiyorum bilmiyorum su an 19+2 yiz. Korkmalimiyim sizce.. offf 2 hafta sonradarandevum var anca. 2 hafta daha bekliycem bebisi görmek icin.
Maşallah kız evlatları rahmettirSlm kızlar,
Ve cinsiyetimiz kızmış,
3. Kızım olacak inşallah
benimki de yüzüstü yatmış elini kapatmıştı hiç göremedik daha kendilerini bakalım ayrıntılı ultrasonda inşallah görürüz diyorum
Benimki kalbimi parmaklarımı vs gördün dercesine bu kadarı yeterli dedi
Maşallah ona bizimki sevmiyor poz vermeyi pipiyi açıyor utanıp yüzünü kapatıyor sonra da karısına küsüp arkasını dönüp yatan erkekler gibi sırtını dönüp yatıyorAy bizimki de tam tersi.Erkek.Doktor bile şaşırıyor çok güzel pozlar veriyor diyorPipisi de sürekli meydanda Dedim eşime sanırım artist bi şey geliyor
Gözün aydın canım sonunda cinsiyeti belli oldu yani Maşallah 3.kız cenneti garantilediniz kız çocuğu anneye arkadaş yoldaş ama Baba için çok zor kızlarını kimselere vermek istemiyorlar Allah eşinize kolaylık versinSlm kızlar,
Ve cinsiyetimiz kızmış,
3. Kızım olacak inşallah
Maşallah canım gözünaydın sağlıcakla al kucağına inşallahSlm kızlar,
Ve cinsiyetimiz kızmış,
3. Kızım olacak inşallah
Ben genelde yarım saat sürüyor diye biliyorum canım ucu ucuna yetişirsin benceKızlar ayrıntılı ultrasona girenler kimi 1 saat sürdü diyor kimisi daha fazla.. benim gittiğim hastanede ayrintiliya gireceğim saat ile doktor muayenesi arasında yarım saat var. Bu sürede yetişir mi, randevuma geç kalır mıyım diye sordum. Merak etmeyin çok rahat yetisirsiniz dediler.. neden burda kısa sürecek ben onu anlamadim..acaba iyi bakmiyorlar mi, üstünkörü falan mi? 300 küsur civarında da bi ücreti var.
Allah razi olsum canimCanim bende dun baya evham yapmistim, sagolsun arkadaslar teselli ettiler, dayanamadim sabah doktoruma gittim, cok sukur her sey yolundaymis. Bugun 23+3um doktorum bu haftalar bile bebek hareketi takibi icin erken deyip kizdi, rahat ol biraz falan dedi, stres yaptikca hareket rtmez dedi..
Yani sen duani et gerisini Allaha birak..