2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ay bizimki de tam tersi.Erkek.Doktor bile şaşırıyor çok güzel pozlar veriyor diyorPipisi de sürekli meydandaDedim eşime sanırım artist bi şey geliyor

Slm kızlar,
Ben geldim. Bebisim 395 gr olmuş ve herşey yolundaymis.

Ve cinsiyetimiz kızmış,
3. Kızım olacak inşallah
Ayy çok sevindim canım her şeyin yolunda olmasına ne güzel kızlarına ve sana bir arkadaş daha geliyor çok şanslısın

Masallah canım gözün aydın rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
Ayy çok sevindim canım her şeyin yolunda olmasına ne güzel kızlarına ve sana bir arkadaş daha geliyor çok şanslısın
TSk ederim kızlar, zaten göstermediği için kız diye tahmin etmiştim. Sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah. Benim herif yalnız kaldı 4 de 1 olduk

Kizlar günaydin ya ben bebisi gecen günlerki gibi fazla hissetmiyorum bilmiyorum su an 19+2 yiz. Korkmalimiyim sizce.. offf 2 hafta sonradarandevum var anca. 2 hafta daha bekliycem bebisi görmek icin.

Kizlar günaydin ya ben bebisi gecen günlerki gibi fazla hissetmiyorum bilmiyorum su an 19+2 yiz. Korkmalimiyim sizce.. offf 2 hafta sonradarandevum var anca. 2 hafta daha bekliycem bebisi görmek icin.
Canim bende dun baya evham yapmistim, sagolsun arkadaslar teselli ettiler, dayanamadim sabah doktoruma gittim, cok sukur her sey yolundaymis. Bugun 23+3um doktorum bu haftalar bile bebek hareketi takibi icin erken deyip kizdi, rahat ol biraz falan dedi, stres yaptikca hareket rtmez dedi..
Yani sen duani et gerisini Allaha birak..

Bendede azalmaya başladı. Bu haftalarda uykuları düzenli hale geliyormuş. Daha az ama net hissediyorum. Uyuyup büyüsünler inşallah

Slm kızlar,

Ve cinsiyetimiz kızmış,
3. Kızım olacak inşallah
Maşallah kız evlatları rahmettir Sağsalim al kucağına

Ay bizimki de tam tersi.Erkek.Doktor bile şaşırıyor çok güzel pozlar veriyor diyorPipisi de sürekli meydandaDedim eşime sanırım artist bi şey geliyor
Maşallah ona bizimki sevmiyor poz vermeyi pipiyi açıyor utanıp yüzünü kapatıyor sonra da karısına küsüp arkasını dönüp yatan erkekler gibi sırtını dönüp yatıyor

Kızlar ayrıntılı ultrasona girenler kimi 1 saat sürdü diyor kimisi daha fazla.. benim gittiğim hastanede ayrintiliya gireceğim saat ile doktor muayenesi arasında yarım saat var. Bu sürede yetişir mi, randevuma geç kalır mıyım diye sordum. Merak etmeyin çok rahat yetisirsiniz dediler.. neden burda kısa sürecek ben onu anlamadim.. acaba iyi bakmiyorlar mi, üstünkörü falan mi? 300 küsur civarında da bi ücreti var.

Slm kızlar,

Ve cinsiyetimiz kızmış,
3. Kızım olacak inşallah
Gözün aydın canım sonunda cinsiyeti belli oldu yani Maşallah 3.kız cenneti garantilediniz kız çocuğu anneye arkadaş yoldaş ama Baba için çok zor kızlarını kimselere vermek istemiyorlar Allah eşinize kolaylık versin

Ben genelde yarım saat sürüyor diye biliyorum canım ucu ucuna yetişirsin bence

Allah razi olsum canim dogru haklisin belkide bos yere evham yapiyorum. Su an karantinada oldugum icin o ypzden biraz temkinliyim. Hani virüs var cocuga bisey oldumu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…