2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
herkese merhaba güzel anneler, sürekli okuyorum ama yazamıyorum maalesef. benim ikizlerin cinsiyeti kızmış. aşırı sevindik. bir oğlumuz vardı,kızlarla da yaşlılığımızı garantiledik:KK200: benim hamileliğim zor geçiyor. çok fazla yoruluyorum,karnım 7 aylık gibi en kötüsü tam 11 kilo aldım. doktorum en acilinden endokrin bölümüne gitmemi istedi. haftaya ayrıntılı ultrasyon var sonrasında da şeker ölçümü yaptıracağım. bebek arabası ve bir kaç kıyafet aldık. sanki çok ağırlaşacağım ve son zamanlarda hiçbirşeye gücüm kalmayacakmış gibi hissediyorum.işyerinde izne çıkmama daha 12 hafta var ama sanırım son ay raporla tamamlarım. umarımbundan sonra topikte daha aktif olabilirim. sabah sabah içinizi şişirdim,affola...
Kizlar berekettir masallah hayalim hep ikiz kiz annesi olmak

kızlar günaydın hepinize öncelikle kadınlar günümüz kutlu olsun ♥️
ya ben az önce ilk doz tetanoz aşımı oldum kolum inanılmaz ağrıyor hiç böyle olacağını düşünmemiştim ne iyi gelir biliyor musunuz hemşireye de bişi sormadım 😅😅
günaydın canım geçmiş olsun ilki biraz ağrıyormuş sanırım ablam öyle demişti geçer belki birkaç saate

herkese merhaba güzel anneler, sürekli okuyorum ama yazamıyorum maalesef. benim ikizlerin cinsiyeti kızmış. aşırı sevindik. bir oğlumuz vardı,kızlarla da yaşlılığımızı garantiledik:KK200: benim hamileliğim zor geçiyor. çok fazla yoruluyorum,karnım 7 aylık gibi en kötüsü tam 11 kilo aldım. doktorum en acilinden endokrin bölümüne gitmemi istedi. haftaya ayrıntılı ultrasyon var sonrasında da şeker ölçümü yaptıracağım. bebek arabası ve bir kaç kıyafet aldık. sanki çok ağırlaşacağım ve son zamanlarda hiçbirşeye gücüm kalmayacakmış gibi hissediyorum.işyerinde izne çıkmama daha 12 hafta var ama sanırım son ay raporla tamamlarım. umarımbundan sonra topikte daha aktif olabilirim. sabah sabah içinizi şişirdim,affola...
Ayy masallah yaa çok güzel haber. Allah tamamına erdirsin canim inşallah 🤗

Hayy masallah sizeeee

Hayırlı sabahlar kızlar 23+1 günlüğüm sabah kalktogim da kanamam oldugunu farkettim neden oldu sizce daha gitmedim ama bir kaç damla gibi değil ama öğle epeyce çok da değil sancım falan yok

Hosgeldin, maşallah. Kız berekettir. Evet emekliliğini iki kızla garantilemiş cnm. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Benimde iki kızım var. 3. De sürpriz yapacak sanırım bu gidisle

Kizlaaarrrrr ben birazdan kalbi için gideceğim doktora. Bakalım neler diyecek. Eşimin bile haberi yok gideceğimden yani kimsenin haberi yok. Cinsiyet için merak ediyorlar sonradanda görünmedigi için hayal kırıklığı olmasın diye söylemedim

Hayırlı sabahlar kızlar 23+1 günlüğüm sabah kalktogim da kanamam oldugunu farkettim neden oldu sizce daha gitmedim ama bir kaç damla gibi değil ama öğle epeyce çok da değil sancım falan yok
Son bi kaç günde ağır iş yaptınız veya çok yoruldunuz mu? Dün cinsel birliktelik oldu mu?

Kizlaaarrrrr ben birazdan kalbi için gideceğim doktora. Bakalım neler diyecek. Eşimin bile haberi yok gideceğimden yani kimsenin haberi yok. Cinsiyet için merak ediyorlar sonradanda görünmedigi için hayal kırıklığı olmasın diye söylemedim
Hayırlı haberlerle dön canım inşallah🥰
Merhaba canım hoşgeldin ikiz annesi hemde iki kız çok şanslısın😍 İkiz oldukları için daha çok yoruluyor ve daha çok kilo almış olman normal bence ☺️

Kizlar berekettir masallah hayalim hep ikiz kiz annesi olmak

sağol canım, o zaman peşinden hemen bir tane daha yapıver, ikiz gibi büyüsünler:halay:buarada benim oğlum 8 yaşında, çok ara verdik ve o nedenle inan psikolojik ve fiziksel olarak bu hamilelik beni çok zorladı. eğer 2. çocuk niyetiniz var ise sakın ara vermeyin. herşey sil baştan şimdi,o kadar zor geliyor ki...

Ayy masallah yaa çok güzel haber. Allah tamamına erdirsin canim inşallah
Hayy masallah sizeeee
Hosgeldin, maşallah. Kız berekettir. Evet emekliliğini iki kızla garantilemiş cnm. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Benimde iki kızım var. 3. De sürpriz yapacak sanırım bu gidisle

🤗
amin canımlar,hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza bebelerimizi . B BaSa86 canım senin 3. de kız olursa sen yaşlılığı bırak,cenneti garantilemiş olursun :nazar: sağlıklı olsunlarda ,kucağımıza aldığımızda cinsiyet kavramı yok oluyor.

Kizlar su gbi akinti sizlerde de oluyor mu ara ara yogun günlük bikac damla olacak sekilde.

Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı ne kadar güzel bir oğlunuz varmış iki de kızınız olacakmış benim oğlum olacak Allah nasip ederse ama Rabbim nasip ederse bir tane de kızım olsun çok isterim doktorunuz sağlık sıkıntısı görmediği sürece aldığınız kiloları karnınızın büyüklüğünü sorun etmeyin yavrularınız sağlıklı gelsinler de kilo da göbek te geçici

sağol canım, o zaman peşinden hemen bir tane daha yapıver, ikiz gibi büyüsünler:halay:buarada benim oğlum 8 yaşında, çok ara verdik ve o nedenle inan psikolojik ve fiziksel olarak bu hamilelik beni çok zorladı. eğer 2. çocuk niyetiniz var ise sakın ara vermeyin. herşey sil baştan şimdi,o kadar zor geliyor ki...

amin canımlar,hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza bebelerimizi . B BaSa86 canım senin 3. de kız olursa sen yaşlılığı bırak,cenneti garantilemiş olursun :nazar: sağlıklı olsunlarda ,kucağımıza aldığımızda cinsiyet kavramı yok oluyor.
Tabi onuda iyi bir şekilde yetiştirirsen ve hayırlı bir eş ile evlendirirsen geçerli bu dediğin.

kızlar günaydın hepinize öncelikle kadınlar günümüz kutlu olsun ♥️
ya ben az önce ilk doz tetanoz aşımı oldum kolum inanılmaz ağrıyor hiç böyle olacağını düşünmemiştim ne iyi gelir biliyor musunuz hemşireye de bişi sormadım 😅😅
Ben ilk dozda 8 gün ağrı çektim kolumun üstüne yatamadım ikinci dozda da 3 gün aynı şekilde oldu ara ara buz küpü tutun kolunuza

Ali Ekiz'e gideceğim ben. Benim randevum 16 mart ta. Ben de hem heyecanlıyım, hem endişeliyim. Gittikten sonra tekrar yazarım.
Ayy benden önce gidiyorsun inşallah güzel sonuçlarla karşılaşırsın 🙏 haberini bekliyorum 🌸

X