Yok yok canim sadece 2. Doz 32. Haftada bitmesi gerekiyorÇok teşekkür ederim bende korktum zamanı geçti diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok canim sadece 2. Doz 32. Haftada bitmesi gerekiyorÇok teşekkür ederim bende korktum zamanı geçti diye
Kizlar berekettir masallah hayalim hep ikiz kiz annesi olmakherkese merhaba güzel anneler, sürekli okuyorum ama yazamıyorum maalesef. benim ikizlerin cinsiyeti kızmış. aşırı sevindik. bir oğlumuz vardı,kızlarla da yaşlılığımızı garantiledik benim hamileliğim zor geçiyor. çok fazla yoruluyorum,karnım 7 aylık gibi en kötüsü tam 11 kilo aldım. doktorum en acilinden endokrin bölümüne gitmemi istedi. haftaya ayrıntılı ultrasyon var sonrasında da şeker ölçümü yaptıracağım. bebek arabası ve bir kaç kıyafet aldık. sanki çok ağırlaşacağım ve son zamanlarda hiçbirşeye gücüm kalmayacakmış gibi hissediyorum.işyerinde izne çıkmama daha 12 hafta var ama sanırım son ay raporla tamamlarım. umarımbundan sonra topikte daha aktif olabilirim. sabah sabah içinizi şişirdim,affola...
günaydın canım geçmiş olsun ilki biraz ağrıyormuş sanırım ablam öyle demişti geçer belki birkaç saatekızlar günaydın hepinize öncelikle kadınlar günümüz kutlu olsun
ya ben az önce ilk doz tetanoz aşımı oldum kolum inanılmaz ağrıyor hiç böyle olacağını düşünmemiştim ne iyi gelir biliyor musunuz hemşireye de bişi sormadım
Ayy masallah yaa çok güzel haber. Allah tamamına erdirsin canim inşallahherkese merhaba güzel anneler, sürekli okuyorum ama yazamıyorum maalesef. benim ikizlerin cinsiyeti kızmış. aşırı sevindik. bir oğlumuz vardı,kızlarla da yaşlılığımızı garantiledik benim hamileliğim zor geçiyor. çok fazla yoruluyorum,karnım 7 aylık gibi en kötüsü tam 11 kilo aldım. doktorum en acilinden endokrin bölümüne gitmemi istedi. haftaya ayrıntılı ultrasyon var sonrasında da şeker ölçümü yaptıracağım. bebek arabası ve bir kaç kıyafet aldık. sanki çok ağırlaşacağım ve son zamanlarda hiçbirşeye gücüm kalmayacakmış gibi hissediyorum.işyerinde izne çıkmama daha 12 hafta var ama sanırım son ay raporla tamamlarım. umarımbundan sonra topikte daha aktif olabilirim. sabah sabah içinizi şişirdim,affola...
Hayy masallah sizeeeeherkese merhaba güzel anneler, sürekli okuyorum ama yazamıyorum maalesef. benim ikizlerin cinsiyeti kızmış. aşırı sevindik. bir oğlumuz vardı,kızlarla da yaşlılığımızı garantiledik benim hamileliğim zor geçiyor. çok fazla yoruluyorum,karnım 7 aylık gibi en kötüsü tam 11 kilo aldım. doktorum en acilinden endokrin bölümüne gitmemi istedi. haftaya ayrıntılı ultrasyon var sonrasında da şeker ölçümü yaptıracağım. bebek arabası ve bir kaç kıyafet aldık. sanki çok ağırlaşacağım ve son zamanlarda hiçbirşeye gücüm kalmayacakmış gibi hissediyorum.işyerinde izne çıkmama daha 12 hafta var ama sanırım son ay raporla tamamlarım. umarımbundan sonra topikte daha aktif olabilirim. sabah sabah içinizi şişirdim,affola...
Hosgeldin, maşallah. Kız berekettir. Evet emekliliğini iki kızla garantilemiş cnm. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.herkese merhaba güzel anneler, sürekli okuyorum ama yazamıyorum maalesef. benim ikizlerin cinsiyeti kızmış. aşırı sevindik. bir oğlumuz vardı,kızlarla da yaşlılığımızı garantiledik benim hamileliğim zor geçiyor. çok fazla yoruluyorum,karnım 7 aylık gibi en kötüsü tam 11 kilo aldım. doktorum en acilinden endokrin bölümüne gitmemi istedi. haftaya ayrıntılı ultrasyon var sonrasında da şeker ölçümü yaptıracağım. bebek arabası ve bir kaç kıyafet aldık. sanki çok ağırlaşacağım ve son zamanlarda hiçbirşeye gücüm kalmayacakmış gibi hissediyorum.işyerinde izne çıkmama daha 12 hafta var ama sanırım son ay raporla tamamlarım. umarımbundan sonra topikte daha aktif olabilirim. sabah sabah içinizi şişirdim,affola...
Son bi kaç günde ağır iş yaptınız veya çok yoruldunuz mu? Dün cinsel birliktelik oldu mu?Hayırlı sabahlar kızlar 23+1 günlüğüm sabah kalktogim da kanamam oldugunu farkettim neden oldu sizce daha gitmedim ama bir kaç damla gibi değil ama öğle epeyce çok da değil sancım falan yok
Hayırlı haberlerle dön canım inşallahKizlaaarrrrr ben birazdan kalbi için gideceğim doktora. Bakalım neler diyecek. Eşimin bile haberi yok gideceğimden yani kimsenin haberi yok. Cinsiyet için merak ediyorlar sonradanda görünmedigi için hayal kırıklığı olmasın diye söylemedim
Merhaba canım hoşgeldin ikiz annesi hemde iki kız çok şanslısın İkiz oldukları için daha çok yoruluyor ve daha çok kilo almış olman normal benceherkese merhaba güzel anneler, sürekli okuyorum ama yazamıyorum maalesef. benim ikizlerin cinsiyeti kızmış. aşırı sevindik. bir oğlumuz vardı,kızlarla da yaşlılığımızı garantiledik benim hamileliğim zor geçiyor. çok fazla yoruluyorum,karnım 7 aylık gibi en kötüsü tam 11 kilo aldım. doktorum en acilinden endokrin bölümüne gitmemi istedi. haftaya ayrıntılı ultrasyon var sonrasında da şeker ölçümü yaptıracağım. bebek arabası ve bir kaç kıyafet aldık. sanki çok ağırlaşacağım ve son zamanlarda hiçbirşeye gücüm kalmayacakmış gibi hissediyorum.işyerinde izne çıkmama daha 12 hafta var ama sanırım son ay raporla tamamlarım. umarımbundan sonra topikte daha aktif olabilirim. sabah sabah içinizi şişirdim,affola...
Kizlar berekettir masallah hayalim hep ikiz kiz annesi olmak
amin canımlar,hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza bebelerimizi . B BaSa86 canım senin 3. de kız olursa sen yaşlılığı bırak,cenneti garantilemiş olursun sağlıklı olsunlarda ,kucağımıza aldığımızda cinsiyet kavramı yok oluyor.Ayy masallah yaa çok güzel haber. Allah tamamına erdirsin canim inşallah
Hayy masallah sizeeeeHosgeldin, maşallah. Kız berekettir. Evet emekliliğini iki kızla garantilemiş cnm. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Benimde iki kızım var. 3. De sürpriz yapacak sanırım bu gidisle
Dün olmadı iş öğle ağır vir iş yapmadim akşam yatarken yoktu zaten sabah namaza kalkmadim sonra kalkınca gittim ki gördümSon bi kaç günde ağır iş yaptınız veya çok yoruldunuz mu? Dün cinsel birliktelik oldu mu?
Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı ne kadar güzel bir oğlunuz varmış iki de kızınız olacakmış benim oğlum olacak Allah nasip ederse ama Rabbim nasip ederse bir tane de kızım olsun çok isterim doktorunuz sağlık sıkıntısı görmediği sürece aldığınız kiloları karnınızın büyüklüğünü sorun etmeyin yavrularınız sağlıklı gelsinler de kilo da göbek te geçiciherkese merhaba güzel anneler, sürekli okuyorum ama yazamıyorum maalesef. benim ikizlerin cinsiyeti kızmış. aşırı sevindik. bir oğlumuz vardı,kızlarla da yaşlılığımızı garantiledik benim hamileliğim zor geçiyor. çok fazla yoruluyorum,karnım 7 aylık gibi en kötüsü tam 11 kilo aldım. doktorum en acilinden endokrin bölümüne gitmemi istedi. haftaya ayrıntılı ultrasyon var sonrasında da şeker ölçümü yaptıracağım. bebek arabası ve bir kaç kıyafet aldık. sanki çok ağırlaşacağım ve son zamanlarda hiçbirşeye gücüm kalmayacakmış gibi hissediyorum.işyerinde izne çıkmama daha 12 hafta var ama sanırım son ay raporla tamamlarım. umarımbundan sonra topikte daha aktif olabilirim. sabah sabah içinizi şişirdim,affola...
Insallah cnm.Hayırlı haberlerle dön canım inşallah
Merhaba canım hoşgeldin ikiz annesi hemde iki kız çok şanslısın İkiz oldukları için daha çok yoruluyor ve daha çok kilo almış olman normal bence
Tabi onuda iyi bir şekilde yetiştirirsen ve hayırlı bir eş ile evlendirirsen geçerli bu dediğin.sağol canım, o zaman peşinden hemen bir tane daha yapıver, ikiz gibi büyüsünlerbuarada benim oğlum 8 yaşında, çok ara verdik ve o nedenle inan psikolojik ve fiziksel olarak bu hamilelik beni çok zorladı. eğer 2. çocuk niyetiniz var ise sakın ara vermeyin. herşey sil baştan şimdi,o kadar zor geliyor ki...
amin canımlar,hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza bebelerimizi . B BaSa86 canım senin 3. de kız olursa sen yaşlılığı bırak,cenneti garantilemiş olursun sağlıklı olsunlarda ,kucağımıza aldığımızda cinsiyet kavramı yok oluyor.
Ben ilk dozda 8 gün ağrı çektim kolumun üstüne yatamadım ikinci dozda da 3 gün aynı şekilde oldu ara ara buz küpü tutun kolunuzakızlar günaydın hepinize öncelikle kadınlar günümüz kutlu olsun
ya ben az önce ilk doz tetanoz aşımı oldum kolum inanılmaz ağrıyor hiç böyle olacağını düşünmemiştim ne iyi gelir biliyor musunuz hemşireye de bişi sormadım
Aa erbil çalar ilk düşük ihtimalim olduğunda beni gönderdikleri doktordu. Ama o zeynep kamil hastanesindeAnadolu yakasında da Erbil Çakar Ümraniye öneriliyor onunda 450 falanmış fiyatı tam bilmiyorum
Özel muayenehanesi varmış bi araştır istersenAa erbil çalar ilk düşük ihtimalim olduğunda beni gönderdikleri doktordu. Ama o zeynep kamil hastanesinde
Ayy benden önce gidiyorsun inşallah güzel sonuçlarla karşılaşırsın haberini bekliyorumAli Ekiz'e gideceğim ben. Benim randevum 16 mart ta. Ben de hem heyecanlıyım, hem endişeliyim. Gittikten sonra tekrar yazarım.