Bende insülin başlatır diye korkuyorum. Kendimden çok bebeğe zarar veriyorum gibi hissediyorum. Sağlıklı doğarlar inşallahBenim açlık özellikle sabah 100 civarı toklukta 140 150 değişiyor.dahiliye kontrolundeyim insuline gerek yok dedi. Hep korkuyla birşeyler yiyorum ya aniden bebeğe birşey olursa diye
Normal dogum yaparsam 6 aylik oldumu dusunuyoruz bir daha 10 aya kadar emzirebilmis olacagim oyle olursasağol canım, o zaman peşinden hemen bir tane daha yapıver, ikiz gibi büyüsünlerbuarada benim oğlum 8 yaşında, çok ara verdik ve o nedenle inan psikolojik ve fiziksel olarak bu hamilelik beni çok zorladı. eğer 2. çocuk niyetiniz var ise sakın ara vermeyin. herşey sil baştan şimdi,o kadar zor geliyor ki...
amin canımlar,hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza bebelerimizi . @BaSa86 canım senin 3. de kız olursa sen yaşlılığı bırak,cenneti garantilemiş olursunsağlıklı olsunlarda ,kucağımıza aldığımızda cinsiyet kavramı yok oluyor.
Bende bugün randevu aldım 30 marta verdiler. Benim doktorumun öğrencisiymiş ali bey.Ayy benden önce gidiyorsun inşallah güzel sonuçlarla karşılaşırsınhaberini bekliyorum
Bende 2 kg aldım inşallah güzel kilo almıştır. Evet erkekler pek bakmıyor ablamda yaptirdiginda yamuk bi foto vardı elinde bakmiyodu tamMerhabalar bugün 21+0 haftalığız. Sabah ayrıntılı usg randevum vardı. Perinatolog yaptı.hamilelik boyunca 3 kilo aldım sadece. Bebek 406 gr geldi. Dr gayet iyi dedi.ama oğlum yüzünü pek göstermedi.oysaki iyi bir kahvaltı yaptım. Hatta muayeneye ara verdik yürüdüm bişeler içtim.sanırım erkekler pek poz vermeyi sevmiyor
Çok övgü alıyor inşallah güzel geçer herşey. Sayfasını inceledim ona randevu bulduğuma mutlu oldumBende bugün randevu aldım 30 marta verdiler. Benim doktorumun öğrencisiymiş ali bey.
Aynı şeyi ben de yaşadım Dr. yüzünü göremedim 10 dk bir dolaş geri gel dedi benim de oğluşum olacak sürekli yüzünü kapatıyor ama pipiyi daha iki buçuk aylıkken gösterdi utanıp yüzünü kapatıyor herhaldeMerhabalar bugün 21+0 haftalığız. Sabah ayrıntılı usg randevum vardı. Perinatolog yaptı.hamilelik boyunca 3 kilo aldım sadece. Bebek 406 gr geldi. Dr gayet iyi dedi.ama oğlum yüzünü pek göstermedi.oysaki iyi bir kahvaltı yaptım. Hatta muayeneye ara verdik yürüdüm bişeler içtim.sanırım erkekler pek poz vermeyi sevmiyor
çok sağol kuzumgünaydın canım geçmiş olsun ilki biraz ağrıyormuş sanırım ablam öyle demişti geçer belki birkaç saate
canım buz çok mantıklı koyayım sağolasınBen ilk dozda 8 gün ağrı çektim kolumun üstüne yatamadım ikinci dozda da 3 gün aynı şekilde oldu ara ara buz küpü tutun kolunuza
Oooo anladim. Cok gecmis olsum sükür gecirmissiniz.. önemli olan o. Benimde randevum 2 hafta sonraya atildi. 2 hafta sonra cinsiyeti ögrenicz artik.. neyse bebis iyi olsunda geriisi önemli degilHerkes farklı şeklide atlatıyor ben nezle gibi değildim mesela. İştahsızlık ve halsizlik hat safhadaydı. 1 hafta sonra tat almama başladı. 1 ay buldu eski enerjimin gelmesi diyebilirim. D ve c vitamini aldım bazı günler ağrı kesici kullandım. Başım da çok ağrıyordu.
Daha şimdiden belli ediyorlar fotoğraf konusundaki tavırlarınıMerhabalar bugün 21+0 haftalığız. Sabah ayrıntılı usg randevum vardı. Perinatolog yaptı.hamilelik boyunca 3 kilo aldım sadece. Bebek 406 gr geldi. Dr gayet iyi dedi.ama oğlum yüzünü pek göstermedi.oysaki iyi bir kahvaltı yaptım. Hatta muayeneye ara verdik yürüdüm bişeler içtim.sanırım erkekler pek poz vermeyi sevmiyor
Gidebilirsen bi doktora gözük canım hem için rahatlar. Benim de 10 haftalikken olmuştu esimle yakinlastiktan sonra.Ama bi iki damla öyle çok değil. Yine de gitmistim hemen.Doktor en ufak kanamada gelmelisin demiştiHayırlı sabahlar kızlar 23+1 günlüğüm sabah kalktogim da kanamam oldugunu farkettim neden oldu sizce daha gitmedim ama bir kaç damla gibi değil ama öğle epeyce çok da değil sancım falan yok
gözün aydın canım herşey yolunda demekki . eve erkekler göstermiyor sanırım benimde yüzüstü yatıyordu hiç göremedik bakalım ayrıntılıya randevu alıcam inşallah görürüzMerhabalar bugün 21+0 haftalığız. Sabah ayrıntılı usg randevum vardı. Perinatolog yaptı.hamilelik boyunca 3 kilo aldım sadece. Bebek 406 gr geldi. Dr gayet iyi dedi.ama oğlum yüzünü pek göstermedi.oysaki iyi bir kahvaltı yaptım. Hatta muayeneye ara verdik yürüdüm bişeler içtim.sanırım erkekler pek poz vermeyi sevmiyor
2.yi mi düşünüyorsun canım bende bazen diyorum arka arkaya olsunlar daha 1cisini görmeden dur bakalım diyorum sonra bilmiorum yaa yaşta var 35 olucak bebeğim doğuncaNormal dogum yaparsam 6 aylik oldumu dusunuyoruz bir daha 10 aya kadar emzirebilmis olacagim oyle olursa
benimki de yüzüstü yatmış elini kapatmıştı hiç göremedik daha kendilerini bakalım ayrıntılı ultrasonda inşallah görürüz diyorumAynı şeyi ben de yaşadım Dr. yüzünü göremedim 10 dk bir dolaş geri gel dedi benim de oğluşum olacak sürekli yüzünü kapatıyor ama pipiyi daha iki buçuk aylıkken gösterdi utanıp yüzünü kapatıyor herhalde
Benim su gibi değilde krem gibi akintim oluyo. Nerdeyse hergun oluyo. Fizyolojik doğal bi akintiymis hormonlardan kaynaklananKizlar su gbi akinti sizlerde de oluyor mu ara ara yogun günlük bikac damla olacak sekilde.
Dr çok kilo iyi değil bebek alıyorsa sıkıntı yok dedi. Kiloların bebişe yaramıştır.Bende 2 kg aldım inşallah güzel kilo almıştır. Evet erkekler pek bakmıyor ablamda yaptirdiginda yamuk bi foto vardı elinde bakmiyodu tam
Ayrıntılı da uzun uzun inceledikleri için iyi kötü yandan felan bir poz alırsıngözün aydın canım herşey yolunda demekki . eve erkekler göstermiyor sanırım benimde yüzüstü yatıyordu hiç göremedik bakalım ayrıntılıya randevu alıcam inşallah görürüz
Benimki kalbimi parmaklarımı vs gördün dercesine bu kadarı yeterli dediAynı şeyi ben de yaşadım Dr. yüzünü göremedim 10 dk bir dolaş geri gel dedi benim de oğluşum olacak sürekli yüzünü kapatıyor ama pipiyi daha iki buçuk aylıkken gösterdi utanıp yüzünü kapatıyor herhalde
Babası bana çekmiş sevmiyor poz vermeyi diyoDaha şimdiden belli ediyorlar fotoğraf konusundaki tavırlarınıher şeyin iyi olmasına sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin