- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.391
- 33
Canım nasıl bir beşik resmini paylaşsana bir de nereden buldunKizlar besigimi buldum 64 cm ic derinligi olan anne yanlariyla ayni derinlikte sepet besik 24 aya kadar yatabiliyor mus bana 1.5 yasa kadar yatmasi yeterli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım nasıl bir beşik resmini paylaşsana bir de nereden buldunKizlar besigimi buldum 64 cm ic derinligi olan anne yanlariyla ayni derinlikte sepet besik 24 aya kadar yatabiliyor mus bana 1.5 yasa kadar yatmasi yeterli
Bna birisi bunun meryem ana otu oldugunu soyledi. Umreye gittiginde toplatms eşine. Sadece erkeklerin girebldigi bir yerms. Hatta bu fotodaki gbi demsti.Ama bu dediğim ot içilenden değil doğum sancisi başlayınca suya konuluyor duası edilip. Bi iki saat içinde açılma yapıyor. Ama önemli bi noktasi, doğum gerçekleşince onu sudan çekmek gerekiyor hemen. Ben kardeşim hastaneye gittiğinde suya koymuştum. İki saat içinde 10 cm açılması olmustu. Çok olumlu dönüşler duydum bunla ilgili.
Yeni tarzmi eski tarzmi dusunuyorsun canim birbirimize fikir veririzHepsi de güzel isim teşekkür ederim
Internetten fiyati da uygun dur atayim canimCanım nasıl bir beşik resmini paylaşsana bir de nereden buldun
Suan aclik sekerim guzel 70-95 arasi. Tokluklar aksam bazen 130-150lete cikiyor onun disinda iyi. Bu hamileligimde henuz o kadar yuksekmiyor ilerleyen haftalarda heralde daha da yukselir. 18. Haftadayim henuz. Bundsn onceki gebeligimde hic ama hic kacsmak yapamazdim hemen 150-170 hatta daha fazla olurdu ama hic kilo almamistim. Toplamda 7 kilo ile dogum yapmistim suan asiri kilo aliyorum nasil olacak boyle bilmiyorum. Sizin nasil suan seker durumu, stres yapmayin daha cok etkiliyor sekeri. Sakin kalin diyetinize uyun ve kesinlikle ama kesinlikle her yemekten sonra yarim saat bile olsa yuruyun evdeyseniz evde yuruyun dans edin hareket edin.Açlık kaç çıkıyor sizin? 1 haftadır ağlıyorum
Resim atarmisinKizlar besigimi buldum 64 cm ic derinligi olan anne yanlariyla ayni derinlikte sepet besik 24 aya kadar yatabiliyor mus bana 1.5 yasa kadar yatmasi yeterli
Aktarlarda da satılıyor diye biliyorumBna birisi bunun meryem ana otu oldugunu soyledi. Umreye gittiginde toplatms eşine. Sadece erkeklerin girebldigi bir yerms. Hatta bu fotodaki gbi demsti.
Korkulacak bir sey degil eger diyetinize uyarsaniz. Hamileyken de diyet yapmak evet kolay degil o yuzden sizi coook iyi anliyorum. Insaallah cikmaz cikarsa da once biraz zorlsnirsiniz ama bi duzen kurdunuz mu ona gore beslenirsiniz ve hicbir sey olmaz insaallah. Gebelik sekerinin tek artisi diyet nedeniyle kilo almiyorsunuz ya da cok azŞuan en çok korktuğum şey gebelik şekeri çünkü bebeğim haftasına göre birazcık tosuncuk gibi görünüyor ve ilerde bebeğim bu sıkıntıyı yaşasın istemiyorum tüp bebekle hamile kaldım ve bebeğim için ne gerekiyorsa yaparım
Hic kesme bicme yapmadan attim k.bakamCanım nasıl bir beşik resmini paylaşsana bir de nereden buldun
Resim atarmisin
Benjm acligim da toklugumda cok dusuk ya illa tatli yemeden duzelemiyorum dusuk olmasida koti demiSuan aclik sekerim guzel 70-95 arasi. Tokluklar aksam bazen 130-150lete cikiyor onun disinda iyi. Bu hamileligimde henuz o kadar yuksekmiyor ilerleyen haftalarda heralde daha da yukselir. 18. Haftadayim henuz. Bundsn onceki gebeligimde hic ama hic kacsmak yapamazdim hemen 150-170 hatta daha fazla olurdu ama hic kilo almamistim. Toplamda 7 kilo ile dogum yapmistim suan asiri kilo aliyorum nasil olacak boyle bilmiyorum. Sizin nasil suan seker durumu, stres yapmayin daha cok etkiliyor sekeri. Sakin kalin diyetinize uyun ve kesinlikle ama kesinlikle her yemekten sonra yarim saat bile olsa yuruyun evdeyseniz evde yuruyun dans edin hareket edin.
Sağol canım hemen inceleyeyim sitedenHic kesme bicme yapmadan attim k.bakam
Demek ki gebeler diyet yapabiliyor annem bana oyle kiziyor doktorum kilo alma yeme dedim diye cocugu zayiflatcan gorcen gününü diyor esimde bu gittigimizde bebek buyumemis der doktor diyor aslinda cok yiyorum ama gormuyorlar iki kisilik yemeyi ogretmisler hepKorkulacak bir sey degil eger diyetinize uyarsaniz. Hamileyken de diyet yapmak evet kolay degil o yuzden sizi coook iyi anliyorum. Insaallah cikmaz cikarsa da once biraz zorlsnirsiniz ama bi duzen kurdunuz mu ona gore beslenirsiniz ve hicbir sey olmaz insaallah. Gebelik sekerinin tek artisi diyet nedeniyle kilo almiyorsunuz ya da cok az
Incele canim bayılıyorumbu tarz besikleri 3 4 ay da yatsa alacaktim zaten ama büyüğünü bulunca sevindimSağol canım hemen inceleyeyim siteden
Ya bu besik sanki cok kucukken kullanim icin uygun. Hareketlendigi zaman boyle bir besigi kullanamazsiniz bence. Kendi ayaga kalkmaya basladi mi uyanip kalkabiliyor gece ve gunduz surekli kontrol etmeniz gerekir. Evet cok cok guzel bir besik cok istiyorsaniz alin ama bir sure sonra baska besik almak zorunda kalacaksiniz gibi. Nacizane fikrim bu sekildeHic kesme bicme yapmadan attim k.bakam
Mecbur olmayinca yapilmiyor yaaa yani ben gebelik sekerim olmasa aslaa yapamam hamileyken saglikli beslenmeye yonelsek gereksiz kaloriden uzak durabilsek diyet isteDemek ki gebeler diyet yapabiliyor annem bana oyle kiziyor doktorum kilo alma yeme dedim diye cocugu zayiflatcan gorcen gününü diyor esimde bu gittigimizde bebek buyumemis der doktor diyor aslinda cok yiyorum ama gormuyorlar iki kisilik yemeyi ogretmisler hep
Yani saniyorum cok dusuk olmasi da iyi degil kuzenimin oyleydi doktoru takip ediyordu ama tabi cok detayli bilmiyorum.Benjm acligim da toklugumda cok dusuk ya illa tatli yemeden duzelemiyorum dusuk olmasida koti demi
Ay nerde buldun internette mi link var mıKizlar besigimi buldum 64 cm ic derinligi olan anne yanlariyla ayni derinlikte sepet besik 24 aya kadar yatabiliyor mus bana 1.5 yasa kadar yatmasi yeterli
Siz nasıl bir beşik kullanacaksınız ben de çok kararsız kalıyorum ilk çocuk acemilik var her türlü fikre açığım şu anYa bu besik sanki cok kucukken kullanim icin uygun. Hareketlendigi zaman boyle bir besigi kullanamazsiniz bence. Kendi ayaga kalkmaya basladi mi uyanip kalkabiliyor gece ve gunduz surekli kontrol etmeniz gerekir. Evet cok cok guzel bir besik cok istiyorsaniz alin ama bir sure sonra baska besik almak zorunda kalacaksiniz gibi. Nacizane fikrim bu sekilde
Sitenin adı bebe konfor canım oradan bakabilirsinAy nerde buldun internette mi link var mı