2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Hayırlı akşamlar kızlar nasipse ben de temmuz annesi olacağım inşallah. Sat 25 eylül. Tahmini doğum 2 temmuz. Bu arada kalp atışını dün duyduk çok şükür. Rabbim hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin
Hayırli olsun rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah kac haftalıksın aramizda bi gün var benik sat 26 eylül

Benim de sağ tarafta çıktı. Kendiliğinden kayboladabilir kaladabilir dedi.
Canım betam 6300 çıktı. Kesem gorundu. Gs 0.94cm 4+5 dedi doktor. Onun dışında kötü haber birkaç tane kist var biri çok büyüktü 5cm biri 2.5 cm oturup ağlayacağım çok uzuldum bir sıkıntı yaratmaz kaybolur dedi ama benim minik fasulyemden daha büyük bu kistler.asilama esnasında kullanılan gonal f yaptı bunları Allah'ım nolur bir şey olmasın😭 çok ağrın olur istirahat et bol bol dedi. Lekelenmem için progestan iğne yazdı haftalık 🥺🥺🥺 vbenim gibi gebelik de kisti olan var mı kızlar çok korkuyorum 😭 @Bayankusch kzlrgn05 kzlrgn05 @masalkzz kizlarrr 🥺🥺🥺
Bende var 1 tane bi sıkıntı olmaz dedi doktor kimisi kendi kayboluyor kimiside bebekle dogumda çıkıyormuş belli bi boyuttan küçüklerde birsey olmuyor internete baktinmı

b
Feritini 6 olan kimdi benim de 6 bugün dr a msj attım düşük dedi ilaç yazdı ama ilk 3 ayda ilaç kullanılır mi ya cuma kontrole gidecem sorarım olmadı endişeliyim cunku . Bi de beta hcg baktiranlar her seferinde sürekli yeni kan tahlili mi veriyonuz
bendim canım cuma doktora gidicem inşallah sonuçlarımı aldım sağlık ocagından orda gebelik takıbi yapan hemşire kkesin ilaca başlatır dedi

Canim en iyisini yapmissin. Betayi ogrensen de dış mi bos mu belli olmuyo ki yine de 6. 7. Haftaya kadar. Benim ilk gebeligim 3.haftamda beta ogrendim ondan beridir hep vesvese. Bi daha gebe kalirsam insallah aynen senin yaptigin gibi yapicam bakmicam beta falan beklicem 6.haftaya kadar sonucta kimyasalsa zaten geç adet oluyorsun, diğer olaylari da anca 6da 7de ogrenebiliyormussun. Bosuna beta cok/az artti noldu, keseyi gordum ici dolu mu bilmem ne 🤦

Senin için de insaaallahh hakkinda hayirlisi olsun arkadasim, insallah hayirlisiysa bebisini gor kalbini de duy insaallah 😇
Âmin canım inşallah hepimiz bebeğimizi sağsalim alırız kucağımıza içime su serptin Allah razı olsun 🙏

Glikoz şeker sağlık ocağında şekere bakacaklar zaten ama yinede aç giderim bilgi için Teşekkür ederim canım çok sağol .😊

b

bendim canım cuma doktora gidicem inşallah sonuçlarımı aldım sağlık ocagından orda gebelik takıbi yapan hemşire kkesin ilaca başlatır dedi
Bana ilaç verdi gynoferon yazdi endişeliyim ama yine de kullanacam kansizlik belki daha çok zararlıdır bebek için kullanıym napiym

Kızlar benim gibi kilolu hamile kalan var mı ? Kızımda 15 kilo aldım doğumdan 6 ay sonra 24 kilo gitmişti. Dikkat ediyordum ama bu sene baya saldım çok kilo aldım. Bu şekilde hamile kaldığım için kilo beni daha çok korkutuyor.

Kızlar benim gibi kilolu hamile kalan var mı ? Kızımda 15 kilo aldım doğumdan 6 ay sonra 24 kilo gitmişti. Dikkat ediyordum ama bu sene baya saldım çok kilo aldım. Bu şekilde hamile kaldığım için kilo beni daha çok korkutuyor.
ben de kilolu sayılırım boyum 174 kilom 84 ilk hamilelikte dış gebelik gecirdim sonrada veremedim 10 kilo kadar

Günaydın kızlar doktora gidiyorum sağlık ocağından beta sonucunu aldım Pazartesi 2830 çıkmış günlük 2 kat mı artıyordu .demir eksikliği ve tiroid yüksek çıkmış bakalım doktor ne diyecek

Canim en iyisini yapmissin. Betayi ogrensen de dış mi bos mu belli olmuyo ki yine de 6. 7. Haftaya kadar. Benim ilk gebeligim 3.haftamda beta ogrendim ondan beridir hep vesvese. Bi daha gebe kalirsam insallah aynen senin yaptigin gibi yapicam bakmicam beta falan beklicem 6.haftaya kadar sonucta kimyasalsa zaten geç adet oluyorsun, diğer olaylari da anca 6da 7de ogrenebiliyormussun. Bosuna beta cok/az artti noldu, keseyi gordum ici dolu mu bilmem ne 🤦

Senin için de insaaallahh hakkinda hayirlisi olsun arkadasim, insallah hayirlisiysa bebisini gor kalbini de duy insaallah 😇
Cok dogru bi tespitttt

X