Masallah kac aylikBugün bi arayim hastaneyi ona gore yazayim canım , ablamın bebiş 15 kilo şu an oturamıyor böyle on taraf midesine batıyor resmen çocuğun baston aldı mecbur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah kac aylikBugün bi arayim hastaneyi ona gore yazayim canım , ablamın bebiş 15 kilo şu an oturamıyor böyle on taraf midesine batıyor resmen çocuğun baston aldı mecbur
Ben de aynı durumdayım canım bana 24.haftaya kadar çıkar sonra kalır gibi bir şey söyledi doktor. Dualar edip duruyorum sen kanama yaşadın mı?Benim bebeklerden birinin plasentası rahim ağzındaymış kızlar. Başıma gelmeyen kalmadı resmen inşallah yukarı çıkar ilerleyen haftalarda
Hoşbuldum canım benim burada da buluştuk çok şükürCanımm hoşgeldiin
Aklımda bulunsun teşekkürler canım inşallah güzel bir model bulur memnun kalırım ben deKanz dan uzak dur kesinlikle derim. Malzemesi iç yapısı falan çok kötü. Arkadaşım aldı sibirlerinden çöpe attılar puseti çoxuk içinde gömülü kaldı gitti iç.minder aldılar bunsefer de kaydı kaydı uca geldi ayy berbattı.
Aynen cok şükür gercektenHoşbuldum canım benim burada da buluştuk çok şükür
Canım hoşgeldin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Yolu yariladik Allah'ın izniyle inşallah bundan sonrası da sağlıkla ilerler yavruna kavuşursun ben de ilk başlarda lekelenme yaşadım hep yattım, bizim de aşılamayla oldu iki sene sonra. Aksilikler hep oluyor ne yapalım elhamdülillah bugünümuze , daha da güzellerini göreceğiz inşallahGüzel anneler merhaba
Sanırım topiğe en son ben katılıyorum. Tanıdık bazı isimler var daha önce tüp bebekte veya anne olmak isteyenlerde konuştuğumuz
2.5 sene sonunda tüp bebekle hamile kaldım. Plasenta previa yani plasenta rahim ağzını kapattığından iki kez kanama yaşadım, sürekli yatak istirahatindeyim.
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
kzlrgn05 tahmini tarih 29 temmuz canım, cinsiyet erkek, yaşım 29
Dur bakalim Allah'ın izniyle bu da geçer inşallah canım dua edelim sağlıkla atlat inşallah bu günleri Bebislerin biraz daha dayansın bol bol dinlenBenim bebeklerden birinin plasentası rahim ağzındaymış kızlar. Başıma gelmeyen kalmadı resmen inşallah yukarı çıkar ilerleyen haftalarda
Hoşbulduk canım amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım böyle tedaviyle yüreğimiz daha bir ağzımızda oluyor sanki sana sorayım benden öndesin, aşırı baskı alıyor kasıklarıma sanki çocuk doğuvericekmiş gibi hissediyorum normal mi bu acaba? Doktor sorun yok diyor ama normal olduğunu düşünemiyorum hiç yürüyemiyorumCanım hoşgeldin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Yolu yariladik Allah'ın izniyle inşallah bundan sonrası da sağlıkla ilerler yavruna kavuşursun ben de ilk başlarda lekelenme yaşadım hep yattım, bizim de aşılamayla oldu iki sene sonra. Aksilikler hep oluyor ne yapalım elhamdülillah bugünümuze , daha da güzellerini göreceğiz inşallah
Yaa böyle döngüleri mi varmış ben hiç dikkat etmemiştimGünaydın kızlar inşallah herkes iyidir Bebislerin keyifleri yerindedir
Biz artık aynı saatlerde tekmeliyoruz sanırım o aralar uyaniyor baya dikkat ettim akşam 9-10- gece 2/2.30- sabah 7/7.30 bu saatlerde çok net hissediyorum yavrumu
Bu arada Bebek alışverişi tam bir bataklıkmış girdim çıkamıyorum Allah yardımcımız olsun çeşit çok
Günaydın hoşgeldin aramıza ben de tüp bebekle 5 sene sonra hamile kaldım ben de 8. Haftamda ikizimin birini kaybettim ama Allah'ım bize teselli olarak diğerini bıraktı buna da çok şükür Rabbim bize bu duyguyu da yaşattı siz de inşallah sağlıcakla alırsınız yavrunuzu kucağınıza benim doğum 2 temmuz görünüyor ama Haziran annesi de olabilirmişimGüzel anneler merhaba
Sanırım topiğe en son ben katılıyorum. Tanıdık bazı isimler var daha önce tüp bebekte veya anne olmak isteyenlerde konuştuğumuz
2.5 sene sonunda tüp bebekle hamile kaldım. Plasenta previa yani plasenta rahim ağzını kapattığından iki kez kanama yaşadım, sürekli yatak istirahatindeyim.
Hoş geldin canım Benim doğum Ağustos gözüküyor ama Sezeryan olacağım için Temmuz annesi olacağım Ben de daha hiçbir şey almadım diyebilirim annemin aldığı battaniyeler var o kadarYaa böyle döngüleri mi varmış ben hiç dikkat etmemiştim
Alışverişe başladınız mı ben daha hiçbir şey almadım
Evet normal canım burda konuştuk bir kaç gün önce hatta. Sanki çok aşağıda falan dedik göbekten dört parmak aşağıda hissediyoruz dedik sonra o gün ben de dahil bir kaç kişi doktora göründü herkesin normaldi çok şükür. Doktorumuza güveneceğiz Allah'a bırakacağız gerisini ne yapalım canım. Doktorun normal diyorsa hiç sıkma canını yavaş yürü ve aralıklı dinlen. Ben geçen gün yürürken sanki çocuk ordan çıkacakmış gibi hissettim pir pir edip duruyordu ayaklarıHoşbulduk canım amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım böyle tedaviyle yüreğimiz daha bir ağzımızda oluyor sanki sana sorayım benden öndesin, aşırı baskı alıyor kasıklarıma sanki çocuk doğuvericekmiş gibi hissediyorum normal mi bu acaba? Doktor sorun yok diyor ama normal olduğunu düşünemiyorum hiç yürüyemiyorum
Benim de ilk gebelik ama bence var çünkü hep aynı zamanlarda hissediyorum Alışveriş için yavaş yavaş başlıyorum ben de işe yarayacak büyük parçaları alacağım bu ay inşallahYaa böyle döngüleri mi varmış ben hiç dikkat etmemiştim
Alışverişe başladınız mı ben daha hiçbir şey almadım
20 mm olursa dikiş atıyoruz demişti doktor benimki 30 mm çıktı ama haftama göre baya kısalma vardı. Işi ben de bıraktım çoğunlukla uzanıyorum inşallah o haftaları görürümCanım cok bildiğimden değil ama cevremde duydugum için diyorum neden senin rahimde kısalık varken ve ikiz gebelikken dikiş atmadılar merak ettim cevrmde böyle kişiler genelde dikişle gecirdi. Bi tanısıgım sadece 21. Haftada kanaması oldu kısalma var doğuöa kadar istirahat dediler ikizdi oda ona dikiş atmadılar ama sadece yattı hiç kalkmıyodu işi falan bıraktı sonra 38 de doğurdu cok şükür. Sende sürekli yat ayaklarını uzat dinlen ikiz gebelik riskli
Canım hoş geldin seni anne olmak isteyenlerden hatırlıyorum , zorlu bir gebelik olmuş ama bebişin seninle olduğu icin çok sevindim:)Güzel anneler merhaba
18 aylık:)Masallah kac aylik
İnşallah çıkmaz canım. Evet kalıtsal kötü bir hastalık zaten eğer ailede varsa yaptırmak gerekebilir. Umarım hiç bi sorun çıkmazDoppler i yaptırdım şeker yüklemesi de yaptıracam ailemde çok kişide şeker hastalığı var ve bu aralar dilim damağım çok kuruyor ve acayip çok su içiyorum inşallah şeker çıkmaz çünkü sürekli tatlı aşeriyorum
Yaa canım benimki baya aşağıda kasıklarımda hissediyorum ondan tedirginim aslında.Evet normal canım burda konuştuk bir kaç gün önce hatta. Sanki çok aşağıda falan dedik göbekten dört parmak aşağıda hissediyoruz dedik sonra o gün ben de dahil bir kaç kişi doktora göründü herkesin normaldi çok şükür. Doktorumuza güveneceğiz Allah'a bırakacağız gerisini ne yapalım canım. Doktorun normal diyorsa hiç sıkma canını yavaş yürü ve aralıklı dinlen. Ben geçen gün yürürken sanki çocuk ordan çıkacakmış gibi hissettim pir pir edip duruyordu ayakları
Benim de ilk gebelik ama bence var çünkü hep aynı zamanlarda hissediyorum Alışveriş için yavaş yavaş başlıyorum ben de işe yarayacak büyük parçaları alacağım bu ay inşallah
Ben de daha hiç bişey almadım. Ikinci de kız olunca fazla bişey almama gerek yok. Bebek arabası puset beşik banyo seti herşey tertemiz duruyor. Ilk zamanlar için zıbın hastane çıkışı filan alicam nisan gibiGünaydın kizlllaaar,
Maşallah yavaş yavaş herkes birsey almış. Ben siftah bile etmedim daha cinsiyetini bilmediğim için kıyafet hiç almadım, kızlarımdan var zaten. Kız olursa onları giyindierecegim insallah. Tertemiz hepsini yıkamış numaralarına göre kaldırmıştım
Bebek arabasinida alamıyorum. Burda bütün mağazalar aralıktan beri kapalı. İnternete ismarlamakta istemiyorum denemem lazım. Kızlarımın bebek arabası pert oldu
Allah bağışlasın inşallah 5 sene dile kolay ama yaşayana zor, çok şükür evet sizin öyle olabilir büyük ihtimalle cinsiyeti neydi kızlar erken gelirmiş diyorlar bazı bebekler de 40 haftayı geçirebiliyorGünaydın hoşgeldin aramıza ben de tüp bebekle 5 sene sonra hamile kaldım ben de 8. Haftamda ikizimin birini kaybettim ama Allah'ım bize teselli olarak diğerini bıraktı buna da çok şükür Rabbim bize bu duyguyu da yaşattı siz de inşallah sağlıcakla alırsınız yavrunuzu kucağınıza benim doğum 2 temmuz görünüyor ama Haziran annesi de olabilirmişim
Hoşbuldum canım yaa aynen sadece bir tulum aldım o kadar diğerlerine cesaret edemedim kanamalar olunca falan sezaryen sebebi belli mi benim de plasenta yukarıya çıkmazsa sezaryen olacakHoş geldin canım Benim doğum Ağustos gözüküyor ama Sezeryan olacağım için Temmuz annesi olacağım Ben de daha hiçbir şey almadım diyebilirim annemin aldığı battaniyeler var o kadar