2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Neden diyete başlıyosun canım çok mu kilo aldın yoksa şekerle ilgili bir durummu var
Yok 72 hamile kaldım 4.5 aylık olduk 73 olmuşum 🥺 ama doktorum 6 aydan sonra en fazla 8 ila 10 kilo alıcaz demişti o yüzden direk diyetisyene geldim kendim 🥰

Bende en son 15 te gitmistim hersey yolundaydi. Bide cuma girrim randevum yoktu hafif agridan dolayi. Ordada hersey yolunda dedi ☺☺☺ bende haftaya pazartesi. Cinsiyeti ögrnicez insallah🙈🙈🙈
Hadi bakalım bende inşallah öğrenirim gittiğimde 🥰

Yok 72 hamile kaldım 4.5 aylık olduk 73 olmuşum 🥺 ama doktorum 6 aydan sonra en fazla 8 ila 10 kilo alıcaz demişti o yüzden direk diyetisyene geldim kendim 🥰
Bende mi gitsem acaba ben zaten kilolu hamile kaldım şimdiden 2 -3 kilo aldım😢

Hmm aslında bişey almamışsınki canım ama diyetle ilerlemek daha iyi tabiki yemen gerekeni bebeğe yarayacak olan yiyecekleri bilerek ilerlemek güzel olur 😊

Bu arada kızlar bende cumaya detaylı için randevu aldım cuma 20+6 olcaz erkenmi sizce ?

ama bi yazı düşmesi gerekiyorki öyle gidesin. burda da şuanda bazı kişileri zorla 5 e kadar tutacaklarını duyduk mesela. ama öyle bir yazı düzmeden valilikten bize bi yaptırım uygulamamaları lazım. kim yazdı yukarıda hatırlamıyorum ama değişiklik olan konulardan bahsedilmiş dünkü konuşmada. konuşulmayan konularda bi değişiklik yok demektir. yani ben kendimi öyle avutuyorum :KK43:
Biz bugun valilikden izin gelmeden valinin sosyal medyasinsan paylasimi ile isyerine cagrildik cok komik sekilde ama normal zamanda saatleri cektiklerinde resmi yazi beklerlerlerdii biz zaten donusumlu muahbetinde calismiyoruz ama su hamileleik izni kaldirilmasa cok guzel olacak

1 kilo almışsın süper. Ben 4 kilo aldım.67 oldum. Asıl son aylarda çok alınıyo zaten daha dikkatli olmak lazım. Ilkinde 67 ile doğuma gitmiştim bunda nasil olcak bakalım.

Ne guzel doktorlar var. Ben soru bile sorarkn cekinyorum 😪
Sağolsun doktorum çok iyidir ama şöyle bir durum var benim bebeğim tüp bebek özel bir tüp bebek merkezinde tedaviye başladım pozitifi gördükten sonra da aynı yere devam ettim doktorumu değiştirmedim eşimle benim kadar hatta daha fazla emek verdi bebeğimiz için Allah ondan razı olsun o yüzden gece gündüz en ufak bişeyde ara diye tembihliyor

1 kilo almışsın süper. Ben 4 kilo aldım.67 oldum. Asıl son aylarda çok alınıyo zaten daha dikkatli olmak lazım. Ilkinde 67 ile doğuma gitmiştim bunda nasil olcak bakalım.
Evet yaa ama şimdi çıktım 75 olmuşum liste verdi bakalım 😍

Normalleşilecek diye olan biz gebelere olacak heralde umarım izinleri yakıp çağırmazlar

X