2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Arkadaşlar çok heyecanlıyım yarın ilk defa bebişimin kalp atışını duymak için doktora gideceğiz 6+6 olduk inş bu sefer duymak nasip olur dualarınızı bekliyorum, sizler ne zaman duymuştunuz kalp atışını 🌸
7+1 de duyduk endişe etmeyin inşallah duyarsınız bebe
En son 4 gun once gitim kalp atsi icin erken 5+4daha dedi yarin 5 gun olcak yani 6+2olcak 5 gunde kalp atsi duyulurmu 5 gun kisa bi zmn mi szce
6+2 belki erken olabilir ama duyabilirsiniz de bakalım beklicez mecbur:)

ben sordu
Aa benim de bulantı yok şimdi be

Bayanlar iyi akşamlar herkese 🙏🏻
benim gibi bulantısı olup sonra birden kesilen var mı dün biraz bu gün hiç bulantım yok korkmaya başladım doktoruma son gittiğimde bulantının olması bebeğinin sağlıkla geliştiğine işaret demişti çok telaş yaptım 😓😓😓😓😓
benim de öyle ama doktoruma sordum bulanmayabilir illa olacak diye bişey yok dedi, sadece şey dedi olması bize işaret verir dedi semptom göstermiş olursunuz dedi. zamana bırakmaya çalısın ben de endişe ediyorum bazen ama oyalamaya çalısıyorum kendimi.

Feritini 6 olan kimdi benim de 6 bugün dr a msj attım düşük dedi ilaç yazdı ama ilk 3 ayda ilaç kullanılır mi ya cuma kontrole gidecem sorarım olmadı endişeliyim cunku . Bi de beta hcg baktiranlar her seferinde sürekli yeni kan tahlili mi veriyonuz

Size birşey daha sorsam arkadaşlarım :) Pazartesi günü doktora gitmiştik. Bugün lekelenmem olunca aksama randevu aldım Panik oldum. 2 gün arayla ultrasona girmek bebişe bir zarar olur mu acaba :KK43: Gitsem bi dertttt Gitmesem bi dertttt .

X