- 26 Ekim 2020
- 490
- 548
Güzel haberler alırsın inşallah canımİnşallah canım ben de riske atmamak için geldim lekelenmem de var o yüzden aslında seninki çok mantıklı inşallah hayırlısıyla su riskli aylarimizi atlatırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel haberler alırsın inşallah canımİnşallah canım ben de riske atmamak için geldim lekelenmem de var o yüzden aslında seninki çok mantıklı inşallah hayırlısıyla su riskli aylarimizi atlatırız
Ben not alıyorum canım yoksa bende unutuyorum soracaklarimiBen de bilmiyorum bunlar ne demek bir de bugün doktora söylemem gerekenler neler kızlar mesela biraz lekelenmem var ama progestan vermksti. Hep unutuyorum doktorun yanına girince heyecandan
Aldım bu seferBen not alıyorum canım yoksa bende unutuyorum soracaklarimi
İnşallah canımGüzel haberler alırsın inşallah canım
Üçte canım yine böyle geçe kaldı calışıyorum çünküCanım kacta randevun WomenClub
Bugün ogrenicem inşallah canım tam kaç haftalık bilmiyorum sağlıklı ilerlesin de inşallah6000 filan olmuştur değerin canım kac haftaliksin tam bence gozukebilir
7+1 de duyduk endişe etmeyin inşallah duyarsınız bebeArkadaşlar çok heyecanlıyım yarın ilk defa bebişimin kalp atışını duymak için doktora gideceğiz 6+6 olduk inş bu sefer duymak nasip olur dualarınızı bekliyorum, sizler ne zaman duymuştunuz kalp atışını
6+2 belki erken olabilir ama duyabilirsiniz de bakalım beklicez mecbur:)En son 4 gun once gitim kalp atsi icin erken 5+4daha dedi yarin 5 gun olcak yani 6+2olcak 5 gunde kalp atsi duyulurmu 5 gun kisa bi zmn mi szce
Arkadaşlar pazartesi ikinci beta hcg 706 çıktı bugün 4 te randevum var gözükürmü kesecik
Çıkar çıkmaz yaz bize merak ediyoruzBugün ogrenicem inşallah canım tam kaç haftalık bilmiyorum sağlıklı ilerlesin de inşallah
Aa benim de bulantı yok şimdi be
benim de öyle ama doktoruma sordum bulanmayabilir illa olacak diye bişey yok dedi, sadece şey dedi olması bize işaret verir dedi semptom göstermiş olursunuz dedi. zamana bırakmaya çalısın ben de endişe ediyorum bazen ama oyalamaya çalısıyorum kendimi.Bayanlar iyi akşamlar herkese
benim gibi bulantısı olup sonra birden kesilen var mı dün biraz bu gün hiç bulantım yok korkmaya başladım doktoruma son gittiğimde bulantının olması bebeğinin sağlıkla geliştiğine işaret demişti çok telaş yaptım
Tabiki mutlaka paylaşırım canımÇıkar çıkmaz yaz bize merak ediyoruz
görünür bence de keseKaç haftaliksin canım betaHCG bugün 1500 filan olmuştur ozaman inşallah görürsün
22 ekimde aşılama oldum bat 4 kasımdı. Yani 3 hafta gibi şuanKaç haftaliksin canım betaHCG bugün 1500 filan olmuştur ozaman inşallah görürsün
Duydum cnm7+1 de duyduk endişe etmeyin inşallah duyarsınız bebe
6+2 belki erken olabilir ama duyabilirsiniz de bakalım beklicez mecbur:)
Ne yaptın gittin mi doktara saat 4 merak ettimÜçte canım yine böyle geçe kaldı calışıyorum çünkü
Bişey olmaz stres yapma yerleşme kanaması dirSize birşey daha sorsam arkadaşlarım :) Pazartesi günü doktora gitmiştik. Bugün lekelenmem olunca aksama randevu aldım Panik oldum. 2 gün arayla ultrasona girmek bebişe bir zarar olur mu acaba Gitsem bi dertttt Gitmesem bi dertttt .
Ne kadarlıkSize birşey daha sorsam arkadaşlarım :) Pazartesi günü doktora gitmiştik. Bugün lekelenmem olunca aksama randevu aldım Panik oldum. 2 gün arayla ultrasona girmek bebişe bir zarar olur mu acaba Gitsem bi dertttt Gitmesem bi dertttt .