- 1 Mayıs 2020
- 3.243
- 3.401
GS ne oluyo canımCanım GS kaç çıktı ultrosan kağıdına bakmissindir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GS ne oluyo canımCanım GS kaç çıktı ultrosan kağıdına bakmissindir
Ay hadi İnşallahBugün tahmini 4000 lerdedir canım görünür bence 1500 üstünü vajinal görebiliyorlar hatta belki karından bile direk görürler
Ben de bilmiyorum bunlar ne demek bir de bugün doktora söylemem gerekenler neler kızlar mesela biraz lekelenmem var ama progestan vermksti. Hep unutuyorum doktorun yanına girince heyecandanGS ne oluyo canım
Ara arGözün aydin canim, benim randevum yarin zaman gecmek bilmiyor. Önceki günler olan mide bulantim dün yoktu o yüzden icimi bir korku kapladi. Baska agrim sizim da yok. Senin belirtilerin varmi eksilme cogalma oldumu?
Ara ar
Ara ara mide bulantim oluyo hergun degil goguslerim sis baskada birseyim yok cnm bn keseyi 4+2de gordum bugun 6+4olmus kalp atsini bebgimi gordumGözün aydin canim, benim randevum yarin zaman gecmek bilmiyor. Önceki günler olan mide bulantim dün yoktu o yüzden icimi bir korku kapladi. Baska agrim sizim da yok. Senin belirtilerin varmi eksilme cogalma oldumu?
Kese boyutu oluyor cnmBen de bilmiyorum bunlar ne demek bir de bugün doktora söylemem gerekenler neler kızlar mesela biraz lekelenmem var ama progestan vermksti. Hep unutuyorum doktorun yanına girince heyecandan
O zaman kese boyutunu söylemedi acildeki doktorMaşallah canım. Kese boyutunuz neydi gs olarak?
Benim bulantilarimda ara ara oluyodu ama dün olmayinca iste icime bi süphe düstü. Allah izin verirse bizde yarin 6+4 oluyoruz insallah bende kalp atisini duyarim. Cok tesekkür ederim cevabin icin.Ara ara mide bulantim oluyo hergun degil goguslerim sis baskada birseyim yok cnm bn keseyi 4+2de gordum bugun 6+4olmus kalp atsini bebgimi gordum
Keseyi görürseniz yolk sac olusmus diye sorarsın canım kesenin boyutunu sorabilirsinBen de bilmiyorum bunlar ne demek bir de bugün doktora söylemem gerekenler neler kızlar mesela biraz lekelenmem var ama progestan vermksti. Hep unutuyorum doktorun yanına girince heyecandan
Herkes bulanti yasicak yada herkes ayni yasicak degil ki cnm ins duyarsin cnm yaa bnmde bugun ya duyamazsam die cok korkarak gittim ama garip bi sekilde hm korkum vardi hemde bi rahatlik vardi garp bi duygum vardi ama smdi cok mutluyum bn tattim szde tadarsnz insBenim bulantilarimda ara ara oluyodu ama dün olmayinca iste icime bi süphe düstü. Allah izin verirse bizde yarin 6+4 oluyoruz insallah bende kalp atisini duyarim. Cok tesekkür ederim cevabin icin.
Tamam canım çok sağolKeseyi görürseniz yolk sac olusmus diye sorarsın canım kesenin boyutunu sorabilirsin
Teşekkür ederim canım çok cahilim kusura bakmayınKese boyutu oluyor cnm
Bunu bende çok merak ediyorum benim her gün geliyor. Yaklaşık bir haftadır böyle. Muhtemelen adet günlerim bugünler normalde. O yüzden böyle yokluyor. Ama doktoruma soracağım genetik de olabilir annem hamiileliklerinde normal adet gibi kanama görmüş ve düşük tehlikesi de yokmuş yani bana korkma diyor oyuzden bana cekmissindir diyor. Ama sen yinede doktoruna sor bana progestan verdi geçmedi bugün kontrolüm var soracağımArkadaşlar merhaba. Sizi bir şey sormak istiyorum. 6+1 haftalık gebeyim çok şükür. Bu sabah biraz kahverengi lekelenme oldu. Panik yapsam mı yapmasam mı bilemedim. Bilgisi olan var mı acaba .?
Çok şükür. Gözün aydın... Rahat bir nefes al artık.. Darısı bekleyen herkesin başına inşallahKizlar kalp atslarini duydum cok sukur melegimide gordum rabbim herkese nasip etsin doktor amcamiz 6+4 olmus dedi
Valla benim dış gebelik tanısını koymak için 2 şer gün arayla 5 6 defa beta bakıldı... Hatta dış gebelik tanısı ile hastaneye yattığımda 1 hafta kadar tekrar tekrar hem kan değerlerime bakıldı hem de usg bakıldı günde 2 3 kez... 1 hafta 10 günün sonunda methotrexate iğne ilk dozu yapılmıştı.. Yani öyle 2 beta değeriyle dış gebelik demediler ki üstelik benim kanamam ve ağrım vardı sürekli...Üniversite hastanesine gitmiştim o zaman. Haa bir de daha sonra ki başka bir düşüğümde beta az az yükseliyordu yine ve 3. Beta dan sonra gittiğim doktor dış gebelik acil ameliyat dedi ve o an yatış verdi bana...Kaçtım hastaneden kimseye söylemeden. Yine aynı üniversite hast. Gidip durumu anlattım. Orda da yatış verdiler takip edelim dediler.. Ve 5.günün sonunda kanamam başladı ve 1 haftada değerim sıfırlandı. Dış gebelik değil sağlıksız iç gebelikmiş. Boşu boşuna kürtaj yapıp tekrar metotreksat iğne yapacaktı özelde ki doktor bana. Yani demem o ki sıkı takipte olun. Dış gebelik şakaya gelmez...Ama her düzensiz hcg artışı da dış gebelik anlamına gelmez... Tedavide kullanılan metotreksat iğne kemoterapi ilacıdır. Ve bu iğneyi olduktan sonra en az 6 ay gebelik oluşmaması gerekir. Ve tabi ki iğne yapıldıktan sonraki en az 3 ay karaciğer enzimleri sıkı takip gerektirir.. Çünkü çok fazla yükseliyorlar. Sizin gebeliğiniz daha çok yeni. Moralinizi yüksek tutun ki bebiş strese girmesin sıkı sıkı tutunsun annesine.... Allah gönlünüze göre versin herşeyi...Çok geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın bende bisey sormak istoyorum bilginiz var belliki ben 21 ekimde aşılama oldum 4 kasımda beta degerim 22.37 cikti 6 kasımda tekrar cagirdi 45.8 e cikmış 10 kasimda gittigimde degerim 75.1 di doktor dediki dış gebelik olabilir dedi morelimiz cok bozuldu 1 hafta sonra tekrar gidip kan vericem sizce de dış gebelikmi yoksa sonradan artış olurmu kanamam yok sancim yok alttan bakti rahim duvarin kalinlasmis bu iyi bisey dedi
Bu kişiden kişiye değişiyor galiba.. Ben oğlumda tek beta baktırdım. İlk değer 840lı bişeydi. Bundan tam 5 gün sonra 0.4mm keseyi karından görmüştük... Ama bu gebeliğimde hala doktora gidecek kadar yükselmedi beta hcgKizlar 6 Kasım cuma günü betam 837 geldi. Bugün sizce kaçtır kese görünür mü
Aminn insallah canim. Beni endiselendiren bi konu daha var. Yaptigim icin kendime kiziyorum ama yaptim bi kere. Elimde fazla gebelik testi vardi, yasadigim yerde hcg takibi yapilmiyor bende aklim sira haftada bir test yapip koyulastigini gördükce kendimi rahatlatiyorum test koyulasiyor diye. Bu sabahki test de 2 cizgi hemen cikti ama gecen haftaki kadar koyu degildi ve bu kafama takildi. Keske hic yapmasaydim...Herkes bulanti yasicak yada herkes ayni yasicak degil ki cnm ins duyarsin cnm yaa bnmde bugun ya duyamazsam die cok korkarak gittim ama garip bi sekilde hm korkum vardi hemde bi rahatlik vardi garp bi duygum vardi ama smdi cok mutluyum bn tattim szde tadarsnz ins
Cevabın için çoook teşekkür ederim Canım. Doktoruma sordum bol bol su iç dedi. Yarın da devam ederse gel dedi. Bakalım inş birsey olmaz.Bunu bende çok merak ediyorum benim her gün geliyor. Yaklaşık bir haftadır böyle. Muhtemelen adet günlerim bugünler normalde. O yüzden böyle yokluyor. Ama doktoruma soracağım genetik de olabilir annem hamiileliklerinde normal adet gibi kanama görmüş ve düşük tehlikesi de yokmuş yani bana korkma diyor oyuzden bana cekmissindir diyor. Ama sen yinede doktoruna sor bana progestan verdi geçmedi bugün kontrolüm var soracağım
Senin kesenin boyu kaç canım cvp göremedim de ben mi kaçırdımKese boyutu oluyor cnm
Ben dokturun yanına girince sanki hemen cikiyorum başkası içeri girince yarım saat çıkmıyor bende mi var problemBen de bilmiyorum bunlar ne demek bir de bugün doktora söylemem gerekenler neler kızlar mesela biraz lekelenmem var ama progestan vermksti. Hep unutuyorum doktorun yanına girince heyecandan