6 +1 bugünNe kadarlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 +1 bugünNe kadarlık
Çook sağolun umarım öyledir .Bişey olmaz stres yapma yerleşme kanaması dir
Kalp atışı diydunuz muÇook sağolun umarım öyledir .
Daha önce gitdiginde ne demişti doktarÇook sağolun umarım öyledir .
Canım betam 6300 çıktı. Kesem gorundu. Gs 0.94cm 4+5 dedi doktor. Onun dışında kötü haber birkaç tane kist var biri çok büyüktü 5cm biri 2.5 cm oturup ağlayacağım çok uzuldum bir sıkıntı yaratmaz kaybolur dedi ama benim minik fasulyemden daha büyük bu kistler.asilama esnasında kullanılan gonal f yaptı bunları Allah'ım nolur bir şey olmasın çok ağrın olur istirahat et bol bol dedi. Lekelenmem için progestan iğne yazdı haftalık vbenim gibi gebelik de kisti olan var mı kızlar çok korkuyorum Bayankusch kzlrgn05 masalkzz kizlarrrNe yaptın gittin mi doktara saat 4 merak ettim
Canım moralini bozma bak ne güzel bebişini görmüşsün sorun yok demiş doktor kistte atılır demiş biz doktordan daha iyi bilecek değiliz ya sonucta, sen güven doktorunaCanım betam 6300 çıktı. Kesem gorundu. Gs 0.94cm 4+5 dedi doktor. Onun dışında kötü haber birkaç tane kist var biri çok büyüktü 5cm biri 2.5 cm oturup ağlayacağım çok uzuldum bir sıkıntı yaratmaz kaybolur dedi ama benim minik fasulyemden daha büyük bu kistler.asilama esnasında kullanılan gonal f yaptı bunları Allah'ım nolur bir şey olmasın çok ağrın olur istirahat et bol bol dedi. Lekelenmem için progestan iğne yazdı haftalık vbenim gibi gebelik de kisti olan var mı kızlar çok korkuyorum Bayankusch kzlrgn05 masalkzz kizlarrr
Ne güzel dedin biz burda sadece yaşadıklarımızı yazıyoruz iç sesimiz gibi ama dokturculuk oynamiyoruz dikkat et kendineCanım moralini bozma bak ne güzel bebişini görmüşsün sorun yok demiş doktor kistte atılır demiş biz doktordan daha iyi bilecek değiliz ya sonucta, sen güven doktoruna
Karin ultrason dan mi baktıCanım betam 6300 çıktı. Kesem gorundu. Gs 0.94cm 4+5 dedi doktor. Onun dışında kötü haber birkaç tane kist var biri çok büyüktü 5cm biri 2.5 cm oturup ağlayacağım çok uzuldum bir sıkıntı yaratmaz kaybolur dedi ama benim minik fasulyemden daha büyük bu kistler.asilama esnasında kullanılan gonal f yaptı bunları Allah'ım nolur bir şey olmasın çok ağrın olur istirahat et bol bol dedi. Lekelenmem için progestan iğne yazdı haftalık vbenim gibi gebelik de kisti olan var mı kızlar çok korkuyorum Bayankusch kzlrgn05 masalkzz kizlarrr
EvetKarin ultrason dan mi baktı
Ah inşaallah canım çok üzüldüm ben hissediyorum ama sağımda solumda ağrı var diyordum hepCanım moralini bozma bak ne güzel bebişini görmüşsün sorun yok demiş doktor kistte atılır demiş biz doktordan daha iyi bilecek değiliz ya sonucta, sen güven doktoruna
Kist demek miyom mu demek oluyor?Ah inşaallah canım çok üzüldüm ben hissediyorum ama sağımda solumda ağrı var diyordum hep
Bilmiyorum miyom demedi canım kist dedi. İnşallah gerek kalmadan kaybolur kendiliğindenKist demek miyom mu demek oluyor?
Bence uzulme hic arkadasim millet ne miyomlarla hamile kalip sapasağlam doğuruyor Allah'in izniyle, doğum esnasinda temizliyolar falan cok duydum Hem doktor bisey olmaz demis artik cok sukur :)
Merak etme canim biraz baktim da seninkiler küçük kendi kendine kayboluyomus genelde. Hic dusunme unut onlari, onlar da aynen oyle geldikleri gibi giderler insallahBilmiyorum miyom demedi canım kist dedi. İnşallah gerek kalmadan kaybolur kendiliğinden
Ben de de yok ama bende korkmaya basladimAa benim de bulantı yok şimdi bende korktum
Ben de okumaya başladım eve geldim sabah 7de yaptığım kahvaltıyla duruyorum ama canım istemiyor inanki çok moralim bozulduMerak etme canim biraz baktim da seninkiler küçük kendi kendine kayboluyomus genelde. Hic dusunme unut onlari, onlar da aynen oyle geldikleri gibi giderler insallah
Gözünaydın cnm çok sevindim rabbim hayırlı evlat nasip etsin. Darısı bizlere bende cuma gidicem .randevu aldım bana dua edinSagolasin gzum
Öyle düşünme ben 2 çocuk dogurdum ama hala 3.gebeliğim insan yine cahil oluyorfikir almak güzeldirTeşekkür ederim canım çok cahilim kusura bakmayın
Gebeliğin de kist olmuş muydu canimÖyle düşünme ben 2 çocuk dogurdum ama hala 3.gebeliğim insan yine cahil oluyorfikir almak güzeldir
lekelenme yerleşme kanaması mı acaba?öyleyse normal korkma sakin olmaya çalış, ultrason zatrn 1 dakkalık birşey zararı yok fazla diye biliyorum..Size birşey daha sorsam arkadaşlarım :) Pazartesi günü doktora gitmiştik. Bugün lekelenmem olunca aksama randevu aldım Panik oldum. 2 gün arayla ultrasona girmek bebişe bir zarar olur mu acaba Gitsem bi dertttt Gitmesem bi dertttt .
ultra-sound yani ses duyma cihazı gibi bişey denebilir oyüzden zararı yok diye biliyorumSize birşey daha sorsam arkadaşlarım :) Pazartesi günü doktora gitmiştik. Bugün lekelenmem olunca aksama randevu aldım Panik oldum. 2 gün arayla ultrasona girmek bebişe bir zarar olur mu acaba Gitsem bi dertttt Gitmesem bi dertttt .