2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ne yaptın gittin mi doktara saat 4 merak ettim
Canım betam 6300 çıktı. Kesem gorundu. Gs 0.94cm 4+5 dedi doktor. Onun dışında kötü haber birkaç tane kist var biri çok büyüktü 5cm biri 2.5 cm oturup ağlayacağım çok uzuldum bir sıkıntı yaratmaz kaybolur dedi ama benim minik fasulyemden daha büyük bu kistler.asilama esnasında kullanılan gonal f yaptı bunları Allah'ım nolur bir şey olmasın😭 çok ağrın olur istirahat et bol bol dedi. Lekelenmem için progestan iğne yazdı haftalık 🥺🥺🥺 vbenim gibi gebelik de kisti olan var mı kızlar çok korkuyorum 😭 Bayankusch Bayankusch kzlrgn05 kzlrgn05 masalkzz masalkzz kizlarrr 🥺🥺🥺

Canım betam 6300 çıktı. Kesem gorundu. Gs 0.94cm 4+5 dedi doktor. Onun dışında kötü haber birkaç tane kist var biri çok büyüktü 5cm biri 2.5 cm oturup ağlayacağım çok uzuldum bir sıkıntı yaratmaz kaybolur dedi ama benim minik fasulyemden daha büyük bu kistler.asilama esnasında kullanılan gonal f yaptı bunları Allah'ım nolur bir şey olmasın😭 çok ağrın olur istirahat et bol bol dedi. Lekelenmem için progestan iğne yazdı haftalık 🥺🥺🥺 vbenim gibi gebelik de kisti olan var mı kızlar çok korkuyorum 😭 Bayankusch Bayankusch kzlrgn05 kzlrgn05 masalkzz masalkzz kizlarrr 🥺🥺🥺
Canım moralini bozma bak ne güzel bebişini görmüşsün sorun yok demiş doktor kistte atılır demiş biz doktordan daha iyi bilecek değiliz ya sonucta, sen güven doktoruna😊

Karin ultrason dan mi baktı

Ah inşaallah canım çok üzüldüm ben hissediyorum ama sağımda solumda ağrı var diyordum hep
Kist demek miyom mu demek oluyor?
Bence uzulme hic arkadasim millet ne miyomlarla hamile kalip sapasağlam doğuruyor Allah'in izniyle, doğum esnasinda temizliyolar falan cok duydum Hem doktor bisey olmaz demis artik cok sukur :)

Kist demek miyom mu demek oluyor?
Bence uzulme hic arkadasim millet ne miyomlarla hamile kalip sapasağlam doğuruyor Allah'in izniyle, doğum esnasinda temizliyolar falan cok duydum Hem doktor bisey olmaz demis artik cok sukur :)
Bilmiyorum miyom demedi canım kist dedi. İnşallah gerek kalmadan kaybolur kendiliğinden🥺

Merak etme canim biraz baktim da seninkiler küçük kendi kendine kayboluyomus genelde. Hic dusunme unut onlari, onlar da aynen oyle geldikleri gibi giderler insallah 🙃
Ben de okumaya başladım eve geldim sabah 7de yaptığım kahvaltıyla duruyorum ama canım istemiyor inanki çok moralim bozuldu🥺

Size birşey daha sorsam arkadaşlarım :) Pazartesi günü doktora gitmiştik. Bugün lekelenmem olunca aksama randevu aldım Panik oldum. 2 gün arayla ultrasona girmek bebişe bir zarar olur mu acaba :KK43: Gitsem bi dertttt Gitmesem bi dertttt .
lekelenme yerleşme kanaması mı acaba?öyleyse normal korkma sakin olmaya çalış, ultrason zatrn 1 dakkalık birşey zararı yok fazla diye biliyorum..

Size birşey daha sorsam arkadaşlarım :) Pazartesi günü doktora gitmiştik. Bugün lekelenmem olunca aksama randevu aldım Panik oldum. 2 gün arayla ultrasona girmek bebişe bir zarar olur mu acaba :KK43: Gitsem bi dertttt Gitmesem bi dertttt .
ultra-sound yani ses duyma cihazı gibi bişey denebilir oyüzden zararı yok diye biliyorum

X