HarikaaaaKizlaaaaarrr sonuç negatifAllah hepinizden razı olsun Dualarınıza benide kattiniz çok şükür temiz geldi
Benim de dikkatimi çekti kalp atışına baya aşağıdan baktı ama bana ne ebe ne de doktor aşağıda dedi.Kızlar ya bugün sağlık ocağında dediya ebe bebek biraz aşada diye aslında kalp atışı biraz değil baya baya aşağıda duyuldu sizinki nerdeydiki taktım yani kafama normalmi yoksa kötü bişeymi ima etti diye
Bence bi git için rahat etsin salıya kadar 1 hafta stres olcagınaSalı günü detaylı randevum var ama kadındoğum yapmayacak ogün doktorumada ilişebilirsem giricem ama beklemesemmi salı gününüki
Ben de aynı durumdayim.oksapar kullaniyorum doktorum da ateş fulafilan n yapabilir yaptırmana gerek yok dedi. Ben de kararsız kaldım.sanirim yaptirmiycamBen razıyım ağrıya.Bebeğe bir şey olmasın da.Zaten Oksapar kullanmaktan her yerim delik deşik oldu bir eksik bir fazla farketmez
Amiin canımHarikaaaao kadar sevindim ki cok cok sukurler olsuj Allaha saglikla sihhatle gelsin insaallah
HosgeldinHayırlı akşamlar herkese foruma en son katılan kişiyim galiba sayfa çok ilerlemiş Allah nasip ederse ben de 2021 temmuz annesi olacağım tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlardanım çok şükür Rabbim bizim de yüzümüze güldü ama sürekli diken üstündeyim ilk başlarda ikiz gebelik olarak başladık ama maalesef bebeğimin birinin gelişimi yavaş olduğu için 7+5 de kalbi durdu ama diğerinin sağlığı çok şükür yerinde 21+4 olduk inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim tüp bebek olunca ve birini kaybedince korku ve sevinç bir arada bir gebelik yaşıyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bizlere de hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin
Hoşbuldum teşekkür ederim Çok zor bir gebelik başlangıcı oldu benimki iki doktor ilgilendi ikisi de kalbi duran bebeğimden ümitli değildi zaten Allah'ın takdiri bu bebeğimiz bize büyük bir teselli oldu aşırı bulantılı bir gebelik başlangıcından sonra yeni yeni rahatlıyorum oğlum olacak Allah nasip ederse ilk gebeliğim olmasına rağmen 15 haftada kendini hissettirmeye başladı yavrum sanki beni teselli etmek istermiş gibiHosgeldinamin inşallah hepimiz sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip eder Allahim.
Allahin takdiri cnm.elimizden birsey gelmiyor, çok şükür ki biri sana tutuma bilmiş. Kalbi duran bebisin de sana şefaatçi olacaktır insallah. Sende diken üstünde olma. Bebeğin herseyin farkında. Üzme annesi bebisi.
Neyin olacak biliyormusun
Maşallah bebeğine. Erken hissetmisin. Demek ki çok aktif bir bebis olacak.Hoşbuldum teşekkür ederim Çok zor bir gebelik başlangıcı oldu benimki iki doktor ilgilendi ikisi de kalbi duran bebeğimden ümitli değildi zaten Allah'ın takdiri bu bebeğimiz bize büyük bir teselli oldu aşırı bulantılı bir gebelik başlangıcından sonra yeni yeni rahatlıyorum oğlum olacak Allah nasip ederse ilk gebeliğim olmasına rağmen 15 haftada kendini hissettirmeye başladı yavrum sanki beni teselli etmek istermiş gibi
Elhamdülillah gözün aydın canım Rabbim tamamına da erdirsin inşallah çok sevindim maşallah bebisine
Merhaba canim evet yoktun farkettim ben de crp nedir hiç bilmiyorum ki idrarla alakaliysa enfeksiyon için ilaç verilir bir gecede enfeksiyon geçiren ilac bile duymuştum güzel düşünelim dua edelim inşallah n
Merhaba canım ben yanılma olduğunu düşünüyorum Rabbime sığın dua et kalbini ferah tut bol dua edelim inşallah yanılmis olsun doktorunBen de çok merak ediyorum detayliyi içim içimi yiyor. Rabbime sığınacagiz inşallah bebislerimiz sağlıkli akıllı bebekler olsunlar
Banu çiftçinin uygulamasında yazan beni de çok korkutmustu canım ben 20.haftada hissettim ancak o da pıt pıt çok az. Bir gün hissettim iki gün hissedemedim mesela doktorum çok acele ediyorsun dedi. 24te hissedersin ancak 28den sonra da baya neresi nerde farkedebilirsin dedi. Ben de evhamliyim çok mesela bugün hissedemedim. Hissettiğimde çok altlarda hissediyorum sanki çok aşağıda gibi geliyor bilemiyorum. Rabbime sığınıyorum doktoruma güveniyorumİlk gebelik olunca saf gibi oluyor insan
Masallah cook sukur canimAllah razı olsun canım kızımız olacak inşallah pozisyon u bir türlü uygun olmuyor fu göremiyor du Dr. Bugün net görüntü verdi prenses geliyor
İnşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun bir haber olursa yaz merak ederim dualarım seninleYogunluktan yazamiyorum canim pek. Idrar yolu enfeksiyonu cikmadi ne oldugu belli degil. Doktorum da crp yukselir gebelikte dedi sadece.
Hayirlisi bakalim, idrar kulturu verdim orda da bisey uremezse heralde gelip gecici bir durumdur.
Allah yardimcimiz olsun
Aynen ben de ikizdim.birisini 17.haftada kaybettim.Hayırlı akşamlar herkese foruma en son katılan kişiyim galiba sayfa çok ilerlemiş Allah nasip ederse ben de 2021 temmuz annesi olacağım tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlardanım çok şükür Rabbim bizim de yüzümüze güldü ama sürekli diken üstündeyim ilk başlarda ikiz gebelik olarak başladık ama maalesef bebeğimin birinin gelişimi yavaş olduğu için 7+5 de kalbi durdu ama diğerinin sağlığı çok şükür yerinde 21+4 olduk inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim tüp bebek olunca ve birini kaybedince korku ve sevinç bir arada bir gebelik yaşıyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bizlere de hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin
Hayırlı akşamlar canım rabbim hayırlısıyla kucağımiza almayi nasip etsin kaybettiğin yavrunun yerini hic birsey doldurmaz rabbim şefaatçi eylesin ben de çok evhamliyim bakma ama her şey Rabbimden ne yapalım bir dakikamizin bile garantisi yokken hic birsey kafaya takmamaliyizHayırlı akşamlar herkese foruma en son katılan kişiyim galiba sayfa çok ilerlemiş Allah nasip ederse ben de 2021 temmuz annesi olacağım tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlardanım çok şükür Rabbim bizim de yüzümüze güldü ama sürekli diken üstündeyim ilk başlarda ikiz gebelik olarak başladık ama maalesef bebeğimin birinin gelişimi yavaş olduğu için 7+5 de kalbi durdu ama diğerinin sağlığı çok şükür yerinde 21+4 olduk inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim tüp bebek olunca ve birini kaybedince korku ve sevinç bir arada bir gebelik yaşıyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bizlere de hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin
Arada sırada sessiz kalıp beni korkutsa da çok şükür baya hareketliMaşallah bebeğine. Erken hissetmisin. Demek ki çok aktif bir bebisola
Maşallah bebeğine. Erken hissetmisin. Demek ki çok aktif bir bebis olacak.
Yazarim tabii canim Allah razı olsun benim de dualarim sizlerleİnşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun bir haber olursa yaz merak ederim dualarım seninle
Allah'ım diğer yavrunuzu hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin sizinki aha büyükmüş benimkinden en başından beri doktorlar ümitli değildi ilk başlarda kayıp senin için avantaj yoksa diğer bebeğini de kaybedebilirsin dediler en zoru da kalbi dursa da bizi bırakıp gitmedi düşmedi hala içimde bizimle beraberAynen ben de ikizdim.birisini 17.haftada kaybettim.
Hayırlı akşamlar amin inşallah Rabbim belki o yüzden aldı onu bizden hal böyle olunca evham kaçınılmaz oluyor 9 ayı hayırlısı ile tamamlarız inşallahHayırlı akşamlar canım rabbim hayırlısıyla kucağımiza almayi nasip etsin kaybettiğin yavrunun yerini hic birsey doldurmaz rabbim şefaatçi eylesin ben de çok evhamliyim bakma ama her şey Rabbimden ne yapalım bir dakikamizin bile garantisi yokken hic birsey kafaya takmamaliyiz