2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ben yaptırdım ateş yorgunluk falan olmadı ama 3 gün geçmeyen bir kol ağrım oldu.
Kızlar yarın tetanoz olacağım.Ama nedense korkuyorum.Oksapar kullanıyorum.Doktorum olabilirsin dedi ama yan etkisi falan var mı?Ateş falan yazıyor.Bebeğe zararı olur mu?Yaptıranlar herhangi ağrı ateş yaşadı mı?

Ohhh ya çok sevindim 😊 kaç haftalık oldu gebeliğin detaylı ya girdin mi canım?
🤲 Allah razı olsun canım 🙏 21 haftayı devirdik dedi Dr. Detaylı ya da kendi ultrason cihazından baktı perinatolog a falan bu hassas ultrason a göndermedi ama yarım saat baktı sıkıntı yok herşey yolunda dedi

🤲 Allah razı olsun canım 🙏 21 haftayı devirdik dedi Dr. Detaylı ya da kendi ultrason cihazından baktı perinatolog a falan bu hassas ultrason a göndermedi ama yarım saat baktı sıkıntı yok herşey yolunda dedi
Çok sevindim canım. Benimde perşembe günü detaylı randevum var sonra da kendi doktoruma randevum var. İnşallah güzel geçer. Hareketleri hissediyor musun?

Çok sevindim canım. Benimde perşembe günü detaylı randevum var sonra da kendi doktoruma randevum var. İnşallah güzel geçer. Hareketleri hissediyor musun?
Evet hissediyorum. İkinci benim ki ikincide daha erken hissediliyor gerçekten

Kızlar ya bugün sağlık ocağında dediya ebe bebek biraz aşada diye aslında kalp atışı biraz değil baya baya aşağıda duyuldu sizinki nerdeydiki taktım yani kafama normalmi yoksa kötü bişeymi ima etti diye

Kızlar ya bugün sağlık ocağında dediya ebe bebek biraz aşada diye aslında kalp atışı biraz değil baya baya aşağıda duyuldu sizinki nerdeydiki taktım yani kafama normalmi yoksa kötü bişeymi ima etti diye
Canım ben de sabahtir bebeğimi hissedemiyorum ya şimdi de göbeğimin çok altında alt karnimda hissediyorum sen elini koydugunda falan nerde hissediyorsun daha dün gittim doktora birşey olmaz dedi ama dün gece biraz yakinlastik eşimle rahatlama falan da olmadı ama kastım kendimi şimdi de bunu kafaya takıyorum :KK43:

Canım ben de sabahtir bebeğimi hissedemiyorum ya şimdi de göbeğimin çok altında alt karnimda hissediyorum sen elini koydugunda falan nerde hissediyorsun daha dün gittim doktora birşey olmaz dedi ama dün gece biraz yakinlastik eşimle rahatlama falan da olmadı ama kastım kendimi şimdi de bunu kafaya takıyorum :KK43:
Ben tekmeleri hep sağ alt ta hissediyorum canım kemiğimin hizası yada daha aşağısı herzaman alt karında yani kese şişliği göbek deliği hizasında

Ben tekmeleri hep sağ alt ta hissediyorum canım kemiğimin hizası yada daha aşağısı herzaman alt karında yani kese şişliği göbek deliği hizasında
Aynen rahim yukarıda sertlik belli ama bebeği asagida hissediyorum hep dediğin gibi kemik hizasında kafama takılıyor ama dün doktor herşey normal demişti güvenmekten başka çarem yok:KK43:

Ben ilk gebeliğimde 17.haftada seyirme halinde hissetmiştim 20 21.hafta hareketleri pıt pıt hissediyordum artık ama bazı kişilerde 24.haftada oluyormuş bu hissetme.sen dediğim gibi bi dene istersen.birde bu haftalarda bebekler 20dk kadar kısa 2 saat kadar uzunda uyuyabiliyormuş.bazen benim bebiş ne kadar çikolata tatlı yesemde kıpırdamıyor heralde uyuyor diyorum sonra hissediyorum hareketlerini.randevuna gittiğinde doktoruna da danışırsın o da söyler bişeyler.

X