2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum
Kızlar rotavirüs aşısının 2 ve 3 dozluk olanı var. Siz hangisni ne zaman yaptırdınız ?2 ve 4.aylarda mı 3 ve 5. Aylarda mı?
Biz 2 dozluk olan rotarix aşısını vurdurduk canım. İlki 3.ayda yapıldı diğeri 5te yapılacak

Prettylittle diyete hala devam ediyor musun? Benim bu hafta son devam etsemmi kararsizim brbekle pek uyamiyorum buna ragmen 2 kg verdim 2 hafta da
Ayy ne guzel ya ben neden verrmiyom ya dogumdan sonra 10 kilo tek gitmis. Bi ara 3 kilo aldim hatta sonra yemeklerimi kısmaya başladım aldigim 3 kiloyu verdim yine su an sabitim. Ramazanda hep aliyom insallah bu sefer almam veririm

Ayy ne guzel ya ben neden verrmiyom ya dogumdan sonra 10 kilo tek gitmis. Bi ara 3 kilo aldim hatta sonra yemeklerimi kısmaya başladım aldigim 3 kiloyu verdim yine su an sabitim. Ramazanda hep aliyom insallah bu sefer almam veririm
Imkaniniz varsa diyetisyenle baslayin.haftaea 2 kg verenler bile var.ustelik onlarda bizim gibi emzirme donemindeler..benim bebek cok huysuz miz miz.hep kucak istiyo kucagimda uyuyo kahvaltimi bile o kucagimdayken yapabiliyorum

Dogumdan sonra 6 kg gitmisti.ac kalarak 2 kg zorla vermistim sonra trkrar 1 kg aldim.baktim bu boyle gitmiyor Prettylittle in tavsiyesiyle bir deneyeyim dedim suan gayet iyiyimde iste pek uyamayinca bosuna mi para veriyorum diyorum ama cok motive edici oluyor.sanirim devam edecegim zaten hastaneye gitsem bir muayene ucreti okadar tutuyor.

Bugün koronadan babamı kaybettim.
Bi Fatiha okursanız ardından çok sevinirim
Çok üzüldüm canım başın sağolsun mekanı cennet olsun insallah
Kilosu çok iyi canım benim kızım 2700 doğdu ayda 600 gr alıyor p.tesi tarttık en son 4500 anca olmuş bu ay mama kullanmıştım aslında aptamil aldım günde 2 kez 30 cc zorla içiriyorum neden bukadar iştahsız bilmiyorum beni bile çok fazla emmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım.

Herkese hayırlı ramazanlar kızlar. Oruç tutan varmı aranizda ben istiyorum dün tuttum arada mama veririm dedim ama benimki mamayı çok sevmiyor malesef zorla verdim biraz aptamil kullanıpta bebeği sevmeyen varmı acaba tadını mi sevmedi?

Canım mamayı hakkaten az yiyormuş yaaa. Ben günde 1 kere geceleri veriyorum yatmadan evvel. 120 cc içiyo. Onun dışında emziriyorum. Hipp vryorum ben. Sma çok iyi kilo aldırıyo canım. Oruç tutmuuorum ben bu arada

Canım mamayı hakkaten az yiyormuş yaaa. Ben günde 1 kere geceleri veriyorum yatmadan evvel. 120 cc içiyo. Onun dışında emziriyorum. Hipp vryorum ben. Sma çok iyi kilo aldırıyo canım. Oruç tutmuuorum ben bu arada
120 cc mi 60 cc içse razıyım canım ya şimdi bebelac aldım smanın tadını büyük kızım sevmemişti oyuzden hiç almadim içmez die kararsız kaldım bende bebelac markette vardı onu aldim

ben tutmayacağım diye yazmıştım daha önce de, belki arada sırada tutarım diyorum; ama iki gündür uykularımız fena olduğu için henüz cesaret edemedim. Ama bence mama verecekseniz emzirme yerine siz de tutmayın. Çünkü var böyle bir ruhsat, benim annem diyanet çalışanı tutmam gerektiğini düşünse bana tut der. Biz şu anda bebeklerimize en güzel şekilde bakmakla yükümlüyüz ve tabii eğer sütümüz yoksa mama vermek gerekir; ama oruç tutacağız diye mama verilecekse tutmayıp sonradan kazasını yapmak daha iyi. Çok isterseniz siz de haftada bir falan tutun, hem o kadarı çok yormaz, sütünüzü de azaltmaz

Prettylittle diyete hala devam ediyor musun? Benim bu hafta son devam etsemmi kararsizim brbekle pek uyamiyorum buna ragmen 2 kg verdim 2 hafta da
ben 7 hafta devam ettim diyete. ilk gruba katildim sonra da devam grubuna katildim. artik grupta degilim kendim uyguluyorum listeleri. kilo vermeye devam ediyorum kemdim yaparakta. bebekle zor oluyor listeyi hazirlamak haklisin. ben annemden yrdim almistim baska turlu yapamazdim

Herkese hayirli ramazanlar bayanlar!!! Kizim 3ay + 2 gunluk. Gunduz nerdeyse hic uyku yok. Ben hep emizirerek uyuttugu icin jep memede uyumak istiyor? Gunduz uykusuni duzenlemek icin ne yapabilir?

Herkese hayirli ramazanlar bayanlar!!! Kizim 3ay + 2 gunluk. Gunduz nerdeyse hic uyku yok. Ben hep emizirerek uyuttugu icin jep memede uyumak istiyor? Gunduz uykusuni duzenlemek icin ne yapabilir?
Bebeklerin uyanık kalma sürelerine dikkat ederek uyku saatlerini kaçırmamaya dikkat etmelisin. 3 aylık bir bebek 1,5 saat uyanık kalabilir. Dolayısıyla uyandığı saatten 1,5 saat sonra zaten aslında uyumaya hazır olur bebek. Memede uyumasına izin verme,uyuduğu zaman memeden al emzik ver. Ya da beşiğine yatırıp hafif salla. Benim mesela uyutma şeklim kucakta sallayıp yürüyorum. O şekilde yaptığımda uyuması gerektiğini anlıyo zaten. Rutin oluşturabilirsin. 3 aylık bebekler zincirleme olay örgüsünü takip edebilir. Hangi eylemin arkasından ne gelecek öğrenirler birkaç yapıştan sonra. O yüzden uykudan evvel yapacağınız rutinler bebeğinize uyuması gerektiğini çağrıştıracak. İlk hafta şuanki alışkanlılarını terk etmesi zor olacağı için sizi uğraştıracaktır ama pes etmezseniz sonucu güzel olur

120 cc mi 60 cc içse razıyım canım ya şimdi bebelac aldım smanın tadını büyük kızım sevmemişti oyuzden hiç almadim içmez die kararsız kaldım bende bebelac markette vardı onu aldim
Anladım canım, bebelacı dene bakalım inşallah onu sevip içer. Benim kız sma da çıldırıyo resmen baya severek içiyo. Demek ki damak tatları da var ☺

Valla kelin ilacı olsa kendi başına misali hep aynı canım inan 5 dk uyumuyor gündüz zamanla düzelir diye ümit ediyorum

2 dozluk olanı 3. Ve 5 .ayda yaptırabiliyor muyumuşuz ben 2 ve 4.ayda olan 2 dozluk sanıyordum. Bende 3.ayda yaptırayım o zmn 71 günlük olduk bgn cuma günü 2.ay aşıları var daha

Imkaniniz varsa diyetisyenle baslayin.haftaea 2 kg verenler bile var.ustelik onlarda bizim gibi emzirme donemindeler..benim bebek cok huysuz miz miz.hep kucak istiyo kucagimda uyuyo kahvaltimi bile o kucagimdayken yapabiliyorum
Ay yok kiz ya ben yapamam ki diyetisyenle agzimi tutamiyorum diyetisyene gitsemde bos su an oruc sayesinde midemi kucultmeye calisiyorum biraz

Ben oruc tutuyorum canm masallah sütüm kayniyo valla canm sütun varsa hic mama verme derim eger yetmezse ver mamayi

Ben oruc tutuyorum canm masallah sütüm kayniyo valla canm sütun varsa hic mama verme derim eger yetmezse ver mamayi
Maşallah maşallah aman nazar değmesin canım ne güzel ben ilk gün tuttum iftar saatinde başladı ağlamaya ben ne yemek yiyebildim ne sıcak bir çay içebildim uyuyup kalmışım iftarla sahur arasında sıvı alımına dikkat etmek lazım yoksa sıkıntı olur benim zaten aman aman bi sütüm yok ayda 600 gr anca alıyor çocuk busefer eşimde çocuğun tam sana ihtiyacı varken tutma dio bende ne yapacağımı şaşırdım. Mama da içmiyor nedense biberondan mi mamadanmi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…