- 4 Mart 2020
- 581
- 727
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #33.301
Anladım cnm inşallah bı sıkıntı olmaz bende götürecem inşallah bi sorun çıkmazYakındaki nesneye bakarken şaşı yapıyo gözlerini ama normalmiş. Gerçi ben rutin bi kontrol için cumartesi göz doktoruna gidicem bi sıkıntımız varsa erken teşhis olsun
Bence verme önemli olan sağlıklı olması kilolu olması değil.Kizlar mrb benim oğlum 3 ay 10 gunluk doktora gittik 6700 kilosu normal ama istersen gunde 1 defa mama ver dedi acaba gelisimi iyi deilmi ya tabi cocuklar kıyaslanamaz ama sizinkiler nasıl. Benim kizimin aşı karti duruyor bu aylarda o daha zayifmis ama erkek çocuklarının kilosu daha çok olmali galiba. Mama vermeye baslamak istemiyorum ama sizin kilolarınız nasil.
Regl döneminde süt azaliyor canım ilk bebegimde yaşamıştım. Ama regl bitiminden sonra eski haline gelir merak.etmeKızlar selam
umarım sizler ve bebişleriniz iyisinizdir
bebeğim 5 gündür kaka yapmıyor ve regl olmuşum az önce farkettim bide çok ağlıyor 3 4 gündür uykusunun sıktığını düşünüyordm ama acaba sütüm kesiliyor olabilir mi? (doğduğundan beri sadece anne sütü ile besleniyor)
Masallah gayet normal canim. Mama zaten kilosu az diye verilmez. Mesela bebek her ay 800-1000 gram aliyor da bu ay 400 gram.aldiysa yani persentil değeri düştüyse belki önerilebilir. Benim kizim 3.400 doğmuştu. 3 aylıkken 6 kg civarıydı.Kizlar mrb benim oğlum 3 ay 10 gunluk doktora gittik 6700 kilosu normal ama istersen gunde 1 defa mama ver dedi acaba gelisimi iyi deilmi ya tabi cocuklar kıyaslanamaz ama sizinkiler nasıl. Benim kizimin aşı karti duruyor bu aylarda o daha zayifmis ama erkek çocuklarının kilosu daha çok olmali galiba. Mama vermeye baslamak istemiyorum ama sizin kilolarınız nasil.
Canim.basiniz sağolsun, benim en yakın arkadaşımın 45 yaşındaki ağabeyi vefat etti. 2 tane çocuğu babasız kaldı. Genç yaşlı dinlemiyor bu meret. Sana be ailene sabırlar dilerimBugün koronadan babamı kaybettim.
Bi Fatiha okursanız ardından çok sevinirim
Önemli olan aylık kilo alımı ne kadar almış ki onu mu az gördü acaba. Yoksa kilosu gayet iyi 3 aylık bebek için olması gereken sınırlar içerisinde hatta üst sınıra yakın.Kizlar mrb benim oğlum 3 ay 10 gunluk doktora gittik 6700 kilosu normal ama istersen gunde 1 defa mama ver dedi acaba gelisimi iyi deilmi ya tabi cocuklar kıyaslanamaz ama sizinkiler nasıl. Benim kizimin aşı karti duruyor bu aylarda o daha zayifmis ama erkek çocuklarının kilosu daha çok olmali galiba. Mama vermeye baslamak istemiyorum ama sizin kilolarınız nasil.
Evet sürekli acı çekiyoruz, uykusız kalıyoruz, yoruluyoruz bitmiyor bitmiyor . Analık zor gerçekten.Gerçekten doğumdan beri göğüslerimden çekip duruyorum. Annelik cidden çok çok zormuş . Allahım hepimizin yardımcısı olsunniye cennet ayaklarımızın altında anlıyorum. Kocam bey de annesigilde yan gelip yatıyor düşündükçe sinirleniyorum
Bende özellikle o göğsümü emziriyorm yumuluyır ama beze küçülmüyor.azıcıkta kızarmış bgn masaj yapmaktan mı bilmiyorm. Duşa girdim baaya masaj yaptım. Korkuyorm mastit olmktan
Sütün varsa bence gerek yok kilosu az değil ki iyi benceKizlar mrb benim oğlum 3 ay 10 gunluk doktora gittik 6700 kilosu normal ama istersen gunde 1 defa mama ver dedi acaba gelisimi iyi deilmi ya tabi cocuklar kıyaslanamaz ama sizinkiler nasıl. Benim kizimin aşı karti duruyor bu aylarda o daha zayifmis ama erkek çocuklarının kilosu daha çok olmali galiba. Mama vermeye baslamak istemiyorum ama sizin kilolarınız nasil.
Yaa inşallah cnmEvet sürekli acı çekiyoruz, uykusız kalıyoruz, yoruluyoruz bitmiyor bitmiyor . Analık zor gerçekten.
Canım inşallah mastit olmazsın ya
Ben de öyleyim sürekli sancım var ha oldum olacam diyorum lavaboya gidiyorum birşey yokKizlar benm bu aralar adet olmusum gibi cok sancim oluyo hatta her defasinda lavaboya kosuyorum kesin adet oldum diyorum ama bisey yok . Sizdede bu adet sancilari falan var mi
Yakin zamanda adet mi olcaz acaba.Ben de öyleyim sürekli sancım var ha oldum olacam diyorum lavaboya gidiyorum birşey yok
Canm süt yapici seylerden uzak dur ve surekli o göğsünü verki icsin bosalsin orasi ben oyle yaptim bide zeytin yağı sürdüm gogsumun tümüne cok iyi geldiYaa inşallah cnmdoktoruma yazdım masaj ve sağıma devm diyor. Şimdi oplum o göğsümü 30 dk emdi tam. Masaj yapa yapa emzirdim. Duş ve sağımda yapıyorum,küçülmüyor büyüdü hatta.
Böyle bir durum yaşayan kızlar bana lütfen başka bir öneride bulunun
Canm bizim o zaman uzaktan egitim oldugu icin ayrilmamistim izne sonra yüzyüze eğitime geçilince 26.haftada gittim rapor aldimKızlar, 24+0 da kamuda izne ayrılıyorsun ya. Benim ki tam bayramın ilk gününe denk geliyor? Nasıl bir yol izlicem, fikri olan var mı ve çevresinde bu raporu alanlar, 24 ncü haftaya girmeden 1-2 hafta önce almışlar mı, böyle bir inkan var mı acaba? Teşekkürler
SağolasınCanm bizim o zaman uzaktan egitim oldugu icin ayrilmamistim izne sonra yüzyüze eğitime geçilince 26.haftada gittim rapor aldim
24. Haftadan oncede doktorun normal haftalik izin verirse sana çalışmazsın yine
Yok cnm süt arttırıcı hiçbir şeyi tüketmiyorum. Bilinçli olrak en azından. Dediğin gibi En çok o göğsümü veriyorum Ama hep bunu vernce öbür göğsümde böyle olur diye korkuyorumCanm süt yapici seylerden uzak dur ve surekli o göğsünü verki icsin bosalsin orasi ben oyle yaptim bide zeytin yağı sürdüm gogsumun tümüne cok iyi geldi
Kendim yaşamadım ama soğutulmuş lahana yaprağı öneriyorlar. Buzdolabında soğutup göğsünüzün üstüne koyuyorsunuz ılıyana kadar, o göğüsteki şişkinliği alıyormuş. Öyle kulaktan dolma bilgi de değil, takip ettiğim bir doktor öneriyor, postu bulabilirsem atarım. Bir de sizin süt aşırı değildi ama süt fazlalığında da maydonoz çayı veya adaçayı. Ama bu ikisinde dikkatli olmakta fayda var; çünkü direkt sütü azaltıyor.Yaa inşallah cnmdoktoruma yazdım masaj ve sağıma devm diyor. Şimdi oplum o göğsümü 30 dk emdi tam. Masaj yapa yapa emzirdim. Duş ve sağımda yapıyorum,küçülmüyor büyüdü hatta.
Böyle bir durum yaşayan kızlar bana lütfen başka bir öneride bulunun
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin okudumBugün koronadan babamı kaybettim.
Bi Fatiha okursanız ardından çok sevinirim