2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım bende bebekken çok fazla kusarmışım annem memeyi ağzından çıkarmaya korkardım diyor. Geçmiş sonradan sıkıntı etme geçer inşallah

Kızlar geceleri kac saat uyuyor bebişleriniz , oğlum gece 1 de uyuyunca sabah 6ya doğru kalkıyor emmek için tabi 12gibi emmiş oluyor gece
Bizimki aksam 8 gibi uyuyor. 11 gibi emziriyorum ya da biberon veriyor esim. Ben erken uyumak istiyorum sütüm olsun diye. Sonra 3 gibi uyanıyor. Bir de 6-7 gibi uyanıyor. Ve bizim için gün başlıyor.

Bu tabii en iyi günümüz. Her gün böyle şanslı degiliz. Akşam.gazi olup ağlarsa, uyumazsa, ya da sabaha karşı birkaç kez uyanırsa o gün allak.bullak oluyorum.

Belki çok emiyordur anlamıyordur doyduğunu yavrucak ,o yüzden kusuyordur ,çok geçmiş olsun .insan hemen panik oluyor Allahım sen koru ...

Çok geçmiş olsun canım, inşallah bir şey olmamıştır
Sağol canım kaşının üstünde ve yanağında kızarıklık ve sıyrıklar var
Çok sağol canım çok ağladı kuzum Elim ayağım buz kesildi resmen nasıl düşmüş anlam veremiyorum 5 yaşındaki oğlumda yanında televizyon izliyordu nasıl düştü diyoruz uyandı birden düştü diyor

Belki çok emiyordur anlamıyordur doyduğunu yavrucak ,o yüzden kusuyordur ,çok geçmiş olsun .insan hemen panik oluyor Allahım sen koru ...
Canım zaten tek meme emiyor. Onu da gazdan balık gibi kıvrana kıvrana emiyor. Ağzından memeyi çekersem bu sefer sadece ön sütü emecek hiç beslenemeyecek. Fazla geldiğini sanmıyorum yani.

2 saatte 1 de emziriyorum halbuki..bende bir iki ay olmayıverse diyordum kendi kendime ama olmadı

Oğlum sürekli memede emiyor sonra beni emzik niyetine kullanıyor ağzından çıkınca uyanıyor gündüz zaten hiç uyumuyor böyle olan var mı?
Bizde meme reddini yendik çok şükür ama sizinki gibi emmenin 4.dk sı uyuyor rahatsız editorum orasını burasını oynuyorım emmeye devam ediyor.sğrekli uyuyor sürekli elleşip duruyorum.en son uyuyor aerık bırakıyorum mememin ucunu ağzından çekemiyorum. Çekmeye başlayınca saldırırcasına emmeye başlıyor. Zorla çekiyorum cnm acıya acıya o zamnda uyanıyor ağlamaya başlıyor. Nasıl bir döngü bu? Nerde yanlış yapıyorum veya ne yapmalıyım ya?

Bir de Memede uyuynca yerine koyuyorum uyanıyor

M Manifesto gürültülü kaka alerjinin sonuçlarından mı cnm ? Benimki 3 gündür gürğltülğ kaka yapar oldu. Bir yapıyor anında latını değiştirmem gerekitor bezi dolduruyor Onu yapana kadar da baya huzursuz oluyor.

H.sonları boşa gidiyoe ama her rapor aldığında ilk 2 günü devlet ödemiyor ya. 10 gin almak o açıdan avantajlı. 10 ar günlük rapor verebiliyorlar. Aile hekimleri de pandemiden dolayı herkes rapor istedği için 3 gğnden fazla vermek istemiyorlar. Tabi dr una göre değişebilir .
M merveee kaç gün alabildin cnm?

Ben 2 saatte 1 emziriyorum ama adet oldum hemen.olmamak mı gerekiyordu anlamadım
Endişelenmeyin herkesin bünyesi farklı, sadece emziren anneler çoğunlukla ek gıdaya kadar adet olmuyormuş genelde; ama tabii ki bu durumun istisnaları var, herkeste böyle olacak diye bir şey yok.

Memeyi nasıl çekiyorsunuz? Küçük parmağınızı ağzına koyup çekerseniz genelde acısız şekilde çıkıyor.
Bizde de bir iki gündür gürültülü kaka var, daha öncesinde de vardı hatta ama iki gündür gerçekten bezi dolduruyor; hatta dün ilk kez taştı apar topar banyo yaptırdık

Bende şöyle koynuma alıp uyuyum diyorum aslaa

Evet küçük parmağınızı göğsünüzün yanından hafifçe ağzına doğru sokmanız lazım o zaman elinizi emmeye başlayabiliyor ama acı duymamak için işte .

Bi gün çok durmuştu yine ,memeyi emmiyor oyun yapıyor diye şak diye çektim baktım meğer süt geliyormuş ağzından süt aktı pişman oldum çocuğun gıdasına mani oldum diye ,almadı da o an birdaha.çene kasları gelişmediği için uzun uzun emiyor seneki kuzucum

İki yanağını sıkıyprum ağzını açsın diye burnunu kapatıyorum fln açmıyor ağzını. Ya ben bunu biliyordum nasl untmuşm hemen deneyeceğim küçük parmağı teşekkür ederim gürültülü kaka süt alerjisi belirtisi dediler endişelendim doktora yazdım onda sorun olmaz dedİ ama bakalım
Bende şöyle koynuma alıp uyuyum diyorum aslaa
Benm yapıyorum bugnlerde öyle uykuya dalıyor. Geçen hafta büyü de birlikte uyuyalım diyordun bu haftaya kısmetmiş
Ooyyy kıyamam almıştır alacağını annesi üzülme devamı sende nasıl olsa.
Kesin emer benmki parmak burun göğsümün etrfı silikon kaşık ne bulsa emme modunda. Her emzirme sonrası göğüs uçlarım çok fena acıyor çok kuvvetli emiyor kahverengi kısmı da sokmaya çalışıyorum ama kıpır kıpır ..

Kizlar, oğlum 3 gündür kaka yapmıyordu. Gunde en az 3 kez kaka yapan bebek ne olduysa kabiz oldu. Bugün yaptı cok sükür.. beline sirtina kadar batti çikti.
Çeşitli stres kaynaklari cıkıyor devamlı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…