2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Birde sut artırmak için her emzirmeden sonra sağım yaptım ama elle.makine ile uğraşmak çok zor oluyordu.2 yemek kaşığı falan çıkıyordu en fazla.ama hem zaman kaybetmedim.hem yağlı sütü aldı.hem karnı doydu hemde sütüm arttı.emzirme sonrası kalan 1 kaşık bile olsa elle sağım tavsiye ederim.karton tek kullanımlık bardaklara Sagıyordum.dibinde hiç kalmıyor o zaman sut israf olmuyor.normal bardağa sağdıgımda dibinde birkaç damla kalıyor üzülüyordum.

Maşallah ne çayi bu?

Superrr

Her akşam yıkıyor musun ben korkuyorum sık sık yıkamaya hasta olacak diye

Kizlar bebeğim üç gündür kaka yapmıyor ve geceleri uyumuyornapicam ya... Bı amuda kalkmadigim kaldı
Benim oğlum haftada bir gibi yapıyor kakasını yani 6. Yada 7. Gün yapıyor doktor normal dedi
İki gündür pes peşe yaptı sadece bende düzene giriyor herhalde diyorum ama sizinki kabız mi acaba yani öncesi düzenli yapıyormuydu.

Mesela bu akşam saat 22.00 gibi altını aldım emzirdim uyudu ayaklarıma aldım kipirdadikca hafif salladım geri uyudu sonra yatağına aldım , az evvel kalktı altını aldım tekrar emiyor şuan uyudu geri bakalım gecemiz nasıl geçecek her gece aynı saatte uyutmaya çalışacağım bende bir düzeni olsun kızımda yapamadım bunda yapmayı düşünüyorum

Her gece süper geçmiyo maalesef ama artık saatini takip ediyor özellikle 8den sonra beni uyut diye sürekli mız mız oluyo gezdiriyorum koşuyorumm o saati bi şekilde getiriyorum bi düzen oluyo. Banada azda olsa bi zaman kalıyo

Kızlar aranızda öğretmen olan var mı? Benim iznim mart sonunda bitiyor. Şu 40 gün raporunu verir mi doktorlar? Hiç alan var mı aranızda?
Heyet bir aylik veriyolar genelde doktorlar bir kereliğine ilk çocuğumda oyle yapmistim. ben dogumdan once 5 haftayı sonraya atmistom o zaman çalışabilir raporu almistim. Uzaktan egitim zamaninda ama yerime ucretli calistigi icin ben ders vermiyordum dolayisiyla ek derste almiyordum milli egitimle konusmustum o zaman yerindeki ucretliyi cikaramayiz demisti bu pandemi kurallarından doalyi çıkarmak yasak kendisi istese çıkabilir. Oyle ben sadece calisiyo gözüküyordm .
Yani belki hala ayni kural geçerlidir milli egitimle konis istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…