2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Anladım canım. Yaşadıkların zor gerçekten hep üst üstr gelmiş. Sınavın ağır rabbim atlatmayı nasip etsin. Eşin de destek olsa keşke sana bu günlerinde. Bu hale gelmezdiniz. Rabbim doğru yolu buldursun hepiniz için hayırlısı olsun inşallah.

2 ay 2 günlüğüz aynı durumdayız gündüz uykuları komple kucakta günü kurtarıyorum çok şükür bugünde bitti diye biran önce 3_4 aylık olsun oyun halısına atıyım istiyorum hep gece olsun istiyorum

Canım öncelikle geçmiş olsun çok zor günler geçirmişsin hamileliğinde çok kötü geçmiş peki bu bebeğine yansıdımı hamilelik stresli geçincr bebek genelde gazlı veya kolik diyolar benimki kolik değil ama gazlı baya bende sıkıntılı bi hamilelik geçirdim

Sen üzülme Rabbim mükafatını öyle güzel verir ki hepsini unutursun. Karanlığın sonu aydınlık inşallah. Oğlundan yana yüzün gülsün

Kızlar bebelerinizi gündüz kundak yapıp uyutuyor musunuz yoksa kendiliğinden uyumasını mı bekliyorsunuz. Bir de kundaklarinizi neyden yapiyorsunuz. Gündüz uykusu epey azaldi bebisimin. Acaba kundak mi yapmaliyim
Müslin örtüyle kundak yapmaya başladım keşke en baştan yapsaydım elleri durmuyo hiç kendini uyandırıyor. Şimdi biraz daha uzun uyuyor. Paket yapıp ayağımda sallayıp beşiğine koyuyorum
Aslında çok üzülüyorum o haline eli kolu bağlı ama napim mecbur

Yok şükür şimdilik bir sorunumuz, umarım lohusalığınız iyi geçiyordur.sorunlarınız çözülmüştür inşallah
Bebekle ilgisi yok aslında cnm boşanma konusunun. O annesi bebeği 5 dk görmedi diye bahane etti kendince 4 . günü boşanalım sende istiyordun ztn dedi. Bu erkeklerdeki anne düşkünlüğü beni delirtiyor evliliğimize yıllardır verdikleri zarar yetmezmiş gibi ..
Nerdeyse bi hafya içinde protokol imzalatacaktk bana. Şu an bunnla uğraşamam bırak acımızı yaşayalım dedm de ertledik. Toplandı gitti. Şimdi de anneannem vefat etti,annem ş.dışında diye eve geri geldi. Ama değişen bi şey yok. Daha hiçbir şeyin farknda bile değil maalesef

aa siz böyle söyleyince üzüldüm meme reddi mi yaşıyor emzikten dolayı olabilir mi? bunu yaşadı çok yakın bir arkadaşım çok zahmet çekmişti anlıyorum seni... İnşallah düzene girer memeni hemen tutar bebeğin sakin vazgeçme canım... Benim ki emzik de almıyor o kadar ısrar ediyorum ben verdikçe o atıyor bende pes ettim

Doğduğu günden beri emmiyor. Hemşireler tembel bebek diye adını çıkardılar. Şırıngyla besledik tabi sonra annemle eşim biberona geçtiler. Susmayınca emzikte verdiler.onlara alıştı tbi. Slikon göğüs ucuyla emiyor.ucu çıkarınca kavga ediyor emmiyor. İyiece o plastiğe alıştı. Deniyorm olmuyor.emzirme danışmanı da arıyorım ,göğüslerimde sütten dolayı kötü durumda.ağrıyor uyuyamıyorum. Haftaya inşallah gideceğim bulduğum yerlere.

Başka marka emzikler deneyin sizde. Her bebek her emziği kabul etmiyor. Ben bibs almıştım hemen tuttu geçen wee baby ı aldım dr a giderken ağzından anında fırlattı.
Gerçekten çok yorucu ve yıpratıcı bi süreç. Herkesin sütü gelmez çocuğu mamayla takviye eder benim sütüm var ilk günden beri oğlum emmiyor şimdi de anneannem vefat ettği için annem şehir dışında evde tekim gidemiyorum.o gelince gideceğim inşallah üstesinden geliriz cnm
Nasıl yaptı cnm? Cidden nasıl alıştırıyorlar 2 yer buldum inşallah gidecğim. Göğüslerimde sıkıntılı göğsüme yatırınca bile dayanamıyorum. Patlayacak gibi ağrıyor sütten. Yoksa slingte istiyorum.ten tene teması çok öneriyorlar. Birlikte banyoyu duymamıştım. Teşekkür ederim
Boşanma sürecine bebekle mi girdiniz
Hemde bebeğim 4 günlükken 2 hafta önce babamı kaybetmişken bu konuyu açtı eşim!
Hamileykende sıkıntılıydı. Evden yine göndermiştim. Boşanmam da boşanmm demişti. Çok üzmüştü beni. Şimdi berbat günlerden geçtim.destek olmayı bırakın hep köstek oldu.bir de bana bunu yaptı. Ya insna süt kokulu oğlunu böyle saçma bi bahaneyle terk eder mi!? Ne acelesi varsa bir de bana acele ettiriyodu!
Amin inşallah cnm benm keşkee...
Amin kimseyi yoldan çıkarmasın,herkese doğru yolu buldursun.
Hakkımda da hayırlısı neyse o olsun. Ama bunu bende oğlumda haketmedik.

Merhabalar, sabah 4 ten beri doğru düzgün uyumadık. Duş aldırdım ama işe yaramadı. Arabayla dolaştırdık arabada uyudu ama eve gelince yine aynı.
böyle olan var mı? Ne yapmak lazım
Neredeyse moraracak ağlamaktan

Blöf yapıyordur muhtemelen.(biz de bir boşanma aşamasından döndük. O boşanalım dedi ben de gittim davayı açtım. Mahkeme ertelendi o süreçte avukatımı arayıp boşanmak istemiyorum ailemi kaybetmek istemiyorum falan demiş. Yani blöf yapmış) Ama yaptığı baştan sona yanlış. Genelde ailesini pek umursamayan erkekler evlenince kök aileye düşkünleşiyor zamanla geçiyor tabi de giden de gidiyor sevgiden saygıdan. Sen yine de sakinliğini koru. Çünkü artık tel değilsin düşünmen hereken bir de kuzun var. Allah aydınlığa çıkarsın inş.
Anneannen için de üzüldüm Allah rahmet eylesin inş. üst üste oldu herşey sizde. Ağır bir sınavdan geçiyorsun. Allah sabır metanet güç kuvvet versin inş sana ve annene

Benim ilk oğlum öyleydi. Ama sadece bugünlük mü böyle sizde yoksa hep mi böyleydi. Çünkü benim oğlum doğduktan 2 gün sonra başladı. Hep ağlardı. Emzirirdim yine ağlardı. Doymuyor mama ver dediler verirdim yine ağlardı. Arabayla bütün şehri gezip gelirdik eve girince tekrar başlardı. Ultra kolikmiş meğer sonradan anladım komikler yine zamanı gelince basıyorlar yaygarayı ama benim oğlum hep ağlardı. 6 ayda geçti

klbkbr canım hakkında hayırlısı olsun. Kendi annesi bebeği görmedi diye yeni anne olmuş eşini böyle bir zamanda bırakıyor. Aileler ne diyor. Özelikle kendi ailesi.. Destek mi oluyorlar boşanma fikrine?

Aslında emzirme hemşiresi sadece benim derdimi dinledi ve göğsümü nasıl vermem gerektiğini gösterdi, her seferinde memeyi teklif etmemmi; ama zorlamamamı söyledi. Biz de başta kaşık ve şırıngayla sağdığım sütü de veriyorduk ama mesela o günün öncesi artık biberon almıştık, emzikle silikon ucu zaten kullanıyorduk, bunların hepsini kesmemi söyledi (emziği kesemedim mesela; ama çok şükür reddin devamına neden olmadı) benim mesela nasibim varmış, silikon ucu ve biberonu kestiğimiz günün gecesi memeyi aldı; ama bizimki daha bir haftalıktı o yüzden belki daha kolay olmuştur.
Sütün olup da bebeğin onu alamaması cidden berbat bir his, sizin başınızdan çok da şey geçmiş, yakınlarınıza Allah rahmet eylesin, inşallah evliliğinizle ilgili sıkıntılarınız da hem siz hem yavrunuz için en güzel olacak şekilde çözülür, bu kadar sıkıntı da sizi illa ki etkiliyordur, belki biraz daha rahatlayınca emzirme sorununuz da çözülür. Instagramda anne sütü doktoru diye bir hesap var, o diyor ki her meme reddi geçicidir, siz inşallah vermekten vazgeçmeyin, bebeğiniz de hazır olduğu bir zamanda kabul eder:)

Benm ilk kizim oyleydi canm o yuzden ben arabayı içeri almistim evin icinde arabayla yatiruyodum

2-3 günde bir böyle olurdu. Bu hafta her gün böyleyiz neredeyse Ayakta kucakta sallamaktan helak oldum artık başım dönüyor

Bizimde aynı öyle...doktoru sırtında ağlama sensörü var dedi

Aynen öyle. 2. Ayi dolduranlardan moral veren seyler duymak istiyorum.

Boşanma falan olmaz sil kafandan der inşallah eşinya bir de işe gidip yorgun geliyorsa enerjisi kalmıyor olabilir mi...ben de işe giderken çocuk sesini kaldiramiyordum

Canım bizim doktorumuz sakın kundak yapmayın dedi bebeği
İnternetten baktım kundak için bebegi rahatlatır felan diyor, kimi yapmayin diyor. Ama.bence de en iyisi yarım kundak sıçramasın diye
Biz ne zaman uyku egitimi vereceğiz. Bu hafta cok yorucuydu ya. Kırkı çıktı huyu bozuldu sanki. Gündüz sürekli kucakta olmak istiyor, akşam ondan bir bucuga kadar sürekli ağlıyor doğru düzgün uyumadan. Sürekli ayakta kucakta sallıyorum yavas yavaş. Yoruldum. Eşim battaniye de sallayalım deyip duruyor kaç gündür , alışmasın diye ona da yok dedim ama neyse Bi deneyelim dedim uyudu , koyuyoruz hemen geri uyanıyor. Bir de karanlikta uyusun diyorlar aksam dokuzdan sonra kafayı yiycem. Siz dr karanlikta mı uyutuyorsunuz ?
Ben yapıyorum yarımm kundak gündüz bazen ama gece yapıyorum
Simdilik ben de öyle yapıyorum ama ağzına.örtü gelirse diye sürekli tedirginim
2-3 günde bir böyle olurdu. Bu hafta her gün böyleyiz neredeyse Ayakta kucakta sallamaktan helak oldum artık başım dönüyor
Biz de aynı sekildeyiz ya bu hafta niye böyle olduki. Annem de gitti bu hafta acaba o yüzden mi beceremiyorum uyutmayi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…