2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar bizim doktorumuz bebeği günde 3-5 defa, 5 dk kadar yüzüstü bırakın, kasları gelişsin dedi ama oğlumu ne zaman yüzüstü çevirsem kafayı kaldırmaya çalışırken hemen yoruluyo. Kendi göğsüme yatırdığımda kafasını kaldırıp bana bakıyo ama başka yere koyunca yapmak istemiyo resmen. Sizinkiler de öyle mi?
Aynen canım benim bebeğimde yüzüstü yatırdığım zaman ayaklarından destek alıp öne doğru ittiriyo kendini göğsüme yatırıncada kafasını kaldırıp bana bakıyo yerim onları yaa çok hoşuma gidiyo öyle baktığı zaman😀

Aynen canım benim bebeğimde yüzüstü yatırdığım zaman ayaklarından destek alıp öne doğru ittiriyo kendini göğsüme yatırıncada kafasını kaldırıp bana bakıyo yerim onları yaa çok hoşuma gidiyo öyle baktığı zaman😀
Ben de çok seviyorum ya şaşkın şaşkın bakiyo 🤤 gittikçe zevkli oluyo zaten bu analık işi 😻

Evettt çok şükür artık gözleriyle takip etmeye başladı emziğini böyle sağa sola gezdiriyorum oda bakıyo 😀😍😍
Ay evet takip etmeler başladı. Benimki de ben yanından kalkıp giderken beni takip ediyo. Göğsümde iken elleri ile göğsüme bastırıp kendini ve kafasını kaldırıyor. Büyümeye başladılar. Hareketleri ve tepkileri anlam kazandıkça insan zevk almaya başlıyor 🤗💖😍

Hayirli olsun cnm. bizim de 6 mart cumartesiye geliyor. Annem gelebilirse insallah ben de rituel yapmak istiyorum. Ilk ziyaret edilen kişi bir hediye de verir canım bizim orada. Biz de aynı apartmandaki dedemize gideriz herhalde. Siz dışarı gezmeye gittiniz mi hiç? Ben cesaret edemedim daha. Sadece ilk hafta dr kontrolleri ve aile hekimliğine gittik.
Büyük dedeye ve kendi dedesine gittik bebek arabasıyla gitme mesefasinde zaten. Ama akşamına aşırı gaz sancısı yaşadık. Rüzgar almadı ama dışarı çıkmayla bağlantısı var mı bilmiyorum. O yüzden o günden ber çıkarmaya korktum çıkarmadım

Kizlar slm bugun kirkimiz cikti bebisimi yikadim simdi bende sira 😊ben sezaryan olmustum ilk ve agrim olurmu diye cok korkuyorum 😔 birliktelik siradinda agri oluyormu acaba yara yerinde vs
Bizimde 40imiz bittu bugun yarin duş alcaz.
Benmki normal dogum kocamdan iki aylik izin aldim senin için 3 ay olsun sen yeterki iyi ol kendini iyi hisset dedi... alttaki dikisler iyilesti ama psikolojik olarak kendimi hazir hissetmiyorum

Büyük dedeye ve kendi dedesine gittik bebek arabasıyla gitme mesefasinde zaten. Ama akşamına aşırı gaz sancısı yaşadık. Rüzgar almadı ama dışarı çıkmayla bağlantısı var mı bilmiyorum. O yüzden o günden ber çıkarmaya korktum çıkarmadım
Disari cikma ile ilgisi yok ya kiz bizde arada cikiyoz bnmki tersine daha iyi geliyo hava onlara o gun sakin oluyolar😀😀

Benmki normal dogum kocamdan iki aylik izin aldim senin için 3 ay olsun sen yeterki iyi ol kendini iyi hisset dedi... alttaki dikisler iyilesti ama psikolojik olarak kendimi hazir hissetmiyorum
Maşallah ne guzel benimki daha iki haftaydi ne zaman iyilescen diyip durdu hic hic hazir degilim dogrusu

Yok canım bi ilgisi çok alıştırmayın eve temiz hava alsın çocuklar ben sabah 7.30 da ayazda bile çıkarıyorum kızı servis e binerken uyuyo aslında ama ev yüksek te asansörde kalırım gilan korkusundan koyuyorum kundağa çıkarıyorum akşam 16.30 da geliyo koyuyorım slinge 16da evden çıkıyorız bi market yapıyoruz yada bi tur atıyoruz ablayıda alıp eve dönüyoruz

Yok canım bi ilgisi çok alıştırmayın eve temiz hava alsın çocuklar ben sabah 7.30 da ayazda bile çıkarıyorum kızı servis e binerken uyuyo aslında ama ev yüksek te asansörde kalırım gilan korkusundan koyuyorum kundağa çıkarıyorum akşam 16.30 da geliyo koyuyorım slinge 16da evden çıkıyorız bi market yapıyoruz yada bi tur atıyoruz ablayıda alıp eve dönüyoruz
Slinge koyarken üstüne ne giydiriyorsun ya da sen giydiğinle mi örtüyorsun ben dışarı çıkmaya cesaret edemedim hiç slingle

Cnm takip edemedim bebegin nasil oldu
Aynı aslinda, vücudundaki döküntüler geçmedi ama doktor çok umursamayinca ben de biraz rahatladım galiba. Bakalım kaç gün sabredebilecegim. Ben 1 haftadır süt ürünleri yemiyorum ama bir şey fark etmedi. Yarın tost yemek istiyorum artık😀 Sarılığı da hala devam ediyor. Sanki çok az hafifledi gibi. Gazımız, kusmalarimiz tam gaz devam ediyor. Bence bu ilaçlar bir işe yaramıyor😕 Doğal olarak uykusuzluk da var.😵

aynen ya benim de normal dogum ve benim esimde beni hic zorlamaz . suan dusundugum en son sey zaten. ben yaza kadar kendime gelemem🤯

Maşallah ne guzel benimki daha iki haftaydi ne zaman iyilescen diyip durdu hic hic hazir degilim dogrusu
Benim normal doğumdu eşimde gün sayıyodu ama en son dedim benim dikişlerim var aşkım onlar iyileşmedi daha aslında toplasan 2 tane dikişim vardı onlarda ohoo çok oldu iyileşeli ama garibim beklicek mecbur iyileşşin die😅😅😅

Kızlar ben bugün çikolata pizza fanta falan derken anlayacağınız gereksiz fast food yedim bebeğim kıvranıyor resmen gazdan emmek istemiyor sakinleşemiyor, uyumuyor kimyon falan verdim yok banamisin demedi yapabileceğim birşey varmı? Birdaha ağzıma sürmem ama yediklerimiz kaç saat sonra süte geçiyor acaba hemen nasıl etkilendi bukadar fasulye bile yiyorum ben böyle olmuyordu.

Kızlar ben bugün çikolata pizza fanta falan derken anlayacağınız gereksiz fast food yedim bebeğim kıvranıyor resmen gazdan emmek istemiyor sakinleşemiyor, uyumuyor kimyon falan verdim yok banamisin demedi yapabileceğim birşey varmı? Birdaha ağzıma sürmem ama yediklerimiz kaç saat sonra süte geçiyor acaba hemen nasıl etkilendi bukadar fasulye bile yiyorum ben böyle olmuyordu.
Canm masaj hareketlerle gazinin cikmasina yardim et sırtına gobegin falan yapacak baska bisey yok yani

Fanta gaz yapmıştir esas... benim de başıma geldi.

Seni çılgın😀😀😀😀
Sonbir haftadır bebeğimin poposunu sıcak suda yıkamayı keşfettim ben,😀😀sanki rahat gaz cikartiyor

X