2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kizlar k.kulubunde bebisler sayesinde birbirimizi tanimadak sevdik birbirimizi destek olduk fikir alışverişinde bulunuyoruz ne guzel dimi 🤗
Gerçekten çok güzel oldu bu grup benim için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok faydalandığım şeyler oldu. Artık eşim annem bile sizin gruba sor bi bakalım onlar ne yapıyolarmış onlar ne almışlar gibi şeyler diyolar.

Cnm kayisi denesene kuru kayısı suya koy aksamdan yumusasin sabah dort bes tane bir bardak suda ic olmazsin bende kayisi tuketiyorum bir ay gayneferon ictim yeterli gelmemiştir sanirim saglik ocaginda yazdirdim gayneferon sanol yazmis doktor hem b 12 hem folik osit vs iceriyo bide bu farkli pembe degil
Tamam canım sağol 🙂

En güzelini yapiyosun canim. İnşallah tatlı işini ben de aşabilirim. Spor konusunda da emzirirken kardiyo tarzı sporları tavsiye etmiyolar zaten sütü etkilediği için. Ben de sezeryan oldum, yürüyüş yapicam bebisle beraber. Hem birlikte hava ve d vitamini almış oluruz hem de spor :)
Ayy tatli olayini nasil halledecez kiz ya ben bugun bi paket cikolata yedim canm hala istiyo kendimi cok zor tutuyorum ya 😭😭😭

Gerçekten çok güzel oldu bu grup benim için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok faydalandığım şeyler oldu. Artık eşim annem bile sizin gruba sor bi bakalım onlar ne yapıyolarmış onlar ne almışlar gibi şeyler diyolar.
Bende herkese teşekkür ederim ❤️🤗 aynen baya faydali oldu doktora gitmeden gidenlerden ogrendiklerimiz paylastiklarimiz cok güzel baya alistim buraya hepinize 😊

Çok güzel hemde bizim 2016 dan beri görüştüklerimiz var burdan kızımdada burdn bilgi alışverişi yapıyordum hala görüşüyoruz bebeklerimiz 5 yaşında 😁
Ne güzel 😍benimde arkadaslarim oldu bir yildir burdayim tanimadiklarim tanidiklarimdan iyi cikti 🤗

Ayy tatli olayini nasil halledecez kiz ya ben bugun bi paket cikolata yedim canm hala istiyo kendimi cok zor tutuyorum ya 😭😭😭
Kan şekerinin ani düşmesini önlemek lazım aslında sağlam ana öğünler ve vakitli ara öğünlerle ama şu anda burnumuzun ucunu zor gördüğümüz için iki lokma yiyince seviniyoruz 😂 evden abur cuburu çıkarmak lazım canım muhakkak. Ben bitirdim mesela evdekileri 😂 İnsallah daha da almayız da yemem

Gaz için arkadaşların tavsiyesi ile mommy's bliss in gaz ilacını kullanmaya başladık biz. Bilmiyorum onun etkisi mi ama baya rahat iki gündür sancı gelse bile daha rahat çıkarıyor. Biraz pahalı bi ilaç ama aklınızda olsun doktorunuza danışıp deneyebilirsiniz.

Gaz için arkadaşların tavsiyesi ile mommy's bliss in gaz ilacını kullanmaya başladık biz. Bilmiyorum onun etkisi mi ama baya rahat iki gündür sancı gelse bile daha rahat çıkarıyor. Biraz pahalı bi ilaç ama aklınızda olsun doktorunuza danışıp deneyebilirsiniz.
Gaz ilacını reçeteyle alınabiliyor mu yoksa eczaneden kendimizmi alıyoruz acaba

Alacaktımm bazı olumsuz yorumlar ı gördüm birde çabuk bitiyomuş galiba ondan vazgeçmiştim

Biz biogaia kullanıyoruz 1 haftadır. Gazi oluyor tabi ki ama daha rahat çıkarıyor ve tuvaletini daha rahat yapıyor gibi. Yalniz erkek cocuk çok gazliymis habire zart zurt ses geliyor çocuktan. Kızımda böyle bir şey görmemiştim.

Ben 15 kilo almıştım 4 kilo kaldı sadece.Kabızlık için her sabah kayısı yiyorum ve çok zorlanirsam akşam yatmadan önce bi kaşık zeytinyağı. Kayısı tüket canım bolca, beni o kurtarıyo🤷
Ben de diyete başlamak için diyetisyen sordum. 3 aylıkken hafif bir diyete başlarız. 6 aylıkken sıkı uygularız dedi. Daha önce birkaç kez gittiğim diyetisyenim.

Aynı durumdayım hala sallıyorım yok arada ayağa kalkıyorum kapanıyo gözler geri açılıyor kızım uyumuyı anne bana sarıl diye 😔 eşim yok off çok yoruldum ben 😔 yarın 60 günlük olcaz bi nebze düzelmiyo çocuk ya 😔
Allah yardımcımız olsun..
Benimki de çarşamba kırklaniyor.. Oğlum sürekli ilgi ister, yapmadığını bırakmadı bana. Haftaya okulu açılıyor, gönderecem de belki biraz rahatlarım. En azından tek ilgi bekleyen bebek olur gün içinde..

Ben basenlerimi gorunce diyorum dur vucutlar birdaha geri gelmez hurma cay oyle idare ediyorum 😔
Ayy benm basenlerde cok fena Allahtan etek giyiyom pek gozukmuyo onlar
Kan şekerinin ani düşmesini önlemek lazım aslında sağlam ana öğünler ve vakitli ara öğünlerle ama şu anda burnumuzun ucunu zor gördüğümüz için iki lokma yiyince seviniyoruz 😂 evden abur cuburu çıkarmak lazım canım muhakkak. Ben bitirdim mesela evdekileri 😂 İnsallah daha da almayız da yemem
Yani benm kahvaltiyi yapmam saat 2yi buluyo canm oda zor bela yiyorum. Ben bugun gittim bi sürü abur cubur aldim cunku yemeğe oturmaya vaktim olmuyo malesef gunduzki cikolta beni kesmedi 5 dilim soguk baklava yedim hala da yiyebilirim sanirsam neden boyleyim ben ya 😭😭😭

İki gündür biz de geceleri sıkıntılıyız, gaz olsa hadi anlayacağım; ama bu sefer gaz da değil, uykusu var uyuyamıyor, o da inanılmaz bir huzursuzluk yaptı oğluma. Evde 4 kişiyiz elden ele uyutmaya çalıştık zor uyudu. 7.haftada kolik mi başladı diye bile düşündüm yani. Bir de yarından itibaren atak haftası gözüküyor, bilmiyorum ne yapıcam.

X