- 19 Nisan 2021
- 7.500
- 10.796
- 34
Doğruu e bebekte de vardı. Kullanacakların yorumlarını bekleyimBen e bebek ten aldım kullanışlı mi deneyip gorecegim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğruu e bebekte de vardı. Kullanacakların yorumlarını bekleyimBen e bebek ten aldım kullanışlı mi deneyip gorecegim
Ayy yok kııızz ozamn kangurular da cebine atıyo doğa kanunu bu koala olacaklar hele ilk aylarda takar iki ev turu yaparız onlarla diyorumYa ben ondan cok korkuyorum sanki cocugu oraya asmışım kötü bisey yapmisim gibi geliyor
Babayla da ten teması olur aşkım ömce birini sen birini o bağlar sonra hak geçmesin değişirsiniz.bizim için zor gerçekten işte olsun aynı anda kalmaları iyi. Yeme içme uyku saatleri aynı olması daha doğruymuş. İkili sling ya da kanguru bile araştırdımÇok seviyorum ama ikiz oldukları için almak istemedim kuzum. Doğru düzgün ten tene temasta yapamadık Çünkü aynı anda kalkıyorlar genelde doyurmak altını temizlemek derken acele acele vakit bulamıyor insan
Genel anestezi mi oldu acaba ayılamadı mi halenBizim Labellaaa ümüz nerdeymiş bakim gelemedi mi kendine
Valla dün şaka aradı dedi olur mu olurGenel anestezi mi oldu acaba ayılamadı mi halen
Yasamademek123 saolsun naklen yayın yaptı bize girip çıkana kadar beklentimiz haliyle yükseldiValla dün şaka aradı dedi olur mu olur
Ya da almamıştır teli yaa eline biz alıştık hemen yazanlara ya
Çok teşekkür ederim canım benimmmm.Canım benimm şimdi okuyorum mesajları çok ama çoook sevdimmm ayy oğluş mu gelioooo bekleyemezsen gidersin üç hafta sonra strese sokmaktansa kendini dayanamadım geldim dersin ben öyle yapıyodum
Çok teşekkür ederim canım yaa, aynen sağlıklı olsun yeter ki.Maşallah maşallah kuzum ne güzel haberler İnsana geçmez gibi geliyor ya geçiyor bir şekilde. Yeter ki sağlık olsun
Çok zordur eminim ama çok tatlı aynı anda uyanmaları falan.Çok seviyorum ama ikiz oldukları için almak istemedim kuzum. Doğru düzgün ten tene temasta yapamadık Çünkü aynı anda kalkıyorlar genelde doyurmak altını temizlemek derken acele acele vakit bulamıyor insan
canim gozunaydin zaman ne cabuk geciyor ya cok sukur kanama alanida gecmisÇok teşekkür ederim canım benimmmm.
Değişmezse oğluş geliyo.
Bi durmadı ki yerinde, hoplayıp zıpladı hep.
Olmadı arada başka bi doktora kaçamak giderim.
Tebriklerrrrr kuzummmm her detayı istiyoruzzzzzKızlar ben anne oldumm spinal oldum harika bi doğumduuu
doğum sonrası sıkıntı oldu bende baya çok kötü şeyler yaşadım müsait olunca anlatıcam. Öpüyorum hepnzi
Bebegımm haydii kendıne gellKızlar ben anne oldumm spinal oldum harika bi doğumduuu
doğum sonrası sıkıntı oldu bende baya çok kötü şeyler yaşadım müsait olunca anlatıcam. Öpüyorum hepnzi
Kuzuşum tebrik ederim oğluşun oluyormuş sağlıkla büyüsün bebişin insallahhhhÇok teşekkür ederim canım benimmmm.
Değişmezse oğluş geliyo.
Bi durmadı ki yerinde, hoplayıp zıpladı hep.
Olmadı arada başka bi doktora kaçamak giderim.
Sen bütün paylaşmayan annelerin bebelerinin ismini özelden öğrendin sanırımÇok zordur eminim ama çok tatlı aynı anda uyanmaları falan.
Hala o bi tanesi, M mi G mi bilmiyorum, çok mu ağlıyo?
Sen nerdesin sen sen n, anne mi oldunnKızlar ben anne oldumm spinal oldum harika bi doğumduuu