- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Yaa masallah Allah analı babalı saglikla büyütsn insallah neler yasadin cok merak ettm ama mutlaka anlatKızlar ben anne oldummspinal oldum harika bi doğumduuu
doğum sonrası sıkıntı oldu bende baya çok kötü şeyler yaşadım müsait olunca anlatıcam. Öpüyorum hepnzi
Anacım ucundan gösterdi Bi dahakini kimbilir ne zman yazarYaa masallah Allah analı babalı saglikla büyütsn insallah neler yasadin cok merak ettm ama mutlaka anlat
Geceye umudum varAnacım ucundan gösterdi Bi dahakini kimbilir ne zman yazar
Ay biraz önce onu yazdıktan sonra da dedim ha kendi kendime. Ulen millete laf diyon belki sen hiç yazamıcanGeceye umudum varbak sıradaki sensin nasil meraklandigimizi görüyosn bizi merakta bırakma
Ben zaten basıma gelecegı bıldıgım İcinGeceye umudum varbak sıradaki sensin nasil meraklandigimizi görüyosn bizi merakta bırakma
Ayyy yerim seni anne mi oldun sen yaaaaKızlar ben anne oldummspinal oldum harika bi doğumduuu
doğum sonrası sıkıntı oldu bende baya çok kötü şeyler yaşadım müsait olunca anlatıcam. Öpüyorum hepnzi
Bakbak yaa yok oyle merakta koymak ıyıyım deyın tammBen bu kadarinida yazamam sanirim
Gözünaydın canım analı babalı Sağlıkla büyüsün miniğimiz inşallahKızlar ben anne oldummspinal oldum harika bi doğumduuu
Merakta koymayın yaa di miSen bütün paylaşmayan annelerin bebelerinin ismini özelden öğrendin sanırım
Müthiş hem de. Çok ağlıyor özellikle geceleri asla uyutamıyoruz gaz bombasınıÇok zordur eminim ama çok tatlı aynı anda uyanmaları falan.
Hala o bi tanesi, M mi G mi bilmiyorum, çok mu ağlıyo?
Sana bakmak için girmiştim taze anne. Rabbim analı babalı büyütsünKızlar ben anne oldummspinal oldum harika bi doğumduuu
İyice ayıksınlar diye önce alt temizliği sonra emzirme kusma meyili yoksa gazını alma ve yatırma şeklinde. Ama her zaman böyle olmuyor işte ilk başlarda çok düzenli idi. Ama mesela bazen aşırı meme ya da mama isteyerek uyanıyorlar ellerini emiyorlar aranıyorlar. Öyle bez değiştirmek neredeyse mümkün değil. Huysuz oluyorlar mecburen önce besliyorum biraz kucağımda tutup altını temizliyorum. Önce besleyince altını hemen değişirsen kusuyor bu kez komple kıyafet değiş filan iş uzuyor. Yani gelişine birazKilya önce alt temizliği sonra besleme mi yapıyosun tam tersi mi
Hey Allahım yaaaMerakta koymayın yaa di mi
Bende kilyanın attığı uyku arkadaşın fotoyu çok inceleyince merakımı gidermek için özelden yazdı saolsun
nurselek biz mübarek herşeyi yazdık biri yazılarımı okusa nokta atışı anında bulur beni
Bende baktım ikili slinglere bulamadım sen buldun mu? Yaa annem müsade etmedi soyunup koynuma alayım dedim hasta edersin emzirirken ten teması oluyor diyorBabayla da ten teması olur aşkım ömce birini sen birini o bağlar sonra hak geçmesin değişirsiniz.bizim için zor gerçekten işte olsun aynı anda kalmaları iyi. Yeme içme uyku saatleri aynı olması daha doğruymuş. İkili sling ya da kanguru bile araştırdım
Biz de ilk dediğin gibi yapıyorduk güzelce bakımını yapar sonra besler gazını çıkarır yatırırdık beslendik ten sonra kusuyorlar bakım yapılınca çünkü. Ama dediğin gibi bazan öylr Bi kuduruk oluyorlar kiİyice ayıksınlar diye önce alt temizliği sonra emzirme kusma meyili yoksa gazını alma ve yatırma şeklinde. Ama her zaman böyle olmuyor işte ilk başlarda çok düzenli idi. Ama mesela bazen aşırı meme ya da mama isteyerek uyanıyorlar ellerini emiyorlar aranıyorlar. Öyle bez değiştirmek neredeyse mümkün değil. Huysuz oluyorlar mecburen önce besliyorum biraz kucağımda tutup altını temizliyorum. Önce besleyince altını hemen değişirsen kusuyor bu kez komple kıyafet değiş filan iş uzuyor. Yani gelişine biraz
Bir gece annem kalkmadı zapt edemiyorum bende altını temizlerken en son emzik dayadım oyalanırken temizledim sonra emziği almak olay ağzından amaBiz de ilk dediğin gibi yapıyorduk güzelce bakımını yapar sonra besler gazını çıkarır yatırırdık beslendik ten sonra kusuyorlar bakım yapılınca çünkü. Ama dediğin gibi bazan öylr Bi kuduruk oluyorlar ki
Ozamn göstermelik ağzına çal balı sonra diğeri. Yoksa gerisin geri herşey baştan yapılıyor
Slingde yok da kanguru da önlü arkalı görmüştüm sanki bir yerde. Yaa bu anneleerr hep çok biliyolar hep.Bende baktım ikili slinglere bulamadım sen buldun mu? Yaa annem müsade etmedi soyunup koynuma alayım dedim hasta edersin emzirirken ten teması oluyor diyorbaba kıyamam dışarıda kaldı bebeler yaramaz olunca o zapt edemiyor kucakta korkuyor
Aaa iyi kız tuttumu emziğiaz rahatlatır seni oBir gece annem kalkmadı zapt edemiyorum bende altını temizlerken en son emzik dayadım oyalanırken temizledim sonra emziği almak olay ağzından ama
Kuzum gaz dan kusma yaparİyice ayıksınlar diye önce alt temizliği sonra emzirme kusma meyili yoksa gazını alma ve yatırma şeklinde. Ama her zaman böyle olmuyor işte ilk başlarda çok düzenli idi. Ama mesela bazen aşırı meme ya da mama isteyerek uyanıyorlar ellerini emiyorlar aranıyorlar. Öyle bez değiştirmek neredeyse mümkün değil. Huysuz oluyorlar mecburen önce besliyorum biraz kucağımda tutup altını temizliyorum. Önce besleyince altını hemen değişirsen kusuyor bu kez komple kıyafet değiş filan iş uzuyor. Yani gelişine biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?