- 25 Şubat 2020
- 792
- 567
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah rabbim saglikcakla kucağına almayı da ihmal etsin. Darısı biz duymayanlar in başına.6+2 de duydum kalp atışını
Canım benim de ilk zamanlarda sadece çok hafif kasık ağrılarım oluyordu şimdi hafif hafif sabah bulantılarım başladı. Her vücut farklı tepki veriyor bu duruma bence hiç kafana takma belki de hiç şikayetin olmadan gebeliğini geçireceksin öyle olan arkadaşlarım da olmuştuMerhaba arkadaşlar bugün ultrasonda kese göründü 4-5 haftalık dedi doktor. Değerlerim de normal fakat kendimi gayet iyi hissediyorum bulantı iştah ağrı hiç bişey yok sadece biraz halsizlik o da arada olur zaten normal mı sizce enim gibi olan var mı? Bir de şu mesajların altında gebe takvimi gibi bişey var ya şu kadar hafta falan o nasıl yapılıyor![]()
Sonuçta yükselme var çok büyük uçurumda değil bence korkma canımBel ağrım aşırı artınca beta baktırdım bugün ve pazar 4800 çıkmıştı,bugün 13477 çıkmış.19 binlerde beklerken....evveet bu ağrı hayra alamet değil gibiydi...yine mi başlıyoruzok durum böyle canlar.sizde ne Var ne yok? İnşallah iyisinizdir
![]()
Hayırlı olsun, erken de görülebiliyor da en rahat karından ultrasonla 7 de keseyi 8 de kalp atışını duyuyorlar, hamilelikten yana sıkıntı olmadığı sürece çok gitme taraftarı değildim normalde hele bu virüs ortamında ama ben riskli hamilelikler geçirdiğim için bu seferde değişmedi, dün kanama olunca erkenden gittim yine.6+2 de duydum kalp atışını
İnşallah kuzucumÇok sevindim canım inşallah sadece hamileliktendir troit değerlerin doğumdan sonra biter inşallah onu da ancak doğumDan sonra anlayabilirsinyoksa doktorun dediği gibi ömürlük ilaç
![]()
Maşallah ben daha gitmedim doktora kalp atışını da duyayım gitmisken diye 4 eylule randevu almayı planlıyorum. Benimde gayet sakin geçiyor mide bulantım kasık ağrım falan yok sadece uyku hali mevcut oysa kızıma hamileyken herşeyi zirvede yaşamıştımMerhaba arkadaşlar bugün ultrasonda kese göründü 4-5 haftalık dedi doktor. Değerlerim de normal fakat kendimi gayet iyi hissediyorum bulantı iştah ağrı hiç bişey yok sadece biraz halsizlik o da arada olur zaten normal mı sizce enim gibi olan var mı? Bir de şu mesajların altında gebe takvimi gibi bişey var ya şu kadar hafta falan o nasıl yapılıyor![]()
Aynen doktor da kişiden kişiye değişiyor bhcg arttıkça görülmeye başlar dedi ama işte ilk gebelik endişeleri aslında olmasa daha iyi tabi Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah gebe şeysi de oldu herhalde teşekkür ederi.Canım benim de ilk zamanlarda sadece çok hafif kasık ağrılarım oluyordu şimdi hafif hafif sabah bulantılarım başladı. Her vücut farklı tepki veriyor bu duruma bence hiç kafana takma belki de hiç şikayetin olmadan gebeliğini geçireceksin öyle olan arkadaşlarım da olmuştu☺
Gebe takvimi için de hesap detayları kısmının alt tarafında bebeğinizin tahmini doğum tarihi yazıyor oraya girersen imzan oluşmuş olur ☺
İlk gebelik olunca dayanılmıyor sanırım bir de ailelere haber vermeden kesin olsun diye gittim inşallah ikinciye daha rahat olurumMaşallah ben daha gitmedim doktora kalp atışını da duyayım gitmisken diye 4 eylule randevu almayı planlıyorum. Benimde gayet sakin geçiyor mide bulantım kasık ağrım falan yok sadece uyku hali mevcut oysa kızıma hamileyken herşeyi zirvede yaşamıştım![]()
Olmuş gayette güzel olmuşAynen doktor da kişiden kişiye değişiyor bhcg arttıkça görülmeye başlar dedi ama işte ilk gebelik endişeleri aslında olmasa daha iyi tabi Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah gebe şeysi de oldu herhalde teşekkür ederi.![]()
ben gunde 2 -3 cay bardagi iciyorum. bu kadarina izin veriliyor genelde. ilk cocugumda da bu konuda asiri bi kisitlamam yoktu.:)Gebelikteymişler çay konusunda ne diyorsunuz kızlar ? Doktor haftada iki içebilirsin dedi ama çeşitli rivayetler var
Doktorum bana günde en fazla iki çay bardağı açık çay içebileceğimi söylediGebelikteymişler çay konusunda ne diyorsunuz kızlar ? Doktor haftada iki içebilirsin dedi ama çeşitli rivayetler var
yesil cay aliskanligim hc yoktur. o yuzden sormadim doktora da :)Yeşil çay yanlış yazmışım![]()
Evet canım euthyrox 150 mg kullanıyorum endişelenme canım troit değerleri ani değişebiliyor ilacı ayarlamak biraz zaman alıyor demek ki biraz daha mg yüksek ilaca ihtiyacın var bebeklerimiz tam olarak şuan troit hormonunu bizden alıyor bu yüzden yetersiz gelebiliyor bize de sen kesinlikle sabah aç karınla iç ve 1 saat sonra kahvaltını yap öyle de birşey ki hemen düşebiliyor çok şükürMerhaba canım benim de Tsh değerim 10 gün önce 4,4 çıkmıştı. Euthyrox 25 mg kullanıyordum. Dün doktorum tekrar tahlil istemişti ilaç kullanmama rağmen 5 e yükselmiş doktorum da ilacımı 50 mg yaptı. Sen de bu ilacı mı kullanıyorsun? Endişelenmeye başladım ilaca rağmen düşmeyince bebeğimde ya bir sıkıntı olursa diye korkuyorum![]()