2021 Nisan Anneleri

Adetinde geçmiş ver bian önce canım ona göre randevu alırsın. Kan vermek haftalığına göre değil kan sonucuna göre kaç haftalık olduğu cıkar aşağı yukarı. Benim karnımda öyle oldu buara yalnz değilsin

Kızlar merhaba hangi folikasit markasını kullanıyorsunuz acaba eczaneden folbiol verdiler ancak hakkında hiç iyi şeyler okumadım. Değiştirmek istiyorum

Kızlar merhaba hangi folikasit markasını kullanıyorsunuz acaba eczaneden folbiol verdiler ancak hakkında hiç iyi şeyler okumadım. Değiştirmek istiyorum
Ben folidays kullanıyorum canım. Önceki doktorum vermişti tedaviye baslamadan başlamıştım onunla bende birkac vitaminde takviyesi var

Ben folidays kullanıyorum canım. Önceki doktorum vermişti tedaviye baslamadan başlamıştım onunla bende birkac vitaminde takviyesi var
Henüz doktora gidemedim bayram sebebiyle bebeğimi de daha bugün öğrendim. Öğrenince de hemen folikasite başladım. Vitaminleri doktora gitmeden almasam sıkıntı olmaz değil mi? Uzun zamandır bekliyordum şu an her şeyi eksik yapıyormuşum gibi geliyor

Peki doktora muayene olmadan kan veriliyor mu? Doktor vermiyor mu kan tahlilini? Benim ilk gebeliğim o yüzden hiç bilmiyorum

Gözün aydın canım çok yakınmış tarihlerimiz muayeneye bende gitmedim henüz cumartesi gidicem salı bir daha kan vericem değerin yukselişine bakacak bir daha hayırlısıyla güzel olacak inşaallah bende çok uzun zamandır bekliyorum canım daha sevinemedm bile hatta 9ay önce falanda kimyasal gebelik oldu sevinemeden gitti simdi insan tedirgin oluyor ama pozitif düşünmek cok önemli hayırlısıyla saglıkla alalım inşaallah kucagımıza folik asiti çok önemsiyorlar ona basla cnm zaten b vitaminleri falan oluyor bircogunun içinde vitamin gerektirecek durumun varsa doktorun yönlendirir seni

Gözün aydın kan tahlilini hemen verip değerini öğrenebilirsin. Daha iyi olur. Benim hala göbeğim kocaman şiş 5 aylık gibi normal ama bi süre sonra iniyomuş şişkinlik :)
İnşallah iner diyelim o zaman biraz moralim bozuldu çünkü daha şimdiden böyle ise diye
Benim iki seferde de öyle karnım bence kanı birkaç sefer kendiniz verip takip edin 1500 u geçince keseyi görmek mantkli geliyor bana çünkü disgebelik ağrı kanama vb olmadan da olaniliuomis doktorm demişti
Teselli oldu teşekkür ederim doktora gitmeden tahlil oluyor mu ki

Peki doktora muayene olmadan kan veriliyor mu? Doktor vermiyor mu kan tahlilini? Benim ilk gebeliğim o yüzden hiç bilmiyorum
Verirsin canım sağlık ocagına gidip adetim gecti idrar testim pozitif dersen zaten sen demeden isterler. Yada özel hastanede gebelik testi yaptırmak istiyorum dersen yaparlar

Verirsin canım sağlık ocagına gidip adetim gecti idrar testim pozitif dersen zaten sen demeden isterler. Yada özel hastanede gebelik testi yaptırmak istiyorum dersen yaparlar
Sağlık ocağında aile hekimine bir türlü randevu alamıyorum. Özel hastaneye randevu almıştım iptal edeyim o halde

Çok teşekkür ederim senin de gözün aydın inşallah sorunsuz bir şekilde sağlıkla Allahım kucağımıza almayı nasip eder. Ben de yarın sabah kan tahlili vermeye gideceğim. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. Dediğin ilacı eczanelerde bulabilir miyim yoksa internette mi satılıyor sadece

Merhaba arkadaşlar adeti 1 gün geçinde pozitif görenler erken gebelik testi mi yaptınız normal test mi?

Normal teste cok rahat cıkar canım
Ben geçen ay 25 günde adet oldum bu ay 30 gün oldu adet olmadım.2 saat önce normal gebelik testi yaptım negatif cıktı gebelik varsa erken öğrenmem gerekiyor kan sulandırıcı iğne kullanmam lazım yarın da heryer kapalı bayram dolayısıyla şehir dışına dönüşte otobüste afet olmuş gibi hissettim sanki çok ıslaktım eyvah dedim cıktı eve geldim adet filan yok aşırı başım ağrıyor ve mide yanmam var sizde belirti varmiydi

Gec döllenme olup cıkmamıs olabilir mi acaba.. belki gec yumurtlama olmustur takibini yapmısmıydın? Kasık ve bacak ağrılarım vardı

Amin inşaallah canım sağol eczaneden aldım canım hepsinde bulunur muhtemelen

Gec döllenme olup cıkmamıs olabilir mi acaba.. belki gec yumurtlama olmustur takibini yapmısmıydın? Kasık ve bacak ağrılarım vardı
Hayır yapamadım takip ama programın gösterdiği yumurtlama tarihinden 2 gün önce ve 1 gün sonra ilişki oldu programa göre 2 gün geçti 28 günden hesapliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…