2021 Nisan Anneleri

Böyle ayrana tuz salatalığa tuz herşeye tuz atasım var Kızmıdır erkekmidir Tatlıyı gözüm görmüyo arada cekiyo canım eşimden ev yemekleri satan yerden sarma istedim inşallah bulur
eksi istiyorsan hep kiz derler ama ben oglumda tuzlu limon yiyordum deli gibi o yuzden inanmiyorum artik.

Kızlar canım limonlu böyle ekşi ekşi sarma cekiyo yiyelim ekşiyi çıkaralım ayşeyi
Valla aynı seyi ben istedim annemden hatta taze asma yaprağıyla oluyo ondan istedi asmalar kartlastı artık diyo yazık taze yaprak arıyor buldu da bakalım yarın alacak tanıdıktan

Valla aynı seyi ben istedim annemden hatta taze asma yaprağıyla oluyo ondan istedi asmalar kartlastı artık diyo yazık taze yaprak arıyor buldu da bakalım yarın alacak tanıdıktan
Ay benim eşim almış valla 4 gözle bekledim yolunu Sanada hazır alsınlar ye

Canım hamile smoothieleri yapsana.kışın ıspanak muz süt ve tarçın üstüne...bayılacaksın...
Böyle sağlıklı şeyler paylaşmamız lazım aslında ne yesem diye düşünüyorum sürekli ceviz falan yiyorum ama süt falanda içmem lazım sanırım Hergün dimi

Hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Doktorum kanans olursa gel bekleme demişti bana, lekeyle ilgili bir şey söylemedi.
Batma ve ağrılar bende de var ağrıdan durulmayacak kadar olursa gel bekleme dedi.

Böyle ayrana tuz salatalığa tuz herşeye tuz atasım var☺ Kızmıdır erkekmidir☺ Tatlıyı gözüm görmüyo arada cekiyo canım eşimden ev yemekleri satan yerden sarma istedim inşallah bulur
Aynen tuzlu ekşi şeyler yiyebiliyorum, oof ekşi ekşi yaprak sarma olacaktı şimdi ooof canım çekti amaaa

Aynen tuzlu ekşi şeyler yiyebiliyorum, oof ekşi ekşi yaprak sarma olacaktı şimdi ooof canım çekti amaaa
Kız bilseydim demezdimm inşallah eşin bulur ona söyle ay benim yüzümden canın cekti çok özür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…