2021 Nisan Anneleri

Ay valla bende çok merak ediyorum iki kat zor olacak ama rabbim kolaylık verir hayırlısıyla inşaallah
Kısmetle gelir bebişler her şeyden iki tane almak da güzel olur.

Tlc de kalabalık aile diye bir program vardı görmüş müydün, beşizler olmuştu evde her şeyden beş tane vardı çok seviyordum onları izlemeyi

gunaydin kizlar.
Ben de 7 agustos da transfer oldum. Kese icin dun gittik. Ufacık da olsa doktor gordu. Ams bos mu dolu mu kese henuz cok erken dedi.
InsallH sorunsuz ilerler

Kizlar dün sabahtan doktora gidip beta verdim sonra doktora baglandim.Artisi oldukca iyi olmasina ragmen boyle donuk tutuk konustu. sonra artis fena degil ama agriniz var mi diye sordu neden boyle sordunuz bir sorun oldugunu mu dusunuyorsunuz dedim yok dedi ama ses tonunu duymaniz lazim.Dedim az,gayet normal duzeyde dedim.Alt karin agrim oluyor arada bu donemde olur yazmis int zaten.Beni tedirgin etti.
Hani dese agriniz olursa veya artarsa mutlaka gelin suan artisi gayet iyi su tarihte bekliyorum falan anlayacagim ama bu tavri beni rahatsiz etti.

Ben ilk gebeliğimde toplam 20 kilo almıştım yürüyen fıçı gibiydim son zamanlarda aşırı şişmişti her yerim. Doğumdan sonra bir yıl içinde 25 kilo verdim çocuğun peşinde koşturmaktan
Ayyy deme öyle bak doğurasın gelmiyor
Bende 2012 li kızım 27 kula dogumnyaptim 2 3 ay sonra vermiştim ozaman cok zayiftim eski kilomdan zaten 12 kg fazlayım

Hanımlar bisey sorcam cok özür diliyorum 2 3 gündür kasiklarimda ağrı var ve idrarimin rengi tupturuncu çok korkuyorum

Canım geçen hafta benimde öyle bir ağrım vardı doktor ağrın dayanılmayacak kadar olursa, kanaman olursa gel dedi. Bence önemli bir şey yoktur.

Benimde kasıklarıma ağrı vuruyo arada normaldir diye düsünüyorum

Inşallah adet olacakmis gibi ağrı vuruyor tuvalete gidip bakiyorumnkan geldimi diye
Canım geçen hafta benimde öyle bir ağrım vardı doktor ağrın dayanılmayacak kadar olursa, kanaman olursa gel dedi. Bence önemli bir şey yoktur.
Olabilir canim cunki bisey yemiyorum sadece şu icindede bulantı yapyor

Midem bişeyim adını duyunca bile bulanıyor kim dedi 30 yaşında dogur diye kızımda cok cektim Allahim kusarken agliyordum kusacak bisey bulamıyordum acı şu geliyordu hele ilerki haftalar da altına kaçırıyor insan kısarken cok kotuydu

Allahım çocuğum kardeşsiz kalmasinnbencil bir insan değilim dedim yarabbim sen sabır ver delircem

Tahlil sonuclarin kaç çıkmıştı canim? Belki de doktorun konuşma tarzı öyledir, ağrı çok normal bu donem de artış da iyi demiş içini ferah tut

Ağzımda maske içinede limon kolonyası sıktım limon kolonyasıdan da midem bulanıyor sıkmasam kokular geliyor

Aynen canım ilk hamileliligimde hiç anlamamıştım mesala her şey aynıydı. İnsaallah sende hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…