• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar :) 🌸
Bu ikinci gebeliğim, ilkinde bir damla bile kanama olmamıştı, hatta onda gebeliği öğrendikten 20 gün sonra ilk doktor kontrolüne gitmiştim rahatlığa bak 🙈

Ama bu farklı oldu, çok yorgun yoğun ve stresli bir döneme denk geldi, haftaya taşınıyoruz ve ben iki haftadır evde eşya topluyorum, haliyle yorucu geçiyor.
16 aylık da kızım var, azı dişleri çıkıyor, gece uykuları çok bölünüyor ve sürekli kucak istiyor. Yemek yapma, evi süpürme tüm işler kucakta 😬
Açıkçası bu dönem beni endişelendiren tek konu kızımı kucağımda taşımak, taşınma aşamasındaki işler vs bu kanama durumlarını nasıl etkiler, eşim işten gelene kadar çocukla tek başıma ilgileniyorum ve taşınma sırasında yardıma gelebilecek kimse de yok
Allah yardımcın olsun. Evet bir yakının gelip cocugunla ilgilense o bile iyi gelir sana.
Benimde 3.5 yaşında hiperaktif bir kızım var. Arada kucagima gelmek istiyor, bir de her an bir yere çıkıp düşebilir ordan oraya kendisine bir zararı dokunabilir diye gözüm hep onun üstünde olması gerekiyor. Ama bende bir kaç gün arayla bir yakınımı çağırarak çözüm buldum.
Yeni eviniz hayırlı olsun inşallah 🌸

Evet biliyorum normalde de maden suyu dışında hiç bir asitli içecek içmiyorum. Ama iyi geliyor diyince hemen içtim m. Karıştırarak gazı baya gidiyor bir nevi şekerli limonlu hafife gazlı bir içecek oluyor. Vay be sevmediğimiz şeyleri sevip sevdiklerimizden uzak durabiliyoruz. Rabbimiz sen ne büyüksün bir bebeğin oluşumu büyümesi için bir çok faktör aynı anda çalışıyor 🥰
Sütü içiyordum ama bir kaç gündür canım istemiyor. Bu ilacı duymuştum sanki, doktorum dayanamayacak gibi olursan ilaç yazarım dedi. Bugün kuru şeylerle geliştirdim çubuk kraker leblebi tost... yarın bakalım
evet daha neler görücez bakalım hayırlısıyla🙏 Tostu bende çok yiyorum hem bulantıyı alıyor hem karnım doyuyor enazından diye😊 ama ben beyaz peynirle yaptırıyorum daha etkili oluyor duymadıysan haberin olsun canım🤗

İkinci gebeliği olanlar kimler kızlar 😊
Ya da üçüncü dördüncü var mı
Bizi neler bekliyor tek çocuktan sonra 🤭

Benim bir kızım var 16 aylık, 2019 nisan annesiydim 🥰
Benim 3. Gebeliğim canım iki oğlum var 5-6 yasındalar ikisinin arası 1 yas hemen hamile kalmıştım o yüzden biraz zordu ikiz gibi büyüdüler. Seninki doğana kadar 2 yası bulur heralde yi. Çok güzel ama aralarının yakın olması beraber oynuyorlar beraber uyuyorlar okula beraber gidiyorlar. Tek olsaydı bu karantinayı daha zor atlatırdık heralde

Kızlar 6+0 bugün itibariyle çok kötü mide bulsntım var bunun için ilaç verir mi doktor ya da başka ne yapılır bnm gibi olan var mı nomrrmal mi bu kadar erken başlaması cnm bişi çekmiyor limon yiyom bi o iyi geliyor gibi ama biraz sonra Yine başlıyor hiçbir şey yiyemez oldum
Normal bulantılar benim rahime düştüğü anda başlıyor neredeyse..Ben Metpamid içiyorum çok olduğunda Dr sordum kullanabilirsin dedi..Daha önceki hamileliğimde de Dr vermişti zaten..

D dilek062 canım banada tahmin yaparmisin ? Bu karından ultrason görüntüsü 7+1 günlük..
IMG_20200818_162617.webp

Günaydın kızlar.progestan kullanıyorum günde 3 kere ama bel ağrılarım devam ediyor.biliyorsunuz sağlıklı bir düşük yapmayı da geciktiriyor bu takviye.sorum şu ki daha önce progestan ile düşük riskini atlatan varsa içinizde,bu bel ağrılarının kesilmesine etki etmemesini yaşayan var mı? Biliyprsunuz doktorlar kasık ve bel ağrısında dayıyor bunu hemen...bir nebze etkisi olur dedim ama :KK12:

Günaydın kızlar.progestan kullanıyorum günde 3 kere ama bel ağrılarım devam ediyor.biliyorsunuz sağlıklı bir düşük yapmayı da geciktiriyor bu takviye.sorum şu ki daha önce progestan ile düşük riskini atlatan varsa içinizde,bu bel ağrılarının kesilmesine etki etmemesini yaşayan var mı? Biliyprsunuz doktorlar kasık ve bel ağrısında dayıyor bunu hemen...bir nebze etkisi olur dedim ama :KK12:
Canım bende de var kasık bel ağrısı arada artıyor azalıyor doktor normal dedi. Kanama oluyor zaten hemen arkasına düşük olursa bnm bi düşüğüm var onda çok şiddetli ağrım başladı birden kanamayla progestanda kullanıodum. Çok mu şiddetli ağrıların kanama lekenlenmen var mı varsa ne zamandır var

Çok acıkınca midem bulanıyor sabahları 7 yi geçmiyor uyandırıyor uyuymıyorum sürekli bisey yersem napcaz daha 2 aylık bun 7 ayı beni yuvarlarsiniz o_O o_O :confused: :confused:
Al benden de okadar iki saati geçmiyor acıkıyor bişeyler yiyorum ama az sık yiyin diyor doktorlar zaten oyuzden normal herhalde canım

Kuzum benimde aşırı kasik ağrılarım var ama.bel ağrım yok insan kendini en iyi bilir kanama nerde kese içindemi doktor bilgi verdimi

Al benden de okadar iki saati geçmiyor acıkıyor bişeyler yiyorum ama az sık yiyin diyor doktorlar zaten oyuzden normal herhalde canım
Elimde meyve suyu geziyorum acıkınca iciyorum🤧😄 tost dedi kızlar bayagidir yumurta yeniyordum yumurta yiyeyim dedim galiba öğlen tost yiyecegim üstelik evdekindende
Degil sizin yediğinizde canim istedi üstelik burda yediklerinin resminide gormedim🤣🤣🤣🤣

Back
X