Hadi ya sizin ilk ve ikiz miBende ilk ve doruklarda yasıyorum valla ama olsun zorlansamda şikayetim yok sonuna deger
Aynen aynen sağlıkla ilerlesinde gerisi önemli değilİşte riskli gördüklerini demekki öyle cagırıyorlar canım olsun bişey olmasında gideriz
Çağır canım yardımları olur mutlakaYa benim şansıma ilk gebeliğim de taşınmaya denk gelmişti
Eşime diyorum bir daha taşınmayalım
Elimden geldiği kadar dinlenmeye çalışıyorum ama işte bu ev taşı temizlik yerleşme derken bakalım nasıl geçecek.
Annem gelemez ama aileden başka birilerini çağırmayı düşünüyorum.
Evet ilk ve ikiz şok olduk baya ama kısmetHadi ya sizin ilk ve ikiz miBenim de aşılama bu arada bende de sıvı ve yumurta gördü açıklamadı doktor ilaçlardan oluyormuş gonal f kulalnmıştım bu ikinci aşılamam ilki tutmamıştı. Kimyasal ve 6 haftalık düşüğüm var bnm de siin kaçıncı aşılama
Anladım cnm inşallah sağlıkla ilerler bu sefer gebeliklerimiz bnm daha önce düşükvar die jel bi de kan sulandırıcı iğne verdi doktor. Test yapılmadan verdi iğneyi biraz takıldım ona ama kalp atışını bi duyayım başka doktora da gözükeyim diyorum. Sen kaçıncı hafta da duydun cnm kalp atışınıEvet ilk ve ikiz şok olduk baya ama kısmetilk aşılamaydı canım aynen bende gonalf iğne kullandım. Daha önce kendiliğinden bi kimyasal bende yasadım ama cok kısa sürdü kanamalıydı iki haftalık denmişti ve on gün içinde oldu bitti herşey
Ramzi teorisi diye birşey varmış. Ona dayanarak söyledim ama gerçekliği nedir bilemem. Allah gönlüne göre versin inşallah. Tabi ki gerçeği ancak Rabbim bilir.Buda iki gün sonra karındannasıl anlıyorsun merak ettim ya
Allah hayırlı evlat eylesin inşallah hepimizin kuzularınıAy nasıl güzel olur tadından yenmez Rabbim hayırlı evlat etsin inşaallahbide karnımdan vardı dur onuda atayım
Nasıl geçecek bu akıntı yaAynı benim gibi boğazımda biley varmış gibi kendi ağız adım midemi bulandırıyo
benim de ikinci. 6 yasinda bi oglum var. epey ara verdim :))İkinci gebeliği olanlar kimler kızlar
Ya da üçüncü dördüncü var mı
Bizi neler bekliyor tek çocuktan sonra
Benim bir kızım var 16 aylık, 2019 nisan annesiydim
Benim de ikinci gebeliğim (aradaki kimyasalı saymazsak). İnşallah keseyi kalbi görürüz deİkinci gebeliği olanlar kimler kızlar
Riskli değilse doktorunuzla görüşerek çıkabilirsiniz ama dr onayı alın mutlakaKızlar sizce 6 saatlik yolculuk bu durumda tehlikelimi
Benim de ikinci evladım olacak Allah’ın izniyle 4,5 yaşında bir kızım varİkinci gebeliği olanlar kimler kızlar
Benim bugün 6+3 canım 5+6 da kalp atışlarını duyduk alttan canım ama sonuc için gitmiştim dün yine bakabilir miyiz dedim kırmadı karnımdan da duyduk çok şükürAnladım cnm inşallah sağlıkla ilerler bu sefer gebeliklerimiz bnm daha önce düşükvar die jel bi de kan sulandırıcı iğne verdi doktor. Test yapılmadan verdi iğneyi biraz takıldım ona ama kalp atışını bi duyayım başka doktora da gözükeyim diyorum. Sen kaçıncı hafta da duydun cnm kalp atışını
Bir çoğuna efsane deniyor ama işin şakasındayız ya Rabbim hayırlı evlatlar versinRamzi teorisi diye birşey varmış. Ona dayanarak söyledim ama gerçekliği nedir bilemem. Allah gönlüne göre versin inşallah. Tabi ki gerçeği ancak Rabbim bilir.
Amin canım inşaallahAllah hayırlı evlat eylesin inşallah hepimizin kuzularını
Bilmiyorum hamileliği öğrendiğimden beri var boğazla bebğin ne alakası var diye düşünmüyo değilimNasıl geçecek bu akıntı ya
6+0 cnm 5+3te gitmiştim keseyi yolku gördü iyi dedi doktor paxartesi tekrar çağırdı işte. Alttan bakmıştı bana da. Sonuç için derken tahlilmi yapmıştı cnmBenim bugün 6+3 canım 5+6 da kalp atışlarını duyduk alttan canım ama sonuc için gitmiştim dün yine bakabilir miyiz dedim kırmadı karnımdan da duyduk çok şükürsen kacıncı haftandasın. Yani doktorun içine sinmesi çok önemli en doğru karar senin canım
Bende de var genizim dolu gibi sanırım hormonlardan olabilir canımBilmiyorum hamileliği öğrendiğimden beri var boğazla bebğin ne alakası var diye düşünmüyo değilim
Pazartesi duyarsın ozaman Allah ın izniyle6+0 cnm 5+3te gitmiştim keseyi yolku gördü iyi dedi doktor paxartesi tekrar çağırdı işte. Alttan bakmıştı bana da. Sonuç için derken tahlilmi yapmıştı cnm
Evet biliyorum normalde de maden suyu dışında hiç bir asitli içecek içmiyorum. Ama iyi geliyor diyince hemen içtim m. Karıştırarak gazı baya gidiyor bir nevi şekerli limonlu hafife gazlı bir içecek oluyor. Vay be sevmediğimiz şeyleri sevip sevdiklerimizden uzak durabiliyoruz. Rabbimiz sen ne büyüksün bir bebeğin oluşumu büyümesi için bir çok faktör aynı anda çalışıyorAsitli şeylerden uzak durun diyorlar ama bilemedim canım bana da süt iyi geldi mesela normalde bile içemem asla icebilcegimi düşünmüyordum ama yudum yudum iciyorum birde beyaz leblebi onlar bastırdı. Ama prilam içiyorum şuan aksamları o be baya rahatlattı ciddi anlamda hayata döndüm yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?