İnşallah kavusursunuz en güzel hediyenMinnaklarınızı gördünüz mü kızlar. Benim randevum 1eylülde bakalım. Doğum günümde tanışmak nasip olur inşallah küçük kuzumuzla
Ramzi teorisi diyorlar kuzum ne kadar doğru bilemem. Allah gönlüne göre versin ne diyeyimAa karından baktı neye göreymiş bu acaba benimde içimden kız geciyo sağlıklı olsunda zaten zor kavuştum cinsiyet önemli değil
Doguma gittigimde bile bulantim vardi 12 kilo verdim 1.gebeligimde ama oglum varÇok teşekkür ederimherkesin içine erkek doğuyor çok dillendirmek istemiyorum ama hep kız çocuk hayalim vardı. Bu yorum beni mutlu etti her şeyden önce sağlık tabii ki
Asitli şeylerden uzak durun diyorlar ama bilemedim canım bana da süt iyi geldi mesela normalde bile içemem asla icebilcegimi düşünmüyordum ama yudum yudum iciyorum birde beyaz leblebi onlar bastırdı. Ama prilam içiyorum şuan aksamları o be baya rahatlattı ciddi anlamda hayata döndüm yaniÇok teşekkür ederim canım, ayyy içmemiz lazım. Kayın validem gazoz iç dedi. Bir bardağa doldur kaşıkla karıştır gazı gitsin öyle iç dedi. Lezzetli geldi sanki enerjide verdi biraz kusmadim henüz. Iyi gelirse günde bir iki bardak içerim hiç yoktan iyidir.
A bu gercek mi benim alttan olan cok belirgin onu attım bak canım ikiz benimkiBen ramzi teorisini okudum biraz birkaç kişiye bu bilgiye göre yorumladım doğru çıktı sanki. Tabi en doğrusınu Allah bilir. Ultrason resminiz varsa atın bakalım
Senin tektaşlar cok hoşA bu gercek mi benim alttan olan cok belirgin onu attım bak canım ikiz benimkine geliyorsa meraktan geliyor işte insanın başına
Benim daha 4haftalıktan basladı mide bulantısı canım 5haftalıkta kusmaya başladım ikiz olduğundan bu kadar dedi doktorum iki gün öncede ilaca basladık artık hic bişey yiyemiyordum çok bulantı kusma vardı. Prilam dr diye bi ilaç bana iyi geldi şükür iki gündür iyiyimKızlar 6+0 bugün itibariyle çok kötü mide bulsntım var bunun için ilaç verir mi doktor ya da başka ne yapılır bnm gibi olan var mı nomrrmal mi bu kadar erken başlaması cnm bişi çekmiyor limon yiyom bi o iyi geliyor gibi ama biraz sonra Yine başlıyor hiçbir şey yiyemez oldum
Evet yaa kurban olurum onları verene bugün biraz korkuttular benide iyilermiş şükürSenin tektaşlar cok hoş
Allahım nazar değmesinA bu gercek mi benim alttan olan cok belirgin onu attım bak canım ikiz benimkine geliyorsa meraktan geliyor işte insanın başına
Amin inşaallah sağol canım Rabbim büyük işte okadar bekle iki tane göndersinAllahım nazar değmesinçook güzellerrrrr
Çok sağol cnm hafta sonuna girdik olmadı acild gidicem artık herhalde yazarlar orda bişiBenim daha 4haftalıktan basladı mide bulantısı canım 5haftalıkta kusmaya başladım ikiz olduğundan bu kadar dedi doktorum iki gün öncede ilaca basladık artık hic bişey yiyemiyordum çok bulantı kusma vardı. Prilam dr diye bi ilaç bana iyi geldi şükür iki gündür iyiyim
Serum falan takarlar canım acilde oda biraz rahatlatıyor banada yaptılar bir gün iyiydim ama sürekli olunca doktorum ilaç verdi artık kusman yoksa biraz sabret serum taktır derim bana sorarsan ama sen bilirsinÇok sağol cnm hafta sonuna girdik olmadı acild gidicem artık herhalde yazarlar orda bişi
Valla kuzum buna göre bir kız bir erkek gibi daha uzaktan fotoğraf yok muA bu gercek mi benim alttan olan cok belirgin onu attım bak canım ikiz benimkine geliyorsa meraktan geliyor işte insanın başına
Neden ne olduki allah korusun cok güzeller minnoşlarımızEvet yaa kurban olurum onları verene bugün biraz korkuttular benide iyilermiş şükür
Ay nasıl güzel olur tadından yenmez Rabbim hayırlı evlat etsin inşaallahValla kuzum buna göre bir kız bir erkek gibi daha uzaktan fotoğraf yok mu
Biraz sancım arttı canım çok koyu sarı akıntım oldu sabahtan beri kahveye döncek gibi geldi evham yaptık biraz acile gittik ultrasonla baktılar cok şükür iyiymişlerNeden ne olduki allah korusun cok güzeller minnoşlarımız
Yiyemiyorum hiçbir şey şekerim düşer gibi oldu pazartesi doktoruma gidicem yazsın bari böyle çok zormuş ilk gebeliğim baya kötü bir şeymiş bu yaSerum falan takarlar canım acilde oda biraz rahatlatıyor banada yaptılar bir gün iyiydim ama sürekli olunca doktorum ilaç verdi artık kusman yoksa biraz sabret serum taktır derim bana sorarsan ama sen bilirsin
Buda iki gün sonra karındanValla kuzum buna göre bir kız bir erkek gibi daha uzaktan fotoğraf yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?