Kahveden korkma benimde pazartesi baya oldu dedim düşüyo heralde ama şükür iyimişBiraz sancım arttı canım çok koyu sarı akıntım oldu sabahtan beri kahveye döncek gibi geldi evham yaptık biraz acile gittik ultrasonla baktılar cok şükür iyiymişler
Bende ilk ve doruklarda yasıyorum valla ama olsun zorlansamda şikayetim yok sonuna degerYiyemiyorum hiçbir şey şekerim düşer gibi oldu pazartesi doktoruma gidicem yazsın bari böyle çok zormuş ilk gebeliğim baya kötü bir şeymiş bu ya
Evet ama benim ilk kimyasalda da kahve ile başlamıştı birde hafif bel agrısı olmuştu yine o tarz olunca benzettim herhalde. Yazmayı unuttum kistim vardı bide benim aşılama olunca ilaçlardan olmus ondan dedi doktor aslında oda bi ihtimaldi ama insan korkuyor işte elde değilKahveden korkma benimde pazartesi baya oldu dedim düşüyo heralde ama şükür iyimiş
Tabi canım ama kimyasal cok farklı sen keseleri görmüştün çok şükür sıkıntı yokmuş keyfini cıkaralım. Seni ne zaman cagırdı kontrole kalp atısından sonra. Beni boş gebeliğim kimyasalım oldugu için 15 gün sonra cagırdı normalde bi ay dedi ama sen erken gel dedi bende zaten kesin giderdim bi ay dese bileEvet ama benim ilk kimyasalda da kahve ile başlamıştı birde hafif bel agrısı olmuştu yine o tarz olunca benzettim herhalde. Yazmayı unuttum kistim vardı bide benim aşılama olunca ilaçlardan olmus ondan dedi doktor aslında oda bi ihtimaldi ama insan korkuyor işte elde değil
Bunu sordum kimse görmedi bile neyse...İğne ucu kadar kan geldi az önce ya bu ne bilen var mı?
Canım bazen bildirim bile gelmiyo kusura bakma senin betan nasıldı kese falan görmemiştin dimiBunu sordum kimse görmedi bile neyse...
Evet haklısın ama işte anlık geliştiTabi canım ama kimyasal cok farklı sen keseleri görmüştün çok şükür sıkıntı yokmuş keyfini cıkaralım. Seni ne zaman cagırdı kontrole kalp atısından sonra. Beni boş gebeliğim kimyasalım oldugu için 15 gün sonra cagırdı normalde bi ay dedi ama sen erken gel dedi bende zaten kesin giderdim bi ay dese bile
Bende 5 gün kala silik çizgiyle öğrenmiştim ve akabinde leke geldi. Adet günüm geçene kadar da bel ağrım uzun süre devam etti. Değerin gayet güzel. Adet tarihin geçince de baktır. Sonra ikide bir bastırıp kafanızı yormayın strese sokmayın kendinizi. Adet tarihinden iki hafta sonra da kontrolde kesenizi gorursunuz
canım yerleşme kanamasıda olabilir. Devamı gelirse adet kanına dönüşürse kimyasal gebelikde olabilir. İnşallah yerleşme kanamasıdır
Bende 6 gun kala ogrenmistim canim ve degerim 13 tu bende leke olmadi ama benimdr kasik sancilarim cok fazlaydi
Ben ikiz değilim ama riskliyim benim geçmişim kötüEvet haklısın ama işte anlık geliştiBenide 15güne cagırdı canım ama ikiz oldugundan riskli gruba girdiğinden dedi
Bunu sordum kimse görmedi bile neyse...
Allah kolaylık versin geecekten zormuş durumun ama yorgunlugun kesinlikle kanamaya akıntıya lekelere etki ettiğini düşünüyorum benimde oldu işteyken daha fazla oluyodu evdeyken az yada hiç olmuyodu dikkat etmende fayda var edebildiğin kadarCevaplarınız için teşekkür ederim kızlar :)
Bu ikinci gebeliğim, ilkinde bir damla bile kanama olmamıştı, hatta onda gebeliği öğrendikten 20 gün sonra ilk doktor kontrolüne gitmiştim rahatlığa bak
Ama bu farklı oldu, çok yorgun yoğun ve stresli bir döneme denk geldi, haftaya taşınıyoruz ve ben iki haftadır evde eşya topluyorum, haliyle yorucu geçiyor.
16 aylık da kızım var, azı dişleri çıkıyor, gece uykuları çok bölünüyor ve sürekli kucak istiyor. Yemek yapma, evi süpürme tüm işler kucakta
Açıkçası bu dönem beni endişelendiren tek konu kızımı kucağımda taşımak, taşınma aşamasındaki işler vs bu kanama durumlarını nasıl etkiler, eşim işten gelene kadar çocukla tek başıma ilgileniyorum ve taşınma sırasında yardıma gelebilecek kimse de yok
sağlıklı gebelikte naparsan yap bisey olmaz derler icini ferah tutCanım bazen bildirim gelmiyor veya bazı mesajlar gözden kaçabiliyor, kalabalık bir platform sonuçta, çok mesaj birikebiliyor, hemen üzme kendini.
Benim ilk gebeliğimde kanama hiç olmadı ama şimdi bugün başlayan ufak lekelenmeler ve silinince peçeteye gelen pembelik var.
Açıkçası ben doktora gitmedim, zaten betaya da ilk kez bugün baktırdım.
Daha önce kontrole gittin mi durumun nedir, imkanın varsa bol bol yat ayaklarını uzat dinlen.
Benim 16 aylık kızım var, kanamam olsa bile yatmam imkansız tek başıma bakıyorum.
Sağlıkla geçsin inşallah hepimizin gebeliği
Allah yardımcın olaun benim suanlık yok ama olmayacagı anlamına gelmiyo malesef inşallah kısa sürer canımİki gecedir mide bulantılarım başladı, ilk gebeliğimde de çok çektim bulantıdan şimdide çekeceğim belli :/
Benim daha 4haftalıktan basladı mide bulantısı canım 5haftalıkta kusmaya başladım ikiz olduğundan bu kadar dedi doktorum iki gün öncede ilaca basladık artık hic bişey yiyemiyordum çok bulantı kusma vardı. Prilam dr diye bi ilaç bana iyi geldi şükür iki gündür iyiyim
Allah kolaylık versin geecekten zormuş durumun ama yorgunlugun kesinlikle kanamaya akıntıya lekelere etki ettiğini düşünüyorum benimde oldu işteyken daha fazla oluyodu evdeyken az yada hiç olmuyodu dikkat etmende fayda var edebildiğin kadar
sağlıklı gebelikte naparsan yap bisey olmaz derler icini ferah tut
İşte riskli gördüklerini demekki öyle cagırıyorlar canım olsun bişey olmasında giderizBen ikiz değilim ama riskliyim benim geçmişim kötü
Amin inşaallah canım sağolİkizmiş gebeliğiniz hayırlı olsun
Benim ikizim var, hayattaki en güzel hediyem
Siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?