• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Bende ilk ve doruklarda yasıyorum valla ama olsun zorlansamda şikayetim yok sonuna deger🙏
Hadi ya sizin ilk ve ikiz mi☺️ Benim de aşılama bu arada bende de sıvı ve yumurta gördü açıklamadı doktor ilaçlardan oluyormuş gonal f kulalnmıştım bu ikinci aşılamam ilki tutmamıştı. Kimyasal ve 6 haftalık düşüğüm var bnm de 😞 siin kaçıncı aşılama

Ya benim şansıma ilk gebeliğim de taşınmaya denk gelmişti 😂
Eşime diyorum bir daha taşınmayalım 😀
Elimden geldiği kadar dinlenmeye çalışıyorum ama işte bu ev taşı temizlik yerleşme derken bakalım nasıl geçecek.
Annem gelemez ama aileden başka birilerini çağırmayı düşünüyorum.
Çağır canım yardımları olur mutlaka

Hadi ya sizin ilk ve ikiz mi☺️ Benim de aşılama bu arada bende de sıvı ve yumurta gördü açıklamadı doktor ilaçlardan oluyormuş gonal f kulalnmıştım bu ikinci aşılamam ilki tutmamıştı. Kimyasal ve 6 haftalık düşüğüm var bnm de 😞 siin kaçıncı aşılama
Evet ilk ve ikiz şok olduk baya ama kısmet😊 ilk aşılamaydı canım aynen bende gonalf iğne kullandım. Daha önce kendiliğinden bi kimyasal bende yasadım ama cok kısa sürdü kanamalıydı iki haftalık denmişti ve on gün içinde oldu bitti herşey

Evet ilk ve ikiz şok olduk baya ama kısmet😊 ilk aşılamaydı canım aynen bende gonalf iğne kullandım. Daha önce kendiliğinden bi kimyasal bende yasadım ama cok kısa sürdü kanamalıydı iki haftalık denmişti ve on gün içinde oldu bitti herşey
Anladım cnm inşallah sağlıkla ilerler bu sefer gebeliklerimiz bnm daha önce düşükvar die jel bi de kan sulandırıcı iğne verdi doktor. Test yapılmadan verdi iğneyi biraz takıldım ona ama kalp atışını bi duyayım başka doktora da gözükeyim diyorum. Sen kaçıncı hafta da duydun cnm kalp atışını

İkinci gebeliği olanlar kimler kızlar 😊
Ya da üçüncü dördüncü var mı
Bizi neler bekliyor tek çocuktan sonra 🤭

Benim bir kızım var 16 aylık, 2019 nisan annesiydim 🥰
Benim de ikinci gebeliğim (aradaki kimyasalı saymazsak). İnşallah keseyi kalbi görürüz de🙈
Oğlum var 6 yaşında, eylül 2014 doğumlu💙
Çok istiyor kardeşi olmasını, bir senedir yalvarıyor çocuğum.
Kucağımıza almak nasip olsun🙏

Anladım cnm inşallah sağlıkla ilerler bu sefer gebeliklerimiz bnm daha önce düşükvar die jel bi de kan sulandırıcı iğne verdi doktor. Test yapılmadan verdi iğneyi biraz takıldım ona ama kalp atışını bi duyayım başka doktora da gözükeyim diyorum. Sen kaçıncı hafta da duydun cnm kalp atışını
Benim bugün 6+3 canım 5+6 da kalp atışlarını duyduk alttan canım ama sonuc için gitmiştim dün yine bakabilir miyiz dedim kırmadı karnımdan da duyduk çok şükür🙏 sen kacıncı haftandasın. Yani doktorun içine sinmesi çok önemli en doğru karar senin canım🤗

Benim bugün 6+3 canım 5+6 da kalp atışlarını duyduk alttan canım ama sonuc için gitmiştim dün yine bakabilir miyiz dedim kırmadı karnımdan da duyduk çok şükür🙏 sen kacıncı haftandasın. Yani doktorun içine sinmesi çok önemli en doğru karar senin canım🤗
6+0 cnm 5+3te gitmiştim keseyi yolku gördü iyi dedi doktor paxartesi tekrar çağırdı işte. Alttan bakmıştı bana da. Sonuç için derken tahlilmi yapmıştı cnm

6+0 cnm 5+3te gitmiştim keseyi yolku gördü iyi dedi doktor paxartesi tekrar çağırdı işte. Alttan bakmıştı bana da. Sonuç için derken tahlilmi yapmıştı cnm
Pazartesi duyarsın ozaman Allah ın izniyle🙏evet birkaç kan tahlili istemişti çok çarpıntım oluyordu guatr a bakalım bide demişti.sağlık ocagında yaptırdım götürdüm Ama hepsi güzel cıktı şükür🙏 bir iki tane kaldı onları saglık ocagı yapmıyormus daha sonra hastanede yapacagız bakalım onları da ama bu rutin bişey sanırım senden de isteyecektir

Asitli şeylerden uzak durun diyorlar ama bilemedim canım bana da süt iyi geldi mesela normalde bile içemem asla icebilcegimi düşünmüyordum ama yudum yudum iciyorum birde beyaz leblebi onlar bastırdı. Ama prilam içiyorum şuan aksamları o be baya rahatlattı ciddi anlamda hayata döndüm yani😊
Evet biliyorum normalde de maden suyu dışında hiç bir asitli içecek içmiyorum. Ama iyi geliyor diyince hemen içtim m. Karıştırarak gazı baya gidiyor bir nevi şekerli limonlu hafife gazlı bir içecek oluyor. Vay be sevmediğimiz şeyleri sevip sevdiklerimizden uzak durabiliyoruz. Rabbimiz sen ne büyüksün bir bebeğin oluşumu büyümesi için bir çok faktör aynı anda çalışıyor 🥰
Sütü içiyordum ama bir kaç gündür canım istemiyor. Bu ilacı duymuştum sanki, doktorum dayanamayacak gibi olursan ilaç yazarım dedi. Bugün kuru şeylerle geliştirdim çubuk kraker leblebi tost... yarın bakalım

Back
X