• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Kızlar 6+0 bugün itibariyle çok kötü mide bulsntım var bunun için ilaç verir mi doktor ya da başka ne yapılır bnm gibi olan var mı nomrrmal mi bu kadar erken başlaması cnm bişi çekmiyor limon yiyom bi o iyi geliyor gibi ama biraz sonra Yine başlıyor hiçbir şey yiyemez oldum

Çok teşekkür ederim canım, ayyy içmemiz lazım. Kayın validem gazoz iç dedi. Bir bardağa doldur kaşıkla karıştır gazı gitsin öyle iç dedi. Lezzetli geldi sanki enerjide verdi biraz kusmadim henüz. Iyi gelirse günde bir iki bardak içerim hiç yoktan iyidir.
Asitli şeylerden uzak durun diyorlar ama bilemedim canım bana da süt iyi geldi mesela normalde bile içemem asla icebilcegimi düşünmüyordum ama yudum yudum iciyorum birde beyaz leblebi onlar bastırdı. Ama prilam içiyorum şuan aksamları o be baya rahatlattı ciddi anlamda hayata döndüm yani😊

Ben ramzi teorisini okudum biraz birkaç kişiye bu bilgiye göre yorumladım doğru çıktı sanki. Tabi en doğrusınu Allah bilir. Ultrason resminiz varsa atın bakalım
A bu gercek mi benim alttan olan cok belirgin onu attım bak canım ikiz benimki🙈ne geliyorsa meraktan geliyor işte insanın başına😊

Eklentiler

• IMG_20200817_145639.webp
    IMG_20200817_145639.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar 6+0 bugün itibariyle çok kötü mide bulsntım var bunun için ilaç verir mi doktor ya da başka ne yapılır bnm gibi olan var mı nomrrmal mi bu kadar erken başlaması cnm bişi çekmiyor limon yiyom bi o iyi geliyor gibi ama biraz sonra Yine başlıyor hiçbir şey yiyemez oldum
Benim daha 4haftalıktan basladı mide bulantısı canım 5haftalıkta kusmaya başladım ikiz olduğundan bu kadar dedi doktorum iki gün öncede ilaca basladık artık hic bişey yiyemiyordum çok bulantı kusma vardı. Prilam dr diye bi ilaç bana iyi geldi şükür iki gündür iyiyim🙏

Benim daha 4haftalıktan basladı mide bulantısı canım 5haftalıkta kusmaya başladım ikiz olduğundan bu kadar dedi doktorum iki gün öncede ilaca basladık artık hic bişey yiyemiyordum çok bulantı kusma vardı. Prilam dr diye bi ilaç bana iyi geldi şükür iki gündür iyiyim🙏
Çok sağol cnm hafta sonuna girdik olmadı acild gidicem artık herhalde yazarlar orda bişi

Çok sağol cnm hafta sonuna girdik olmadı acild gidicem artık herhalde yazarlar orda bişi
Serum falan takarlar canım acilde oda biraz rahatlatıyor banada yaptılar bir gün iyiydim ama sürekli olunca doktorum ilaç verdi artık kusman yoksa biraz sabret serum taktır derim bana sorarsan ama sen bilirsin

Serum falan takarlar canım acilde oda biraz rahatlatıyor banada yaptılar bir gün iyiydim ama sürekli olunca doktorum ilaç verdi artık kusman yoksa biraz sabret serum taktır derim bana sorarsan ama sen bilirsin
Yiyemiyorum hiçbir şey şekerim düşer gibi oldu pazartesi doktoruma gidicem yazsın bari böyle çok zormuş ilk gebeliğim baya kötü bir şeymiş bu ya 🙄

Back
X