2021 Nisan Anneleri

Kızlar bebeğimi gördüm şükürler olsun kalbi pıt pıt darısı görmeyenlere inşallah sağ sağlim alırız kucağımıza miniklerimizi. Bir tek benim tsh sınırdaymış ama şimdilik dahiliyeye göndermiycem dedi
IMG_20200820_101938.jpg

Benim bulantılarım bi kaç gün sürdü sonra kesildi ama bi sıkıntı yok :) bende niye bulanmıyo felan diyodum ama bebegimin kalp atıslarını duydum demek ki dert etcek bişe değilmiş. 😊
Kendi tecrübeme göre söylim canım herkeste aynı şey olmaz tabi de yaşadığım için tedirgin oldum.Benim ilk gebeliğimde 6 haftalıkken kalbi atıyordu ben hep mide bulantısı çekiyordum..Birkaç gün sonra mide bulantım kesildi iştahım açıldı normale döndüm sevindim kendimce..11. haftada kontrolüm vardı muayeneden önce dr ile sohbet ederken dedim harikayım mide bulantım kesildi iştahım açıldı.. Bir de baktık meğer kalbi durmuş daha 6.haftada .. DR ,midem rahatladı iştahım açıldı dediğinizde ters giden bir şey olduğunu anladım dedi..O kadar erken kesilmesi anormal dedi.Bende şimdi her şeyden nem kapıyorum.

Kızlar bebeğimi gördüm şükürler olsun kalbi pıt pıt darısı görmeyenlere inşallah sağ sağlim alırız kucağımıza miniklerimizi. Bir tek benim tsh sınırdaymış ama şimdilik dahiliyeye göndermiycem dedi
Eki Görüntüle 2677810
Maşallah benimki ile çok benziyor görüntüsü benim de 7+1 di. Gözünüz aydın şu kadarcık görüntü bile insanı kendinden geçiriyor değil mi? Allah herkese sağlıkla nasip etsin..

Maşallah benimki ile çok benziyor görüntüsü benim de 7+1 di. Gözünüz aydın şu kadarcık görüntü bile insanı kendinden geçiriyor değil mi? Allah herkese sağlıkla nasip etsin..
Benim normal de 7+2 ama ultrasonda 7+0 çıktı ama doktor her şey çok güzel ddi. Aynen minicik şey bile dünyalar kadar mutlu ediyor insanı 2 hafta sonra tekrar çağırdı sizi de çağırdı mı?

Kendi tecrübeme göre söylim canım herkeste aynı şey olmaz tabi de yaşadığım için tedirgin oldum.Benim ilk gebeliğimde 6 haftalıkken kalbi atıyordu ben hep mide bulantısı çekiyordum..Birkaç gün sonra mide bulantım kesildi iştahım açıldı normale döndüm sevindim kendimce..11. haftada kontrolüm vardı muayeneden önce dr ile sohbet ederken dedim harikayım mide bulantım kesildi iştahım açıldı.. Bir de baktık meğer kalbi durmuş daha 6.haftada .. DR ,midem rahatladı iştahım açıldı dediğinizde ters giden bir şey olduğunu anladım dedi..O kadar erken kesilmesi anormal dedi.Bende şimdi her şeyden nem kapıyorum.
Rahat ol ama yani bişe olsa bile elinden bişe gelmez stres yapma kendine 😊

Eki Görüntüle 2677493
Kızlar Bugün doktor kontrolüm vardı yine kalp atışını duymak için ☺️ Çift rahimli olduğum için bebek sırta doğru duruyormuş o yüzden karından duyamadık. Alttan ultrasonda kalp atışını duyduk çok şükür. Dakikada 108 atıyor bebeğin boyu 4,5 mm dedi😍 Allah henüz duymayan bütün hamişlere bir an önce kalp atışını duymayı nasip eder inşallah❤️
Oy MaşaAllah kuzuya

Benimkide o zmana geliyor inşallah hiçbir sıkıntı çıkmaz. Midem bulanmıyor iştahsızım sadece deyince doktor biraz tedirgin oldu ama bakınca her şey çok güzel ddi😊
Sizin sat 30 haziran mıydı? Benim de normalde 6+3 dr gittiğimde erken yumurtlama 7+1 sin dedi aslında 6 nisan görünüyordu doğum.

Benim bulantılarım bi kaç gün sürdü sonra kesildi ama bi sıkıntı yok :) bende niye bulanmıyo felan diyodum ama bebegimin kalp atıslarını duydum demek ki dert etcek bişe değilmiş. 😊
Benimde aynı şekilde 5. hafta da iken bulantı vardı. Sonra azaldı hatta yok bile sayılır. hafta sonu 7. hafta oluyor ve kalp atışlarını duymaya gideceğiz inş sorun yoktur :) yazılanları okuyunca kalbi mi durdu acaba diye düşünmedim değil

Benimde aynı şekilde 5. hafta da iken bulantı vardı. Sonra azaldı hatta yok bile sayılır. hafta sonu 7. hafta oluyor ve kalp atışlarını duymaya gideceğiz inş sorun yoktur :) yazılanları okuyunca kalbi mi durdu acaba diye düşünmedim değil
Öyle bişey düşünme. Kimi bulantı hiç yaşamaz hatta hamileliğe dair hiçbirşey yaşamaz o zaman onların bebekleri hiç sağlıklı değil 😊 benimde 5.haftam da ara ara olurdu ama cok rahatsız etmezdi. Bende 7.hafta da gittim kalp atısını duydum gayet sağlıklı bulantın kesildi diye bebegin de bi sorun var diye bise yok canım😘

Hayırlı olsun .. Sıkıntı yapmayın durmamıştır tabiki.. Herkeste aynı belirtiler olmuyor olanlar bile farklı şiddet ve zamanlarda oluyor.. Ben korkutmak için yazmadım aklınıza kötü şeyler getirmeyin..Sadece tecrübemden dolayı tedirgin oldum kendimce.. Allah sağlıkla nasip etsin hepimize inşallah..

X