2021 Nisan Anneleri

Ah sorma şuan bende o haldeyim sabah kıpırdıyordu öğlen uyudum uyandım o saattir tık yok korkuyorum bende bekliyorum kıpırdamasını Allah sağ Salim alalım kucaklarımıza inş, kafamı dağıtayım diye buraya girdim ama daha çok kafama takıldı😢 kontrolüm haftaya benmde doktorum seminerde bu hafta napcam bilmiyorum 😢
İnsan çok fazla etkileniyor.Benim yarın detaylı ultrasonum var.21.haftada detaylıya girmiştim ama doktorum bir daha bakalım 31 de dedi.Çok üst üste geldi keşke görmeseydim dedim.Sonuçta hepimiz hemen hemen aynı haftalardayız korkuyoruz.

Kızlar bebek hareketleri bazı günler yavaşlıyor mu sizde de, ya endişelenip duruyorum, sanki bugün oynamadı, kipirdak ufaklık bugün çok sakin. Haftaya kontrolüm erkene mi çeksem acaba, boşuna mi vesveseleniyorum yine acaba?
Bazı gunler oluyor sanirim benimde basima 2 defa geldi bende cok endise ettim hareketleri saydim ertesi gun kendine geldi yine arasira normal sanirim

Kizlar bu haftalarda flas acip karniniza tutun meyve suyu falan icin hakereketini hissetmek icin bugun doktor 12 saatte en az 10 hareket hissetmezsen beni ara dedi cogu zmn sola yatip dinleniorm hareketlerini takip etmek icin rabbim korusun evlatlarimizi
Evet canım ben de ışık ve müziğe tepki bekledim şükür ufak ufak oynadı, benim doktorum da aynısını söyledi, hareketleriyle ilgili azalma farkedersen ihmal etme gel diyor.
Bu arada Muhittin Muhittin Yazınca farkettim, maşallah ya ne güzel Güzel haberler almak iyi geliyor inşallah sağlıkla kavuşalım yaramazlara 🙏🏻🧿

Selamlar, sayfayı her zaman okuyamıyorum ara ara girip topluca bakıyorum. Ben de aklıma gelen tavsiyeleri yazayım, belki yardımcı olur.
*Yukarıda robot süpürgeler konuşulmuş. Arkadaşlar, imkanınız varsa, kesinlikle alın. Ben Roborock s5 almıştım, verdiğim her kuruşa değer. İki günde bir evi süpürüyor, evde toz da olmuyor artık. Haftada bir sildiriyorum. Hayat standartımız yükseldi desem abartmış olmam..
*Şubattaki e bebek indirimlerini beklemiştim, alışveriş için. Öncesinde excel tutuyordum marka ve piyasa fiyatlarını. Gerçek indirim oluyor; yani önce bindirim sonra indirmiyorlar.. Aldıklarımdan katlanır küvet, kova, maşrapa çok iyi çıktı. Lansinoh ürünleri bayağı indirimli geldi. Migrosta şu an ikincisi 60% indirimli olan bebek bezi kampanyasından çok daha uyguna geldi e bebek indirimi. İndirimler ay sonuna kadar devam ettiği için yakalarsanız bakın derim. Tecrübeli arkadaşların muhakkak al dediği Korbell çöp kutusunu aldım, söylemeseler aklıma gelmezdi almak.
*Benim meme uçlarında şimdiden acımaya başladılar. Philips Avent göğüs kalkanı ve lansinoh krem kullanmaya başladım ama sanırım gümüş kapak almadan düzelecekler gibi değil. Doğuma girmeden düzeltmek istiyorum.
Aklıma geldikçe yazarım yine :) Herkese selamlar:)

Kuzucum ben yetişemiyorum buraya artık çok ağırlastım benim minnaklar erken gelmeye calıstı birkac defa sancılar falan oyuzden hep yatıyorum ellerim falan cok uyuşuk çok sağol sordugun icin senin nasıl gidiyor herşey yolunda degilmi

Seninki arada kaynamış kuzum ya maaşallah rabbimnhayirla kucamiza aldırsn insallah🥰🥰😘😘
Sagol bacim amin cumlemize insallah🤲
Evet canım ben de ışık ve müziğe tepki bekledim şükür ufak ufak oynadı, benim doktorum da aynısını söyledi, hareketleriyle ilgili azalma farkedersen ihmal etme gel diyor.
Bu arada Muhittin Muhittin Yazınca farkettim, maşallah ya ne güzel Güzel haberler almak iyi geliyor inşallah sağlıkla kavuşalım yaramazlara 🙏🏻🧿
Bol bol dinlen cnm strese girip bebegide strese sokma hayirlisiyla kavuscaz bebislerimize insallah🤲

Kuzucum ben yetişemiyorum buraya artık çok ağırlastım benim minnaklar erken gelmeye calıstı birkac defa sancılar falan oyuzden hep yatıyorum ellerim falan cok uyuşuk çok sağol sordugun icin senin nasıl gidiyor herşey yolunda degilmi
Çok şükür canım ya habersiz bırakma Allah korusun ikizler dayandığı yere kadar dayanır inşallah az kaldı sabret 🥰🥰🥰😘😘😘

Canım bacaklarim çok ağrıyor baya sistim yuruyemiyorum malum kızımda 2 buçuk yaşında sabırsızlıkla doğurmaya bekliyorum kemiklerim çok ağrıyor yarın hastaneye gidiyorum o zmn daha detaylı yazarım 😂
Aaa gerçekten mi biliyor musun bizde hamileyiz 😡 habersiz bırakma gizzz valla gözüm arıyor seni😘😘😘

Benim doktorum 35 de sokuyormuş nts ye genelde 3 haftada bir çağırıyor dün de yine üç hafta sonra gel dedi ikiye ne zaman düşer bilmiyorum kızlar bazen bende nefesin daralıyor karnım sertleşiyor belime adet sancısı gibi sancı vuruyor sizde de böyle oluyor mu? Kasılma tamam da nefes daralmasını anlayamadım dün doktora sordum yemekten sonra mı oluyor dedi hiç dikkat etmedim dedi bir sürü kan tahlili istedi öyle deyince kanda bir şey çıkmazsa yine de dahiliyeye görün dedi🙄
Yemekten sonra olunca ne oluyormus ki?

Yemekten sonra yatıyorsan olabilir demişti yani o şekilde normalmiş bana az ama sık ye dedi yine de her ihtimale karşı tahlil yaptıralım dedi

Yemekten sonra yatıyorsan olabilir demişti yani o şekilde normalmiş bana az ama sık ye dedi yine de her ihtimale karşı tahlil yaptıralım dedi
Tansiyonuna baktın mı canım, ben hamileliğin ilk aylarında hiç nefes alamıyordum, sürekli nefes nefese geziyordum. Tansiyonum düşükmüş meğer. Bir de çok mu aşırı, çünkü hamilelikte nefes daralıyor, dışarı maskeyle çıkmak işlence benim için hala ama doktor normal iki kişilik nefes alıyorsun dedi🙄

Şükür kızlar çikolata muz yedim salladım göbüşü uyandı şükür 🙏🏻 Allahım korusun sabırlar versin Allah’a emanetler 🙏🏻 Sanırım gececi olcaz geceleri pek hareketli hanımefendi ☺️ Bir aydın görmeyince insan merak ediyor bakalım biz ne haldeyiz inşallah doğum pozisyonunda devam ediyordur, bugün dışarı çıktım bir iki ihtiyaç için pilates topuna oturdum gerçekten müthiş rahatlık veriyor acaba alsam mı dedim hareketler yaparım doğumda sancımı karşılarım filan diye ama sonrası nereye koycan ya boşver dedim bilemedim alan kullanan var mı hastanelerde olabiliyormuş acaba varmıdır ki

Az once sanki hıçkırdı ama derinden geliyordu sanırım arka tarafa döndü dediginiz gibi arkadaştan etkilenmiş olabilirim zaten panik biriyim. Üstüne bebekte oynamayınca perişan oldum ağla ağla... destek olduğunuz için teşekkürler kızlar iyi ki varsınız 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Bence hepimiz etkilendik dünkü olaydan, çünkü 5. Aydan sonra bir rahatlık geliyor artık bebek kendini kurtardı bir şeyolmaz diyorsun. Benim de dünden beri aklımda, hem arkadaş çıkmıyor aklımdan, Allah yardımcısı olsun inş. Hem sürekli tedirginim ama şöyle de bir gerçek var ki doğduktan sonra da bir şey olabilir Allah korusun, şu anda bize de bir şey olabilir. Allah 'ın biçtiği ömür ile ilgili. Dikkat edip Allah'a emanet dememiz lazım sanırım.

X