- 20 Ağustos 2020
- 203
- 190
- 18
- 35
- Konu Sahibi KirazHanim
- #3.081
kızlar gunaydın. birşey sorucam. hiç belirtisi olmayan yani halsizlik uykusuzluk mide bulantısı gibi hiçbir belirtisi olmayan var mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın Ben varım canım sadece arada kasık ağrım oluyor okadarkızlar gunaydın. birşey sorucam. hiç belirtisi olmayan yani halsizlik uykusuzluk mide bulantısı gibi hiçbir belirtisi olmayan var mu
Bugün 6+5 teyim, ikiz gebelik. Bacak kemiklerin özellikle gece uyku sırasında inanılmaz ağrıyor, doktorum magnezyumu ölçelim dedi bu hafta test yaptırıcam, siz kaçtasınız, geçmesine sevindimB vitamini yazdı dr 3 gün tel kullanabildim çok kötü kokuyordu. Kaç haftalıksınız bilmiyorum ama ilk haftalarda sinirler sıkıştığında olabiliyormuş dedi dr. Yok diyebileceğim kdr az şimdi ağrım
Ya menemen olarak falan hiç denediniz mi? Yumurta bence öyle yenebilir oluyor sankiHele ki onun bi de bulasigini yikamak cok kotu daha cok kokuyorevlenmeden once annem bende uzaga koyardi yumurtayi simdi mecbur yapiyorum
senin yine haftan erken canım da ben 7 artı 0ım. yarın kontrolum var. korku bastıGünaydın Ben varım canım sadece arada kasık ağrım oluyor okadar
ayy cnm ikiz gebelik Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBugün 6+5 teyim, ikiz gebelik. Bacak kemiklerin özellikle gece uyku sırasında inanılmaz ağrıyor, doktorum magnezyumu ölçelim dedi bu hafta test yaptırıcam, siz kaçtasınız, geçmesine sevindimBir de bulantı ve halsizlik durumum da var
![]()
Korkma canım içini rahat tutsenin yine haftan erken canım da ben 7 artı 0ım. yarın kontrolum var. korku bastı
Ya menemen olarak falan hiç denediniz mi? Yumurta bence öyle yenebilir oluyor sanki
Günaydın tebrik ederim sizin için zor olacak biraz bebeğiniz çok küçükmüşSelam kızlar☺☺ Bende mayıs 2021 annesi olacağım sat 30 temmuz ama ben sizden biraz farklıyım sanırım çünkü 2020 şubat annesiyim ayrıca6,5 aylık birde oğlum var ve korunduğumuzu sanarken hamile kalmışım
geçen çarşamba kontrole gittim keseyi gördük 1 cm daha bebeği göremedik tabiki bu çarşamba gidip onu da görücez inşallah
oğlumdan önce 2 kalbi duran gebeliğim oldu 3. De sağlıklı bi şekilde oğlumu kucağıma aldım kan sulandırıcı iğne kullandım hamileliğim boyunca şimdi de başladım kullanmaya. Çok hafif kasık ağrısı dışında herhangi bir gebelik belirtim yok zaten oğlumdan kendimi de dinlediğim söylenemez☺ İnşallah hepimiz sağlıklı hamilelikler geçirirz❤
Maşallah ikiz bideBugün 6+5 teyim, ikiz gebelik. Bacak kemiklerin özellikle gece uyku sırasında inanılmaz ağrıyor, doktorum magnezyumu ölçelim dedi bu hafta test yaptırıcam, siz kaçtasınız, geçmesine sevindimBir de bulantı ve halsizlik durumum da var
![]()
İnşallah bende yaparım. Doymayi özledimBu Sabah hiç bulantı olmadı maşallah diyeyim kendime insan gibi kahvaltı ettim![]()
Pazar günü diye izin verdi bebek sanırımİnşallah bende yaparım. Doymayi özledim![]()
Ben varım 5. Haftada tek taraflı künt ağrım oldu sadece şimdi o da geçti sıfır belirti.kızlar gunaydın. birşey sorucam. hiç belirtisi olmayan yani halsizlik uykusuzluk mide bulantısı gibi hiçbir belirtisi olmayan var mu
Canım bende yok bişey hatta sün 5 saat araba kullandım uzun yol. Bir uyku hali ağrı mide bulantısı vs hiç biri yokkızlar gunaydın. birşey sorucam. hiç belirtisi olmayan yani halsizlik uykusuzluk mide bulantısı gibi hiçbir belirtisi olmayan var mu
şu an özel bölgeye gitme canım 3 ay dolsun öyle git boblomov21 kuzum ağdaya gitmeli miyim? Zararı olur mu sence
ohh içim rahatladı sen kalp atısı duymustun degil miBen varım 5. Haftada tek taraflı künt ağrım oldu sadece şimdi o da geçti sıfır belirti.
Yarın doktora gideceğim alttan bakar mı acabaşu an özel bölgeye gitme canım 3 ay dolsun öyle git b
ohh içim rahatladı sen kalp atısı duymustun degil mi
sen kalp atısı duymus muydun canım ya da kese gördün mü. 1 gun kala stres bastıCanım bende yok bişey hatta sün 5 saat araba kullandım uzun yol. Bir uyku hali ağrı mide bulantısı vs hiç biri yok