• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kızlar gece kasık ağrım çok vardı uykudan uyandırdı korkuyorum bir şey mi oldu diye :KK17:

Benim ilk hamileligimde hic belirti yoktu hamile oldugumu unutuyodum hattA o kadar yktu. Bunda da arada basim donuyo uykum geliyo falan ama iyiyim sanki ama ilk hamileligimde hic bi seyim yoktu 8. Aya kadar o kadar rahat gecmisti ki cok guzeldi yani 😄
aa ne guzel saglıklı oldugunu bilsem de böyle gecse inşallah

Mide bulantisiyla nasil basediyorsunuz hanimlar🥺 beni fena vurdu. Surekli kolonyayla rahatlamaya calisiyodum bi de okudum ki zararliymis. Tek iyi gelen sey oydu:KK43:
Benim normalde midem bulanmıyor ama en ufak kokuda bulanmaya başlıyor. Öyle pis kokulardan falan da değil parfüm sabun deterjan her kokuya karşı hassasiyetim arttı. Dışarda yürüyemiyorum insanların parfüm kokularından buna da ne kolonya ne çubuk kraker hiç bişey işe yaramıyor 😔

Olmasın canım işte ne güzel, bulantı falan çok zor. olacaksa da 7. haftadan sonra başlar artık. Böyle geçirirsin inşallah. Benim bir arkadaşım hiç bulantı yaşamadan geçirdi hamileliğini ben 5. aydan sonra yemek yiyebildim. kimisi de doğuma bile kusarak gittim diyor .Hepsi de normal, bünyeye göre değişiyor
İçime su serptin canım çok teşekkür ederim 💖

Back
X