- 4 Şubat 2019
- 1.138
- 990
- 73
- 38
- Konu Sahibi KirazHanim
- #3.121
Aynen öyle canımAminnnn canım benim çok çabuk geçiyor zaman aslında ama bize geçmek bilmiyoooo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle canımAminnnn canım benim çok çabuk geçiyor zaman aslında ama bize geçmek bilmiyoooo
aa ne guzel saglıklı oldugunu bilsem de böyle gecse inşallahBenim ilk hamileligimde hic belirti yoktu hamile oldugumu unutuyodum hattA o kadar yktu. Bunda da arada basim donuyo uykum geliyo falan ama iyiyim sanki ama ilk hamileligimde hic bi seyim yoktu 8. Aya kadar o kadar rahat gecmisti ki cok guzeldi yani![]()
Benim normalde midem bulanmıyor ama en ufak kokuda bulanmaya başlıyor. Öyle pis kokulardan falan da değil parfüm sabun deterjan her kokuya karşı hassasiyetim arttı. Dışarda yürüyemiyorum insanların parfüm kokularından buna da ne kolonya ne çubuk kraker hiç bişey işe yaramıyorMide bulantisiyla nasil basediyorsunuz hanimlarbeni fena vurdu. Surekli kolonyayla rahatlamaya calisiyodum bi de okudum ki zararliymis. Tek iyi gelen sey oydu
![]()
İçime su serptin canım çok teşekkür ederimOlmasın canım işte ne güzel, bulantı falan çok zor. olacaksa da 7. haftadan sonra başlar artık. Böyle geçirirsin inşallah. Benim bir arkadaşım hiç bulantı yaşamadan geçirdi hamileliğini ben 5. aydan sonra yemek yiyebildim. kimisi de doğuma bile kusarak gittim diyor .Hepsi de normal, bünyeye göre değişiyor
Canım valla ben daha dün yaptım özel bölgeye bugün de bacağımı aldım zararlı olduğunu düşünmüyorum ama lazer zararlı gebelikte onu biliyorumGünaydın kızlar kafamı karıştıran bir şey var
AĞDA sizce zararlı mı? Birde şimdi daha ilk haftalarındayım gebeliğin
@oblomowka1
Canım ben de dayanamadım yarın gidicemmmmsenin yine haftan erken canım da ben 7 artı 0ım. yarın kontrolum var. korku bastı
Kızlar daha önce bu durumu yaşayan var mı ?Günaydın kızlar gece kasık ağrım çok vardı uykudan uyandırdı korkuyorum bir şey mi oldu diye![]()
Ben neolur neolmaz diye gitmeyeceğim ağdaya canımCanım valla ben daha dün yaptım özel bölgeye bugün de bacağımı aldım zararlı olduğunu düşünmüyorum ama lazer zararlı gebelikte onu biliyorum
Ben de normalde ağda ile aldırıyordum canım ama bi süre jiletle almaya devam edicem cesaret edemiyorumBen neolur neolmaz diye gitmeyeceğim ağdaya canım
Canım bu dönemde şu korona varken kuaförün yanından bile geçme kendin yapabiliyorsan kendin yap tatlım kuaförlerden çok bulaşıyorBen neolur neolmaz diye gitmeyeceğim ağdaya canım
yarın 7 artı 1im canım. sabah 11de. senin kaçtaCanım ben de dayanamadım yarın gidicemmmmsenle günlerimiz aynı sanırım kuzum kaçta randevun
Canım bende de ara ara oluyor ama uykudan uyandıracak kadar değil yoruldun mu acaba ya da çok ayakta filan mı durdun ki ondan da ağrıyabilirKızlar daha önce bu durumu yaşayan var mı ?
Aynıyız valla canımmmmyarın 7 artı 1im canım. sabah 11de. senin kaçta![]()
Biraz ayakta kaldım canım gece oldu şimdi yol çok şükürCanım bende de ara ara oluyor ama uykudan uyandıracak kadar değil yoruldun mu acaba ya da çok ayakta filan mı durdun ki ondan da ağrıyabilir
Eveeeet heyecan bastı şimdiden nasıl yarın olcak bilmiyorummmmmBiraz ayakta kaldım canım gece oldu şimdi yol çok şükürsen yarın gideceksin değil mi
![]()
Ayyy çok heyecanlıEveeeet heyecan bastı şimdiden nasıl yarın olcak bilmiyorummmmmaman çok şükür olmasın canımmmm
gece uyandıracak kadar olmadı canım hiç ama idrar testi yapıldı mı enfeksiyon falan mı var acaba. sen her ihtimale karşı bol su iç.Kızlar daha önce bu durumu yaşayan var mı ?
Aynen canım ben de öyle yapıcam mecburBen de normalde ağda ile aldırıyordum canım ama bi süre jiletle almaya devam edicem cesaret edemiyorum![]()