• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yarın doktora gideceğim alttan bakar mı acaba 😒 mecbur jiletle idare edeceğim ağda iyi oluyordu ama

Bu çağda doktor eldiveni kullaniyorum ben hala 😄 Lazere gitmistim ama bitmiyor doktor eldiveni cok temiz ben ilk onla basladim bu ise hala devam ediyorum

Ben gittim ama kuaför almadı özellikle bikini bölgesi için. Başka dr sordum ods sıcak bakmadı. Ama kan sulandırıcı kullanıyorum ben ya. Bence bikini içinse riske atma derim
Ozaman hiçte gitmeyeyim canım ağda sıcak oluyor bazen temas edecek vs jiletle idare etmek en iyisi 🌸

Mide bulantisiyla nasil basediyorsunuz hanimlar🥺 beni fena vurdu. Surekli kolonyayla rahatlamaya calisiyodum bi de okudum ki zararliymis. Tek iyi gelen sey oydu:(

Kızlar ilk gebeliğim biliyosunuzdur belki ama sadece bi kaç gün tiksinme bulantı öğürme filan oldu onun dışında normal hayatıma devam ediyorum yani ne bilim ara ara kasık sancımsı bişe oluyo bulantı vs hiç bişe yok normal mi bu yaaaa kafamda deli sorular :kızgın: :mad::cry:
Olmasın canım işte ne güzel, bulantı falan çok zor. olacaksa da 7. haftadan sonra başlar artık. Böyle geçirirsin inşallah. Benim bir arkadaşım hiç bulantı yaşamadan geçirdi hamileliğini ben 5. aydan sonra yemek yiyebildim. kimisi de doğuma bile kusarak gittim diyor .Hepsi de normal, bünyeye göre değişiyor

Mide bulantisiyla nasil basediyorsunuz hanimlar🥺 beni fena vurdu. Surekli kolonyayla rahatlamaya calisiyodum bi de okudum ki zararliymis. Tek iyi gelen sey oydu:KK43:

Kolonya zararli miymis ben surekli kendimi dezenfekte ediyordum 😄 hemde baya cantama bile koymuyorum disaridaysam elimde surekli kullaniyordum

kızlar gunaydın. birşey sorucam. hiç belirtisi olmayan yani halsizlik uykusuzluk mide bulantısı gibi hiçbir belirtisi olmayan var mu
Benim ilk hamileligimde hic belirti yoktu hamile oldugumu unutuyodum hattA o kadar yktu. Bunda da arada basim donuyo uykum geliyo falan ama iyiyim sanki ama ilk hamileligimde hic bi seyim yoktu 8. Aya kadar o kadar rahat gecmisti ki cok guzeldi yani 😄

Back
X