- 20 Ağustos 2020
- 203
- 190
- 18
- 35
- Konu Sahibi KirazHanim
- #3.101
anaa iyi hatırlattın. ben de yarın gidicem nolur nolmaz jilete talimYarın doktora gideceğim alttan bakar mı acabamecbur jiletle idare edeceğim ağda iyi oluyordu ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anaa iyi hatırlattın. ben de yarın gidicem nolur nolmaz jilete talimYarın doktora gideceğim alttan bakar mı acabamecbur jiletle idare edeceğim ağda iyi oluyordu ama
Yarın doktora gideceğim alttan bakar mı acabamecbur jiletle idare edeceğim ağda iyi oluyordu ama
anaa iyi hatırlattın. ben de yarın gidicem nolur nolmaz jilete talim
One canım ben hiç duymadım bakim internettenBu çağda doktor eldiveni kullaniyorum ben halaLazere gitmistim ama bitmiyor doktor eldiveni cok temiz ben ilk onla basladim bu ise hala devam ediyorum
Baktım şimdi ya benim canım çok tatlı kendime yapamamBu çağda doktor eldiveni kullaniyorum ben halaLazere gitmistim ama bitmiyor doktor eldiveni cok temiz ben ilk onla basladim bu ise hala devam ediyorum
Baktım şimdi ya benim canım çok tatlı kendime yapamam![]()
Ben gittim ama kuaför almadı özellikle bikini bölgesi için. Başka dr sordum ods sıcak bakmadı. Ama kan sulandırıcı kullanıyorum ben ya. Bence bikini içinse riske atma derimoblomov21 kuzum ağdaya gitmeli miyim? Zararı olur mu sence
Duymadım ama ekranda anlık o kalp atış parlaklılığını gördük. Kontrolün ne zaman?şu an özel bölgeye gitme canım 3 ay dolsun öyle git b
ohh içim rahatladı sen kalp atısı duymustun degil mi
Evet canım biraz zorlanıcaz ama annem ve babam var çok yakın oturuyoruz onlar gelicekler yardıma yoksa tek başına zorlanırdımGünaydın tebrik ederim sizin için zor olacak biraz bebeğiniz çok küçükmüş
Ozaman hiçte gitmeyeyim canım ağda sıcak oluyor bazen temas edecek vs jiletle idare etmek en iyisiBen gittim ama kuaför almadı özellikle bikini bölgesi için. Başka dr sordum ods sıcak bakmadı. Ama kan sulandırıcı kullanıyorum ben ya. Bence bikini içinse riske atma derim
Ben kendime ağda yapmaya bile kıyamıyorumDemekki alistim ya ben cok acili gelmiyor ve agda kadar temiz cok gec cikiyor tuyler. Sadece biraz uzun suruyor islem![]()
yarın gidicem ilk muayeneyeDuymadım ama ekranda anlık o kalp atış parlaklılığını gördük. Kontrolün ne zaman?
GÜzel haberlerle gel. Benim de salı perinatolog, çarşamba da kendi doktor randevum var.yarın gidicem ilk muayeneye
sagol canım. sen de guzel haberler al inşallahGÜzel haberlerle gel. Benim de salı perinatolog, çarşamba da kendi doktor randevum var.
Olmasın canım işte ne güzel, bulantı falan çok zor. olacaksa da 7. haftadan sonra başlar artık. Böyle geçirirsin inşallah. Benim bir arkadaşım hiç bulantı yaşamadan geçirdi hamileliğini ben 5. aydan sonra yemek yiyebildim. kimisi de doğuma bile kusarak gittim diyor .Hepsi de normal, bünyeye göre değişiyorKızlar ilk gebeliğim biliyosunuzdur belki ama sadece bi kaç gün tiksinme bulantı öğürme filan oldu onun dışında normal hayatıma devam ediyorum yani ne bilim ara ara kasık sancımsı bişe oluyo bulantı vs hiç bişe yok normal mi bu yaaaa kafamda deli sorular![]()
![]()
Mide bulantisiyla nasil basediyorsunuz hanimlarbeni fena vurdu. Surekli kolonyayla rahatlamaya calisiyodum bi de okudum ki zararliymis. Tek iyi gelen sey oydu
![]()
Aminnn senin de canım inşallahMaşallah ikiz bideAllah ikisinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Benim de bulantım çok fazla var, ayağa kalktığım an midem bulanıyor ve kusmadan rahatlayamıyorumMide bulantisiyla nasil basediyorsunuz hanimlarbeni fena vurdu. Surekli kolonyayla rahatlamaya calisiyodum bi de okudum ki zararliymis. Tek iyi gelen sey oydu
![]()
Benim ilk hamileligimde hic belirti yoktu hamile oldugumu unutuyodum hattA o kadar yktu. Bunda da arada basim donuyo uykum geliyo falan ama iyiyim sanki ama ilk hamileligimde hic bi seyim yoktu 8. Aya kadar o kadar rahat gecmisti ki cok guzeldi yanikızlar gunaydın. birşey sorucam. hiç belirtisi olmayan yani halsizlik uykusuzluk mide bulantısı gibi hiçbir belirtisi olmayan var mu