• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bende aynı durumdayım günüm yerde sürünerek kıvranarak geçiyor yemek saatler gelince midem bulanıyor sabah mide bulantısı ile uyanıyorum bu kadarı normal mi ya
Doktorun söylediğine göre günde iki kusmak dahil normalmiş, fazlası olursa doktora ulaşmak lazımmış ama çok zor gerçekten, Allah hepimize rahat rahat hamilelikler nasip etsin

Geçmiş gitmiş olsun inşallah, benim de 3 kimyasal, 2 dış gebeliğim var, bir tüpğm de yok, gönlümüzdeki hakkımızda hayırlı olsun, bu sefer sağlıkla nasip olsun inşallah, tebrik ederim.
Amin inşallah rabbim bu kez sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah

Yengem de günde 1 şişe önermişti dr benmki nie öyle dedi anlamadım ki acaba kan sulandırıcı iğne felan yapıyorum diye mi. Çokta severim iyi gelirdi bana. 😑 Ayrıca 3 tane fazla değil mi dr unuz mu önerdi
Bir de ben de oksapar kullanıyorum, bi bilgi alır, öğrenirseniz bana da bilgi verir misiniz rica etsem?

merhaba kızlar . ben de araniza bugün katıldım. 2014 Ekim annesiydim bir zamanlar. uzun bir ara oldu benim için. bugün çift çizgiyi gördüm. henüz doktora gitmedim. istanbul maltepe civarı işin doğum doktoru tavsiyeniz var mi?

Allah sağlıkla hayırla ve sorunsuz şekilde kucağımıza almayı nasip etsin kızlar ben hiç duygusal değildim ama son zamanlarda sürekli gözlerim yaşlı şimdiden böyleyse ileride nasıl olacak :KK1:

Allah sağlıkla hayırla ve sorunsuz şekilde kucağımıza almayı nasip etsin kızlar ben hiç duygusal değildim ama son zamanlarda sürekli gözlerim yaşlı şimdiden böyleyse ileride nasıl olacak :KK1:
Ya ben dunden beri bir gülüp bir ağlıyorum. O kadar zor geldi ki bebeğimiz iki gün sonra infertilite de randevum vardı düşünün. Artık tedaviyle bile olmayacak gibi geliyordu. Şimdi de öncekiler gibi olur mu korkusu sardı beni.

Kızlar ilk gebeliğim biliyosunuzdur belki ama sadece bi kaç gün tiksinme bulantı öğürme filan oldu onun dışında normal hayatıma devam ediyorum yani ne bilim ara ara kasık sancımsı bişe oluyo bulantı vs hiç bişe yok normal mi bu yaaaa kafamda deli sorular :kızgın: :mad::cry:

Kızlar ilk gebeliğim biliyosunuzdur belki ama sadece bi kaç gün tiksinme bulantı öğürme filan oldu onun dışında normal hayatıma devam ediyorum yani ne bilim ara ara kasık sancımsı bişe oluyo bulantı vs hiç bişe yok normal mi bu yaaaa kafamda deli sorular :kızgın: :mad::cry:
Canım benim de ilk gebeliğim ve seninle aynıyım göğüs hassasiyetin var mı?

Benim de hiç belirtim yok tek belirtim kasıklarda dolgunluk. Namaz kılarken falan sanki karnım yerinden düşecek gibi hissediyorum ama bulantı kusma falan göğüs hassasiyeti hiç bir şey yok bende

Ya ben dunden beri bir gülüp bir ağlıyorum. O kadar zor geldi ki bebeğimiz iki gün sonra infertilite de randevum vardı düşünün. Artık tedaviyle bile olmayacak gibi geliyordu. Şimdi de öncekiler gibi olur mu korkusu sardı beni.
Canım inşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini iyi düşün iyi olsun 🙏 Ama ben de çok korkuyorum nasıl olacak ne olacak her şey yolunda gidecek mi diye eşime de belli etmemeye çalışıyorum mutluluğunu gölgelemek istemiyorum korkularımla 🙄

Benim de hiç belirtim yok tek belirtim kasıklarda dolgunluk. Namaz kılarken falan sanki karnım yerinden düşecek gibi hissediyorum ama bulantı kusma falan göğüs hassasiyeti hiç bir şey yok bende
Ayyyyy hemen doktora görünmek istiyorum yaaaa nasıl uyunacak bugün bilmem 🤷🏻‍♀️

İnsallah canım benim 🤲🏻 sanırım salı bekleyemicem pazartesiden gidicem doktora 🤦🏽‍♀️
Ablam ilk gebeliğinde geç gitmişti hastaneye ve her şeyi görmüştü bebeği kalp atışı hiç de panik yapmamıştı şimdi keşke ben de öyle yapsaydım diyorum 🤷🏼‍♀️

Kizlar bende de hic agri filan hala yok cok sukur de ilk defa bugun boyle bulanti gibi bir seyler oldu 🤔 istanbuldan sapancaya kahvaltiya gittik, baya gezdim yurudum. Aksamda balik yedim sonra trafikle eve geldik belki yol tutmustur bilmiyorum ama biraz kotu oldum. Bir de et gormek istemiyorum artik nedense, balik istiyor canim sulu yemek istiyor etten cok tiksinti geldi bakalim suanki gibi gitse raziyim. Insallah kusma filan olmaz 🙏

Back
X