• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
B vitamini yazdı dr 3 gün tel kullanabildim çok kötü kokuyordu. Kaç haftalıksınız bilmiyorum ama ilk haftalarda sinirler sıkıştığında olabiliyormuş dedi dr. Yok diyebileceğim kdr az şimdi ağrım
Bugün 6+5 teyim, ikiz gebelik. Bacak kemiklerin özellikle gece uyku sırasında inanılmaz ağrıyor, doktorum magnezyumu ölçelim dedi bu hafta test yaptırıcam, siz kaçtasınız, geçmesine sevindim 🙏🏻 Bir de bulantı ve halsizlik durumum da var 😊

Bugün 6+5 teyim, ikiz gebelik. Bacak kemiklerin özellikle gece uyku sırasında inanılmaz ağrıyor, doktorum magnezyumu ölçelim dedi bu hafta test yaptırıcam, siz kaçtasınız, geçmesine sevindim 🙏🏻 Bir de bulantı ve halsizlik durumum da var 😊
ayy cnm ikiz gebelik Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 süt yoğurt tüketmeye çalışın. Bende 6+3 üm bulantı ve halsizlik mahf etti beni sormayın.

Selam kızlar☺☺ Bende mayıs 2021 annesi olacağım sat 30 temmuz ama ben sizden biraz farklıyım sanırım çünkü 2020 şubat annesiyim ayrıca🙈🙈 6,5 aylık birde oğlum var ve korunduğumuzu sanarken hamile kalmışım😂 geçen çarşamba kontrole gittim keseyi gördük 1 cm daha bebeği göremedik tabiki bu çarşamba gidip onu da görücez inşallah🙏🙏 oğlumdan önce 2 kalbi duran gebeliğim oldu 3. De sağlıklı bi şekilde oğlumu kucağıma aldım kan sulandırıcı iğne kullandım hamileliğim boyunca şimdi de başladım kullanmaya. Çok hafif kasık ağrısı dışında herhangi bir gebelik belirtim yok zaten oğlumdan kendimi de dinlediğim söylenemez☺ İnşallah hepimiz sağlıklı hamilelikler geçirirz❤
Günaydın tebrik ederim sizin için zor olacak biraz bebeğiniz çok küçükmüş

Maşallah ikiz bide 🥰 Allah ikisinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Back
X