2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evet aynı yere aynı saatte verdim. Yani olumlu hiçbir şey duymadım ağzından henüz. Rahatlatmak şöyle dursun bugün git yarın gel gibi hissediyorum.
Canım sen doktorunu değiştir bence
başka bi doktora göründün mü?

Evet skar gebelik. Herhangi bir belirtisi olmadi 6 yıl önce sezeryan oldum. Çok geçmiş olsun, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Skar gebelik mi yasadiniz. Bebeğinizi neden kaybettiniz.

Bugün bakıldı tekrar 1087 şu an. İki gün önce 698di.
Canım öncelikle sakin ol, stres yapma demek klasik olucak ama tam da şuanda bu dönemde kendini rahatlatman çok önemli. Değerin 2 kat artmış olmasada %60 oranında artış olmalı en az seninde olmuş zaten. Doktorunu bence de değiştir çünkü zaten kese 2000 hcg nin altında görünmez seni boşu boşuna neden böyle bir strese sokmuş ki? Bence 3-4 gün sonrasına yeni bir doktora randevu al, kesen inşallah birkaç güne görünecektir. Sakın vücudunu kasma

Evet skar gebelik. Herhangi bir belirtisi olmadi 6 yıl önce sezeryan oldum. Çok geçmiş olsun, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Skar gebelik mi yasadiniz. Bebeğinizi neden kaybettiniz.
Yok skar gebelik değil, ona genelde ilk haftalarda farkedilip müdahele ediliyor. Kalbi durdu. İnanın ileri hafta çok daha zor oluyor.

Canım benim hayırlı uğurlu olsun Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin biz de Doğu görevindeyiz bu taşınma çok zor çok iyi anlıyorum seni

Aaa nasıl olur öyle sskin ol hsngi dr gittin bi Ahmet hocaya gitsen dediğim o baksa birde

Doğum tarihiniz ne zamandı? Tarih yakın diye mi böyle yorum yaptı? Yani peşpeşe sezeryan yapan o kadar çok insan var ki, illa dikiş yerine gelen vardır bilemedim yok mudur

Sağol canım, ben de onu anlamadım madem bu değerlerde görünmüyor beni neden usg ye alıyor devamlı. Boşu boşuna üzülüyorum.
Kimseyi de tanımıyorum burda, internetten araştırıp buldum,Yorumları güzeldi hepsi özel hastane bir de iyi ilgilenirler dedim ama beklediğim gibi olmadı. Tekrar araştıracağım, ailem de yok yanımda kendimi çok yalnız hissediyorum

Canım çok sıkıldı kızlar betam 1087 olmuş. Kese falan yok tabi ki. Düşük tehlikesi olabilir dedi doktor. Progesteron ilacı ve coraspirin yazdı. Pazartesi tekrar gel dedi.
Betanın takibini yapacak, ultrasonda da rahim duvarı kalınlığı ve kese takibi. Nihayetinde senin beta değerin azalmamış canım artmış. Telaş etme lütfen betan iki güne bakarsın iki katına çıkar, şu 2bine gelince kese görünüyor dedikleri gibi olur seninde. İnşallah sabret ve pozitif düşün. Hiç kötüyü çağırma kafana

Allah sabır versin inşallah sağlıkla atlatırsın bu zorluğu

Canımsın hamilelik hormonlarının da etkisiyle iyice duygusallaşıyorsundur. Telaş yapma lütfen eğer sağlıklıysa zaten hiçbir şey doğmasına engel olamaz sana tutunur. En zor süreç ilk üç ay. Kendimizi her ihtimale hazırlamamız gerek. Bunun yanında da metanetli ve sabırlı olmamızda lazım. Bir çocuğun dünyaya gelmesi gerçekten mucize. Annelik duygusu da bir mucize çünkü daha rahmimize düştüğünü bildiğimiz bir pıhtıcıkla hemen öylesine bir bağ oluşuyorki aramızda o yüzden her aşaması zahmetli her anı sabır istiyor ama bir o kadar da eşsiz ve güzel.. içini ferah tut yeniden başka bir doktoru araştır bakalım o ne diyecek

Çok geçmiş olsun üzülmeyin lütfen inşllh güsel gider herşey. Coraspin niye yazdı peki?
Hiç bilmiyorum, hiçbir şikayetim de yok. Pıhtılaşma sebepli düşüğü önlemek için tedbir amaçlı içicem. Kanamam, lekelenmem, aşırı ağrım vs olmadı. Tek kese görünmedi ve progesteron düşük diye önlem almak istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…