- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #1.281
Canım sen doktorunu değiştir benceEvet aynı yere aynı saatte verdim. Yani olumlu hiçbir şey duymadım ağzından henüz. Rahatlatmak şöyle dursun bugün git yarın gel gibi hissediyorum.
başka bi doktora göründün mü?Kızlar bugün kontrole gittim,kese 8.5 mm bebek görünüyor ancak ben bu duruma sevinirken doktorum gebeliği sonlandırmamız lazım dedi. Kese sezeryan dikislerine yapışmış,rahimin yırtılabilir dedi ve ameliyat için üniversite hastanesine yönlendirdi, iki gözüm iki çeşme ağlıyorum 2 kürtajdan sonra bebeğin sağlıklı olmasına sevinirken neye uğradığımı şaşırdım. İnşallah bebislerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız,benim için lütfen dua edin.
Git mutlaka kalp atımı varmıydı cnm. İnş güsel şeyler duyacaksın üzülme lütfenAhmet hocaya yarın gidecem
Evet skar gebelik. Herhangi bir belirtisi olmadi 6 yıl önce sezeryan oldum. Çok geçmiş olsun, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Skar gebelik mi yasadiniz. Bebeğinizi neden kaybettiniz.Skar gebelik mi yaşıyorsunuz? Bir belirtisi olmuş mydu? Sezaryen ne kadr süre önce olmuştu?kusura bakmayın sizi böyle soru yağmuruna tuttum. Benim de 37. Haftada kaybım oldu sezaryen olmak zorunda kalmıştm aradan geçen 11 ay sonra yine gebeyim ben de çok endişeleniyorum.
İnşallah canım, çook teşekkür ederim.kalp atımı yoktu daha erken değil mi 5+6 ydım bugün nGit mutlaka kalp atımı varmıydı cnm. İnş güsel şeyler duyacaksın üzülme lütfen
Canım öncelikle sakin ol, stres yapma demek klasik olucak ama tam da şuanda bu dönemde kendini rahatlatman çok önemli. Değerin 2 kat artmış olmasada %60 oranında artış olmalı en az seninde olmuş zaten. Doktorunu bence de değiştir çünkü zaten kese 2000 hcg nin altında görünmez seni boşu boşuna neden böyle bir strese sokmuş ki? Bence 3-4 gün sonrasına yeni bir doktora randevu al, kesen inşallah birkaç güne görünecektir. Sakın vücudunu kasmaBugün bakıldı tekrar 1087 şu an. İki gün önce 698di.
Yok skar gebelik değil, ona genelde ilk haftalarda farkedilip müdahele ediliyor. Kalbi durdu. İnanın ileri hafta çok daha zor oluyor.Evet skar gebelik. Herhangi bir belirtisi olmadi 6 yıl önce sezeryan oldum. Çok geçmiş olsun, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Skar gebelik mi yasadiniz. Bebeğinizi neden kaybettiniz.
Özel hastaneye gittim muayene olduğum doktor fikir almak için oradaki iki kadın doğum uzmanı daha cagirdi. 3 de biz burada mudalahe edemeyiz üniversite hastanesine gitmeniz gerekiyor dedi.Canım sen doktorunu değiştir bence
başka bi doktora göründün mü?
Canım benim hayırlı uğurlu olsun Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin biz de Doğu görevindeyiz bu taşınma çok zor çok iyi anlıyorum seniBende aranıza katılıyorum kızlar, 3. Gebeliğim ilk evladımı kaybettim doğumdan 9 ay sonra. 2019 Haziran ayında doğdu 2. Bebeğim şuan 1 yaşında. Çok erken benim için beklenmeyen bir gebelikte ama bugün öğrendim hamile olduğumu son adet tarihim 10 Ağustos. Beklenen adet tarihim yarındı 2 gün önce dahiliye gitmiştik doktor betaHCG yede bakmış 4.26 çıkmıştı bu sabah idrar testi yaptım böyle çıktı öğlen gittim kan verdim 14.98 çıktı. Hayırlısı olsun diyorum ama biraz dinlenmeye ihtiyacım vardı. 3 bebeğimin arasindada 2'şer sene var tam. Ve ilk ikisi sezeryandı buda öyle olacak muhtemelen. Şuan doğu gorevindeyiz sene bitiyor temmuzda nasıl taşınacağım hiç bilmiyorum 2 çocukla. Birde suanki bebeğimin bebeklik süreci çok gazlı kolik bir bebekdi ayrıca alerjisi vardı. Çok meme düşkünü bir bebek gece sabaha kadar memede. Zor günler beni bekliyor. Ama inşallah doğacak olan bebeğim hayırlı sağlıklı ve uysal bir bebek olur tek temennim bu. Hepinize rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah❣
Kesinlikle ileri haftalarda çok daha zordur. Allah yardımcınız olsun.Yok skar gebelik değil, ona genelde ilk haftalarda farkedilip müdahele ediliyor. Kalbi durdu. İnanın ileri hafta çok daha zor oluyor.
Çok üzgünüm gerçekten ama erken farkedilmesi iyi olmuş en azındanÖzel hastaneye gittim muayene olduğum doktor fikir almak için oradaki iki kadın doğum uzmanı daha cagirdi. 3 de biz burada mudalahe edemeyiz üniversite hastanesine gitmeniz gerekiyor dedi.
Aaa nasıl olur öyle sskin ol hsngi dr gittin bi Ahmet hocaya gitsen dediğim o baksa birde
Sağolun siz de umarım bu durumu bir an önce atlatırsınız. Merak ederim lütfen beni de durumunuzdan haberdae edin olur muKesinlikle ileri haftalarda çok daha zordur. Allah yardımcınız olsun.
Nerdesin sen canım? İlk bebekmi senin yaşın kaç çok soru sordum kusura bakmaCanım benim hayırlı uğurlu olsun Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin biz de Doğu görevindeyiz bu taşınma çok zor çok iyi anlıyorum seni
Bebek göründü derken vajinal muayene ysptı görmüştür belki dedim. Git bir Ahmet hocaya inş güsel haberler ile gelirsinİnşallah canım, çook teşekkür ederim.kalp atımı yoktu daha erken değil mi 5+6 ydım bugün n
Sağol canım, ben de onu anlamadım madem bu değerlerde görünmüyor beni neden usg ye alıyor devamlı. Boşu boşuna üzülüyorum.Canım öncelikle sakin ol, stres yapma demek klasik olucak ama tam da şuanda bu dönemde kendini rahatlatman çok önemli. Değerin 2 kat artmış olmasada %60 oranında artış olmalı en az seninde olmuş zaten. Doktorunu bence de değiştir çünkü zaten kese 2000 hcg nin altında görünmez seni boşu boşuna neden böyle bir strese sokmuş ki? Bence 3-4 gün sonrasına yeni bir doktora randevu al, kesen inşallah birkaç güne görünecektir. Sakın vücudunu kasma
Betanın takibini yapacak, ultrasonda da rahim duvarı kalınlığı ve kese takibi. Nihayetinde senin beta değerin azalmamış canım artmış. Telaş etme lütfen betan iki güne bakarsın iki katına çıkar, şu 2bine gelince kese görünüyor dedikleri gibi olur seninde. İnşallah sabret ve pozitif düşün. Hiç kötüyü çağırma kafanaCanım çok sıkıldı kızlarbetam 1087 olmuş. Kese falan yok tabi ki. Düşük tehlikesi olabilir dedi doktor. Progesteron ilacı ve coraspirin yazdı. Pazartesi tekrar gel dedi.
Allah sabır versin inşallah sağlıkla atlatırsın bu zorluğuKızlar bugün kontrole gittim,kese 8.5 mm bebek görünüyor ancak ben bu duruma sevinirken doktorum gebeliği sonlandırmamız lazım dedi. Kese sezeryan dikislerine yapışmış,rahimin yırtılabilir dedi ve ameliyat için üniversite hastanesine yönlendirdi, iki gözüm iki çeşme ağlıyorum 2 kürtajdan sonra bebeğin sağlıklı olmasına sevinirken neye uğradığımı şaşırdım. İnşallah bebislerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız,benim için lütfen dua edin.
Canımsın hamilelik hormonlarının da etkisiyle iyice duygusallaşıyorsundur. Telaş yapma lütfen eğer sağlıklıysa zaten hiçbir şey doğmasına engel olamaz sana tutunur. En zor süreç ilk üç ay. Kendimizi her ihtimale hazırlamamız gerek. Bunun yanında da metanetli ve sabırlı olmamızda lazım. Bir çocuğun dünyaya gelmesi gerçekten mucize. Annelik duygusu da bir mucize çünkü daha rahmimize düştüğünü bildiğimiz bir pıhtıcıkla hemen öylesine bir bağ oluşuyorki aramızda o yüzden her aşaması zahmetli her anı sabır istiyor ama bir o kadar da eşsiz ve güzel.. içini ferah tut yeniden başka bir doktoru araştır bakalım o ne diyecekSağol canım, ben de onu anlamadım madem bu değerlerde görünmüyor beni neden usg ye alıyor devamlı. Boşu boşuna üzülüyorum.
Kimseyi de tanımıyorum burda, internetten araştırıp buldum,Yorumları güzeldi hepsi özel hastane bir de iyi ilgilenirler dedim ama beklediğim gibi olmadı. Tekrar araştıracağım, ailem de yok yanımda kendimi çok yalnız hissediyorum
Evet vajinal baktı, yarın gidecem inşallah, Allah razı olsun.Bebek göründü derken vajinal muayene ysptı görmüştür belki dedim. Git bir Ahmet hocaya inş güsel haberler ile gelirsin
Hiç bilmiyorum, hiçbir şikayetim de yok. Pıhtılaşma sebepli düşüğü önlemek için tedbir amaçlı içicem. Kanamam, lekelenmem, aşırı ağrım vs olmadı. Tek kese görünmedi ve progesteron düşük diye önlem almak istedi.Çok geçmiş olsun üzülmeyin lütfen inşllh güsel gider herşey. Coraspin niye yazdı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?