2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
ben biraz kıyas yaptım da keyfim kaçtı, gereksiz kendimi huzursuz ediyorum. :skandal:
neyse her şey güzel olacak inşallah.
Benim doktorum 5-6 haftada kese görünür, ötekiler sonra dedi, hiç stres yapmayın, benim de yarın 5+5 olacak, keseyi görmeye gideceğim, hatta sizin 365 çıktığında aynıgün benim de 365 çıkmıştı, dikkatimi çekmişti, ikimiz de sağlıkla kucaklarız inşallah yavrularımızı 😊

Kızlar selam, size ne soracağım, benim bu sabah
Keseyi gördüysen korkma o zaman bence ya, ben iki sefer dış gebelik geçirdim de, tek taraflı ağrıda ondan şüphelenilir ama keseyi gördükten sonra rahat olunur 😊
İlk adımı geçtim bakalm sırada kalp atışı var.

Benim doktorum 5-6 haftada kese görünür, ötekiler sonra dedi, hiç stres yapmayın, benim de yarın 5+5 olacak, keseyi görmeye gideceğim, hatta sizin 365 çıktığında aynıgün benim de 365 çıkmıştı, dikkatimi çekmişti, ikimiz de sağlıkla kucaklarız inşallah yavrularımızı 😊
bakalım 2 hafta sonra kalp atışı için gidicem :KK68:
inşallah hepimiz sağlıkla tamamlarız bu süreci.

Canım çok sıkıldı kızlar 😔 betam 1087 olmuş. Kese falan yok tabi ki. Düşük tehlikesi olabilir dedi doktor. Progesteron ilacı ve coraspirin yazdı. Pazartesi tekrar gel dedi. 😔😔

Canım çok sıkıldı kızlar 😔 betam 1087 olmuş. Kese falan yok tabi ki. Düşük tehlikesi olabilir dedi doktor. Progesteron ilacı ve coraspirin yazdı. Pazartesi tekrar gel dedi. 😔😔

Üzülme canım inşallah sağlıkla sıhhatle atlatıcaksın bu süreci. Stres yapma kendine bol bol dinlen ve iyiyi çağır. Pozitif düşünelim pozitif olsun. Bak benim 5.5 cm çikolata kistim var dolayısıyla benim de riskli ama hep olumlu düşünmeye çalışıyorum.
Miniğin pazartesi gösterecektir kendini :KK200:

Bende de bugün var tüm gündür ağrı. İdrar yolunda biraz enfeksiyon vardı dr ilaç yazdı tek kullanımlık toz gece içtim haliyle affedersin ishal oldum ve sarı olan akıntım kahveye döndü dr aradım iğne yazdı gidip yaptırdım. 3,4 defa geldi peçeteye o kahve akıntı henüz bişey yok baya korktum ama sağ kasık ve bacak bel ağrım devam etmekte
Hangi ilacı verdi acaba size
Bende ağustosta idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ilaç kullandım endişe ediyorum bebekten haberim yoktu

Üzülme canım inşallah sağlıkla sıhhatle atlatıcaksın bu süreci. Stres yapma kendine bol bol dinlen ve iyiyi çağır. Pozitif düşünelim pozitif olsun. Bak benim 5.5 cm çikolata kistim var dolayısıyla benim de riskli ama hep olumlu düşünmeye çalışıyorum.
Miniğin pazartesi gösterecektir kendini :KK200:
Amin inşallah canım. Üzülmemek elde değil, keseyi görmeyi bugün de beklemiyordum açıkçası ama düşük vs de duymayı beklemiyordum. Kan sonucum beklediğimden kötü geldi. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Doktorumu değiştirmek istiyorum, hiçbir açıklama yapmıyor. Her seferinde ağrın var mı, ilk çocuğun mu diye soruyor başka bi şey sormuyor. Yani dese ki çok çok yeni keseyi göremeyiz şimdi değil haftaya bakalım, ben tamam deyip gidicem zaten. Bu hafta ikinci usg, her seferinde boş görmek can sıkıyor.

Hangi ilacı verdi acaba size
Bende ağustosta idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ilaç kullandım endişe ediyorum bebekten haberim yoktu
Ne kullandınız siz? ben monurol tek saşe kullandım gece. Dr kendisi yazdı kaldı ki Adetiniz geçmeden kullandığınız hiçbişey etkilemez bebeği korkmayın 3 doktora sordum bunu ben

Amin inşallah canım. Üzülmemek elde değil, keseyi görmeyi bugün de beklemiyordum açıkçası ama düşük vs de duymayı beklemiyordum. Kan sonucum beklediğimden kötü geldi. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Doktorumu değiştirmek istiyorum, hiçbir açıklama yapmıyor. Her seferinde ağrın var mı, ilk çocuğun mu diye soruyor başka bi şey sormuyor. Yani dese ki çok çok yeni keseyi göremeyiz şimdi değil haftaya bakalım, ben tamam deyip gidicem zaten. Bu hafta ikinci usg, her seferinde boş görmek can sıkıyor.

Peki kanı aynı yere 2 gün önce aynı saatlerde mi vermiştin? Eğer memnun değilsen direkt değiştir doktorunu. Bu dönemde açıkçası seni biraz rahatlatacak olumsuz konuşmayacak bir doktor çok daha iyi olur

Sol kasığımda iki gündür geçmek bilmeyen künt bir ağrı var. Benim ağrı eşiğim çok yüksk olduğu için endişelenmeli miyim bilemedim doktoruma dedim gel bakayım bir dedi sabah vaginal usg de ben de keseyi gördüm.
Canım belki acı eşiğindenn olabilir ben de bugün gittim keseyi görmeye doktora sol kaşığımda sancı gibi bi ağrı olduğunu söyledim baktı hiç bi sıkıntı yok bunlar normal şeyler olabilir dedi adet gibi kanama gelmediği sürece korkma dedi ve mesela bi yere doğru uzanma yükseğe ağır bi iş yapma çok fazla ayakta durma ya da çok fazla oturma da bu ağrıyı yapabiliyor. İçini ferah tut canım kese göründüyse bi sıkıntı olsa doktor söylerdi 💖

Peki kanı aynı yere 2 gün önce aynı saatlerde mi vermiştin? Eğer memnun değilsen direkt değiştir doktorunu. Bu dönemde açıkçası seni biraz rahatlatacak olumsuz konuşmayacak bir doktor çok daha iyi olur
Evet aynı yere aynı saatte verdim. Yani olumlu hiçbir şey duymadım ağzından henüz. Rahatlatmak şöyle dursun bugün git yarın gel gibi hissediyorum.

Kızlar bugün kontrole gittim,kese 8.5 mm bebek görünüyor ancak ben bu duruma sevinirken doktorum gebeliği sonlandırmamız lazım dedi. Kese sezeryan dikislerine yapışmış,rahimin yırtılabilir dedi ve ameliyat için üniversite hastanesine yönlendirdi, iki gözüm iki çeşme ağlıyorum 2 kürtajdan sonra bebeğin sağlıklı olmasına sevinirken neye uğradığımı şaşırdım. İnşallah bebislerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız,benim için lütfen dua edin.

Bende aranıza katılıyorum kızlar, 3. Gebeliğim ilk evladımı kaybettim doğumdan 9 ay sonra. 2019 Haziran ayında doğdu 2. Bebeğim şuan 1 yaşında. Çok erken benim için beklenmeyen bir gebelikte ama bugün öğrendim hamile olduğumu son adet tarihim 10 Ağustos. Beklenen adet tarihim yarındı 2 gün önce dahiliye gitmiştik doktor betaHCG yede bakmış 4.26 çıkmıştı bu sabah idrar testi yaptım böyle çıktı öğlen gittim kan verdim 14.98 çıktı. Hayırlısı olsun diyorum ama biraz dinlenmeye ihtiyacım vardı. 3 bebeğimin arasindada 2'şer sene var tam. Ve ilk ikisi sezeryandı buda öyle olacak muhtemelen. Şuan doğu gorevindeyiz sene bitiyor temmuzda nasıl taşınacağım hiç bilmiyorum 2 çocukla. Birde suanki bebeğimin bebeklik süreci çok gazlı kolik bir bebekdi ayrıca alerjisi vardı. Çok meme düşkünü bir bebek gece sabaha kadar memede. Zor günler beni bekliyor. Ama inşallah doğacak olan bebeğim hayırlı sağlıklı ve uysal bir bebek olur tek temennim bu. Hepinize rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah 😌❣️🌼

Çok geçmiş olsun üzülmeyin lütfen inşllh güsel gider herşey. Coraspin niye yazdı peki?

Kızlar bugün kontrole gittim,kese 8.5 mm bebek görünüyor ancak ben bu duruma sevinirken doktorum gebeliği sonlandırmamız lazım dedi. Kese sezeryan dikislerine yapışmış,rahimin yırtılabilir dedi ve ameliyat için üniversite hastanesine yönlendirdi, iki gözüm iki çeşme ağlıyorum 2 kürtajdan sonra bebeğin sağlıklı olmasına sevinirken neye uğradığımı şaşırdım. İnşallah bebislerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız,benim için lütfen dua edin.

Allah yardımcın olsun, dualarım seninle🙏

Aaa nasıl olur öyle sskin ol hsngi dr gittin bi Ahmet hocaya gitsen dediğim o baksa birde 😐

Skar gebelik mi yaşıyorsunuz? Bir belirtisi olmuş mydu? Sezaryen ne kadr süre önce olmuştu?kusura bakmayın sizi böyle soru yağmuruna tuttum. Benim de 37. Haftada kaybım oldu sezaryen olmak zorunda kalmıştm aradan geçen 11 ay sonra yine gebeyim ben de çok endişeleniyorum.

Back