- 23 Ağustos 2020
- 4.405
- 8.063
- 108
- 34
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #1.301
En iyisini yapmışsınız. Ben de öyle pişmanım ki gittiğime. Resmen psikolojim bozuldu. Sanki hastalık tespit edildi tövbe yaaa.İlk muayeneye 8. haftada gitmiştim ben ya doktoraöyle geç gidince her şey gözüküyor
Ama test yapmaya heyecanlıyım daha çok var güne
Benim de progesteronum 4+2 de 13 cıktı progestan takviyesine başladım sabah akşam 2 şer kapsül alıyorumHiç bilmiyorum, hiçbir şikayetim de yok. Pıhtılaşma sebepli düşüğü önlemek için tedbir amaçlı içicem. Kanamam, lekelenmem, aşırı ağrım vs olmadı. Tek kese görünmedi ve progesteron düşük diye önlem almak istedi.
Ben kaç artı kaçım onu bile bilmiyorum şu an o kadar sinir bozucu ki. Adetleri düzenli olan, günü gününe olan kadınlar çok şanslı.Sabah akşam birer tane yazdı bana.Benim de progesteronum 4+2 de 13 cıktı progestan takviyesine başladım sabah akşam 2 şer kapsül alıyorum
Anladım üzülmeyin hakkınızda hayırlısı olsun inşallahHiç bilmiyorum, hiçbir şikayetim de yok. Pıhtılaşma sebepli düşüğü önlemek için tedbir amaçlı içicem. Kanamam, lekelenmem, aşırı ağrım vs olmadı. Tek kese görünmedi ve progesteron düşük diye önlem almak istedi.
Ay ben de keseyi gördüm bugün şükürVajinal ultrason, 6mm çapında içi dolu kese, içindeki beyaz görünen kısımda bebeğimin yolksac'iymiş. Şimdi kan sonuçlarımı bekliyorum kızlar☺
Bi önceki gebelikte leke var die progesteron kullanmıştım bende. Ama bakılmadı değere hiç acaba haftaya kalp için çağırdığında bakar mı yda ben mi baktırsam bilemedimBenim de progesteronum 4+2 de 13 cıktı progestan takviyesine başladım sabah akşam 2 şer kapsül alıyorum
Hayırlı olsunVajinal ultrason, 6mm çapında içi dolu kese, içindeki beyaz görünen kısımda bebeğimin yolksac'iymiş. Şimdi kan sonuçlarımı bekliyorum kızlar☺
Ben gittim ben gittimKızlar günaydın yok mu Bugün kontrolü olanlarla gidenler hastaneye
Ahh sen gel de o siniri ben de görKızlar aşırı sinirliyim ben bu ara, her şeye kızıyorum.Ateş basıyor bir de ama çöl sıcaklarıyla da ilgisi olabilir
Sizinle tahmini doğum tarihimiz aynı görünüyor.Ben gittim ben gittim
Keseyi gördük ayın 14 üne tekrar randevu aldım inşallah kalp atışlarını duymak için
Doktor folik asite devam et dedi bir de kilona dikkat et dedi güzel konuştu benimle çok memnun kaldım inşallah bişey çıkmazsa aynı doktorla devam etmek istiyorum
Ya o kadar zor oluyor ki benimki anlatamam 15 haftalığa kadar aralıksız gece gündüz bulantı kusma bitmiyor bende çok korkuyordum olacak diye korktuğum başıma geldi yine
Sizin sat neydiHerkes bilgilerini yazıyor galiba ben kaçırdım
27 yaşındayım
3 senelik evliyim
İlk çocuğum olcak Allah nasip ederse
Tahmini doğum mayısın ilk haftası
Başlangıç kilom 76
Canım benim allah yardımcın olsun gönlünü ferahlatsın inşallahKızlar bugün kontrole gittim,kese 8.5 mm bebek görünüyor ancak ben bu duruma sevinirken doktorum gebeliği sonlandırmamız lazım dedi. Kese sezeryan dikislerine yapışmış,rahimin yırtılabilir dedi ve ameliyat için üniversite hastanesine yönlendirdi, iki gözüm iki çeşme ağlıyorum 2 kürtajdan sonra bebeğin sağlıklı olmasına sevinirken neye uğradığımı şaşırdım. İnşallah bebislerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız,benim için lütfen dua edin.
Hayırlı olsun bebeğinizBende aranıza katılıyorum kızlar, 3. Gebeliğim ilk evladımı kaybettim doğumdan 9 ay sonra. 2019 Haziran ayında doğdu 2. Bebeğim şuan 1 yaşında. Çok erken benim için beklenmeyen bir gebelikte ama bugün öğrendim hamile olduğumu son adet tarihim 10 Ağustos. Beklenen adet tarihim yarındı 2 gün önce dahiliye gitmiştik doktor betaHCG yede bakmış 4.26 çıkmıştı bu sabah idrar testi yaptım böyle çıktı öğlen gittim kan verdim 14.98 çıktı. Hayırlısı olsun diyorum ama biraz dinlenmeye ihtiyacım vardı. 3 bebeğimin arasindada 2'şer sene var tam. Ve ilk ikisi sezeryandı buda öyle olacak muhtemelen. Şuan doğu gorevindeyiz sene bitiyor temmuzda nasıl taşınacağım hiç bilmiyorum 2 çocukla. Birde suanki bebeğimin bebeklik süreci çok gazlı kolik bir bebekdi ayrıca alerjisi vardı. Çok meme düşkünü bir bebek gece sabaha kadar memede. Zor günler beni bekliyor. Ama inşallah doğacak olan bebeğim hayırlı sağlıklı ve uysal bir bebek olur tek temennim bu. Hepinize rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah❣
Canım benim içini ferahlatmaya çalış, biraz akışına bırak ve kendine zaman ver, değerin güzel artmış ama işte çok erken haftalarda böyle görmek zor olabiliyor, o yüzden sen kafanı dağıtacak başka şeylerle uğraş ve 8.haftaya girmeyi bekleSağol canım, ben de onu anlamadım madem bu değerlerde görünmüyor beni neden usg ye alıyor devamlı. Boşu boşuna üzülüyorum.
Kimseyi de tanımıyorum burda, internetten araştırıp buldum,Yorumları güzeldi hepsi özel hastane bir de iyi ilgilenirler dedim ama beklediğim gibi olmadı. Tekrar araştıracağım, ailem de yok yanımda kendimi çok yalnız hissediyorum
Ben ilk gebeliğimde beta bile baktırmadım, testte çift çizgiyi gördüm bekledim 20 gün sonra da ilk kontrole gittim her şeyi gördük geldim.İlk muayeneye 8. haftada gitmiştim ben ya doktoraöyle geç gidince her şey gözüküyor
Ama test yapmaya heyecanlıyım daha çok var güne
Allah yardımcın olsun canım benim ya çok zor mide bulantıları ya yaşayan bilirBende de bulantılar başladı çok fenayım
Bugün kızıma yemek yedirip bir yandan da kuzenlerimle sohbet ediyordum öğürmeye başladım zor tuttum kendimi su falan içtim onlar da şaşkın şaşkın bana bakıyordu
Biri tıp okuyor, benim üzerimden bildiklerini anlatıyordu
Ben bunu kastediyordum hastahaneye mümkün mertebe az gitmek gerekiyor hem salgın var riske atmamak gerekiyor . Şimdi bu ilk baştaki süreç çok stresli oluyor ama inan ki bazen boşuna stres olmuşum dersin sonra. Sakin olman gerekiyor ki bebeğin etkilenmesin canım.En iyisini yapmışsınız. Ben de öyle pişmanım ki gittiğime. Resmen psikolojim bozuldu. Sanki hastalık tespit edildi tövbe yaaa.
Ben 1 kere verdim sağlık ocağındaki hemşire bir iki hafta bekle keseyi felan gör grl kayıt yapayım dedi. Benimde değerim 1270 çıkmıştı Hayırlı olsun bu aradaİyi akşamlar kızlar
Bu benim ikinci gebeliğim ama inanın hiçbir şey bilmiyorum, ilkinde beta falan baktırmamıştım.
Bunda iki kez kan verdim, ilki önceki Cuma 41,5 çıkmıştı adetime 4 gün vardı, diğeri geçen Cuma 1284 çıktı adetimden üç gün geçmişti.
Benim hala beta takip etmem gerekli mi
Ona göre yarın gidip kan vereyim
Hiç de gidesim yok ama bu kadar işin gücün arasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?