2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
İlk muayeneye 8. haftada gitmiştim ben ya doktora öyle geç gidince her şey gözüküyor

Ama test yapmaya heyecanlıyım daha çok var güne
En iyisini yapmışsınız. Ben de öyle pişmanım ki gittiğime. Resmen psikolojim bozuldu. Sanki hastalık tespit edildi tövbe yaaa.

Benim de progesteronum 4+2 de 13 cıktı progestan takviyesine başladım sabah akşam 2 şer kapsül alıyorum

Benim de progesteronum 4+2 de 13 cıktı progestan takviyesine başladım sabah akşam 2 şer kapsül alıyorum
Ben kaç artı kaçım onu bile bilmiyorum şu an o kadar sinir bozucu ki. Adetleri düzenli olan, günü gününe olan kadınlar çok şanslı.Sabah akşam birer tane yazdı bana.

Anladım üzülmeyin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah görürsünüz betanız düşük ondan görmemişsnzdir yükselir bidahaki sefere inşallah

Bi önceki gebelikte leke var die progesteron kullanmıştım bende. Ama bakılmadı değere hiç acaba haftaya kalp için çağırdığında bakar mı yda ben mi baktırsam bilemedim

Vajinal ultrason, 6mm çapında içi dolu kese, içindeki beyaz görünen kısımda bebeğimin yolksac'iymiş. Şimdi kan sonuçlarımı bekliyorum kızlar
Hayırlı olsun bebişide görürsünüz inşllh. Benim karnımdan baktı 4+5 te 5,6 mm dedi ama yolk felan görünmedi acaba vajinal bakmadığı için mi görmedi

Herkes bilgilerini yazıyor galiba ben kaçırdım
27 yaşındayım
3 senelik evliyim
İlk çocuğum olcak Allah nasip ederse
Tahmini doğum mayısın ilk haftası
Başlangıç kilom 76

Kızlar günaydın yok mu Bugün kontrolü olanlarla gidenler hastaneye
Ben gittim ben gittim
Keseyi gördük ayın 14 üne tekrar randevu aldım inşallah kalp atışlarını duymak için
Doktor folik asite devam et dedi bir de kilona dikkat et dedi güzel konuştu benimle çok memnun kaldım inşallah bişey çıkmazsa aynı doktorla devam etmek istiyorum

Kızlar aşırı sinirliyim ben bu ara, her şeye kızıyorum. Ateş basıyor bir de ama çöl sıcaklarıyla da ilgisi olabilir
Ahh sen gel de o siniri ben de gör
En tahammül edemediğim şey dağınıklık ve düzensiz hayat.
Salı günü taşındık ama hala tam olarak düzen kurabilmiş değiliz
Kızım bu aralar bana yapışıp duruyor asla iş yapamıyorum, yemeği kahvaltıyı yengem hazırlamasa aç kalıcam o derece.
Sinirlerim aşırı bozuk durumda ağlayasım geliyor sürekli

Sizinle tahmini doğum tarihimiz aynı görünüyor.
Ben henüz doktora gitmedim 8 haftalık olmayı bekliyorum
Hayırlı olsun bebeğiniz

Ya o kadar zor oluyor ki benimki anlatamam 15 haftalığa kadar aralıksız gece gündüz bulantı kusma bitmiyor bende çok korkuyordum olacak diye korktuğum başıma geldi yine

Bende de bulantılar başladı çok fenayım
Bugün kızıma yemek yedirip bir yandan da kuzenlerimle sohbet ediyordum öğürmeye başladım zor tuttum kendimi su falan içtim onlar da şaşkın şaşkın bana bakıyordu
Biri tıp okuyor, benim üzerimden bildiklerini anlatıyordu

Canım benim allah yardımcın olsun gönlünü ferahlatsın inşallah
Suan senin sağlığın daha önemli
Çok şükür ki erken fark edilmiş, bak bu sayede tekrar gebe kalabilirsin, ya fark edilmeseydi rahmin yırtılsaydı allah korusun
Biliyorum şu an bunları konuşmak kolay ama yaşamak zor ama sabır lütfen, dualarım seninle

Hayırlı olsun bebeğiniz
Ben de 2019 nisan annesiyim ilk gözağrım kızım
Benim kızım da alerjik bebekti, çok zor zamanlar geçirdik, alerjisi de hala devam ediyor
İnşallah bu doğacak olan bebeklerimiz alerjik olmaz, ben de gurbette tek başımayım, allah yardımcımız olsun

Canım benim içini ferahlatmaya çalış, biraz akışına bırak ve kendine zaman ver, değerin güzel artmış ama işte çok erken haftalarda böyle görmek zor olabiliyor, o yüzden sen kafanı dağıtacak başka şeylerle uğraş ve 8.haftaya girmeyi bekle

Gurbette olmak zordur bilirim ben de yıllardır gurbetteyim, ondan önce de hep yatılı okullarda okudum 13 yaşından beri ailemden ayrıyım ama hayat insanı her şeye alıştırıyor
Bak burda hepimiz zamanla çok güzel arkadaşlıklar kuracağız kendini yalnız hissetme

İlk muayeneye 8. haftada gitmiştim ben ya doktora öyle geç gidince her şey gözüküyor

Ama test yapmaya heyecanlıyım daha çok var güne
Ben ilk gebeliğimde beta bile baktırmadım, testte çift çizgiyi gördüm bekledim 20 gün sonra da ilk kontrole gittim her şeyi gördük geldim.
Şimdi beta baktırdım iki kez insan geriliyor ister istemez, sonuç nasıl gelecek diye strese giriyoruz

İyi akşamlar kızlar
Bu benim ikinci gebeliğim ama inanın hiçbir şey bilmiyorum, ilkinde beta falan baktırmamıştım.
Bunda iki kez kan verdim, ilki önceki Cuma 41,5 çıkmıştı adetime 4 gün vardı, diğeri geçen Cuma 1284 çıktı adetimden üç gün geçmişti.
Benim hala beta takip etmem gerekli mi
Ona göre yarın gidip kan vereyim

Hiç de gidesim yok ama bu kadar işin gücün arasında

Allah yardımcın olsun canım benim ya çok zor mide bulantıları ya yaşayan bilir

En iyisini yapmışsınız. Ben de öyle pişmanım ki gittiğime. Resmen psikolojim bozuldu. Sanki hastalık tespit edildi tövbe yaaa.
Ben bunu kastediyordum hastahaneye mümkün mertebe az gitmek gerekiyor hem salgın var riske atmamak gerekiyor . Şimdi bu ilk baştaki süreç çok stresli oluyor ama inan ki bazen boşuna stres olmuşum dersin sonra. Sakin olman gerekiyor ki bebeğin etkilenmesin canım.

Ben 1 kere verdim sağlık ocağındaki hemşire bir iki hafta bekle keseyi felan gör grl kayıt yapayım dedi. Benimde değerim 1270 çıkmıştı Hayırlı olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…