- 4 Şubat 2019
- 1.138
- 990
- 73
- 38
- Konu Sahibi KirazHanim
- #51.281
Zombi gibiyim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sağdım ama asla içmiyor buzluktakileri. Tadını beğenmedi.Bende hic sagmiyorum sagsam da gelmez bence anca bebege kadar yetiyor terbiye oldu iyice yumusadilar. Buzlukta da hic sutumuz yok keske o ilk cok geldigi zamanlar daha cok sagsaymisizbende humanadan oyle bir anda cok geldi sanmistim, insan hep oyle olcak saniyor
Ben de kendim uyandırdım şu an kendimden nefret ediyorım10 ile 2 arası 4 saat güzel uyudu o saatten beri saatte bir kalkıyoruz. Zaten 2 de emziirp yeni yattıydım ben uyuyamadan tekrar kalktı. O arada az uyudum yine. Az uyudum yine derken sabah oldu ya![]()
Kızlar GünaydınBende tahin pekmez karıştırıp yiyorum. Helvadan farkı yokben şimdiden dur demeye çalışıyorum yoksa verdiğim 8 kilo geri gelecek bu gidişle
![]()
Ben sağdım ama asla içmiyor buzluktakileri. Tadını beğenmedi.
Evet bazı bebekler içmezmiş dolaptan çıkan sütü. Benimki o bazı bebeklerdenBir de sut mu seciyorlar![]()
Regl hiç mi olmadin ben her ay oluyorum![]()
Çıkarsan dert çıkarmasan dert gazi da. Çıkarmasan da uyanırdı belki 5 10 dakika sonra gaza.Ben de kendim uyandırdım şu an kendimden nefret ediyorımçocuk ne güzel emip uyumuştu. Ay gazı tam çıkmadı çıkartayım diye kucağıma geri aldım alış o alış. 1 saat falan emdi sanırım bir türlü bırakmadı memeyi. En son bıraktı yatırdım uyandı.
![]()
Biliyorum süt yapımına etkisi olmadığını. Hamilelik diyetle geçince kendimi durduramıyorum sadeceKızlar Günaydıntatlının süt yapımı üzerinde hiçbir etkisi yokmuş.Tatlı yedikçe su içme isteği arttığı için süt artıyor.Bende ilk aylar sizin gibi yaptım.Sonra bıraktım.Aynıydı.Günde 4.5 lt su içiyorum.Galactago damla kullanıyorum çok işey yarıyor.Sütün en önemli kaynağı su içmek.Ve düzenli dengeli beslenmek.Tatlıya düşmeyin
Canım siz sab simplexle beraber biogaia da kullandınız mı? Ben de almaya karar verdim sab dan. Çocuğum gazdan uyanıyor emin oldum.Kızlar Günaydıntatlının süt yapımı üzerinde hiçbir etkisi yokmuş.Tatlı yedikçe su içme isteği arttığı için süt artıyor.Bende ilk aylar sizin gibi yaptım.Sonra bıraktım.Aynıydı.Günde 4.5 lt su içiyorum.Galactago damla kullanıyorum çok işey yarıyor.Sütün en önemli kaynağı su içmek.Ve düzenli dengeli beslenmek.Tatlıya düşmeyin
Ben hic bebege ayri yemek yapmadim bunada yapmayi dusunmuyorum kendi yedigimiz yemeklerin sularindan tattirdim hep birde meyve puresi falan derken buyudu gitti simdi herseyi yiyor. arkadas cevrem bebege hep ayri yemek yaptilar cok sıkıntılı gecti onlarin ek gida donemi cocuklari hep istahsizdi.
Evet bazı bebekler içmezmiş dolaptan çıkan sütü. Benimki o bazı bebeklerden![]()
Ben de kendim uyandırdım şu an kendimden nefret ediyorımçocuk ne güzel emip uyumuştu. Ay gazı tam çıkmadı çıkartayım diye kucağıma geri aldım alış o alış. 1 saat falan emdi sanırım bir türlü bırakmadı memeyi. En son bıraktı yatırdım uyandı.
![]()
Ben sab simplex ile beraber zinco kullanmıştım. Faydasını gördümCanım siz sab simplexle beraber biogaia da kullandınız mı? Ben de almaya karar verdim sab dan. Çocuğum gazdan uyanıyor emin oldum.
Yaa öyle miymiş? Bizimki de sevmedi pek içmek istemedi demekki ondanEvet bazı bebekler içmezmiş dolaptan çıkan sütü. Benimki o bazı bebeklerden![]()
Ben sağdım ama asla içmiyor buzluktakileri. Tadını beğenmedi.
Bir de sut mu seciyorlar![]()
Uyanmasın diye mecbur çıkartıyorum. Yoksa gazdan uyanıyorBen hic gaz cikarmiyorum biliyor musun direk koyuyorum gozunu kapatinca gunduzse yuz ustu, uyaninca kucagima aliyorum biraz sariliyorum sonra gerilsin diye yataga koyuyorum o sira ne var ne yok cikariyo![]()
Cok şanslısın40 imdan sonra hafif kanamam oldu doktora bir kez daha gittim kendim icin adet degil bu dedi, sonra bi kac damla daha gelmisti bayramda ama 2 3 damla geliyo o kadar. Hic olmadim oyle adet dongusu seklinde ilk 1 yil normalmis. Sonra olamazsak mudahale ediliyormus kadin dogumcu oyle demisti