• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bende hic sagmiyorum sagsam da gelmez bence anca bebege kadar yetiyor terbiye oldu iyice yumusadilar. Buzlukta da hic sutumuz yok keske o ilk cok geldigi zamanlar daha cok sagsaymisiz🤔 bende humanadan oyle bir anda cok geldi sanmistim, insan hep oyle olcak saniyor
Ben sağdım ama asla içmiyor buzluktakileri. Tadını beğenmedi.

10 ile 2 arası 4 saat güzel uyudu o saatten beri saatte bir kalkıyoruz. Zaten 2 de emziirp yeni yattıydım ben uyuyamadan tekrar kalktı. O arada az uyudum yine. Az uyudum yine derken sabah oldu ya 😭😭😭😭
Ben de kendim uyandırdım şu an kendimden nefret ediyorım😩😩 çocuk ne güzel emip uyumuştu. Ay gazı tam çıkmadı çıkartayım diye kucağıma geri aldım alış o alış. 1 saat falan emdi sanırım bir türlü bırakmadı memeyi. En son bıraktı yatırdım uyandı. 😓

Bende tahin pekmez karıştırıp yiyorum. Helvadan farkı yok 😂 ben şimdiden dur demeye çalışıyorum yoksa verdiğim 8 kilo geri gelecek bu gidişle 😁
Kızlar Günaydın 🤗 tatlının süt yapımı üzerinde hiçbir etkisi yokmuş.Tatlı yedikçe su içme isteği arttığı için süt artıyor.Bende ilk aylar sizin gibi yaptım.Sonra bıraktım.Aynıydı.Günde 4.5 lt su içiyorum.Galactago damla kullanıyorum çok işey yarıyor.Sütün en önemli kaynağı su içmek.Ve düzenli dengeli beslenmek.Tatlıya düşmeyin

Regl hiç mi olmadin ben her ay oluyorum 😔

40 imdan sonra hafif kanamam oldu doktora bir kez daha gittim kendim icin adet degil bu dedi, sonra bi kac damla daha gelmisti bayramda ama 2 3 damla geliyo o kadar. Hic olmadim oyle adet dongusu seklinde ilk 1 yil normalmis. Sonra olamazsak mudahale ediliyormus kadin dogumcu oyle demisti

Ben de kendim uyandırdım şu an kendimden nefret ediyorım😩😩 çocuk ne güzel emip uyumuştu. Ay gazı tam çıkmadı çıkartayım diye kucağıma geri aldım alış o alış. 1 saat falan emdi sanırım bir türlü bırakmadı memeyi. En son bıraktı yatırdım uyandı. 😓
Çıkarsan dert çıkarmasan dert gazi da. Çıkarmasan da uyanırdı belki 5 10 dakika sonra gaza.

Kızlar Günaydın 🤗 tatlının süt yapımı üzerinde hiçbir etkisi yokmuş.Tatlı yedikçe su içme isteği arttığı için süt artıyor.Bende ilk aylar sizin gibi yaptım.Sonra bıraktım.Aynıydı.Günde 4.5 lt su içiyorum.Galactago damla kullanıyorum çok işey yarıyor.Sütün en önemli kaynağı su içmek.Ve düzenli dengeli beslenmek.Tatlıya düşmeyin
Biliyorum süt yapımına etkisi olmadığını. Hamilelik diyetle geçince kendimi durduramıyorum sadece 🙈🙈🙈

Canım siz sab simplexle beraber biogaia da kullandınız mı? Ben de almaya karar verdim sab dan. Çocuğum gazdan uyanıyor emin oldum.

Ben hic bebege ayri yemek yapmadim bunada yapmayi dusunmuyorum kendi yedigimiz yemeklerin sularindan tattirdim hep birde meyve puresi falan derken buyudu gitti simdi herseyi yiyor. arkadas cevrem bebege hep ayri yemek yaptilar cok sıkıntılı gecti onlarin ek gida donemi cocuklari hep istahsizdi.

Annemde ayni seyleri soyledi zaten 1 yasindan sonra mecburi o bakicak ayri yapmaz sizin dediginiz sekilde yapar 😁 beni saat kurarak cok ozenerek her gun farkli seyler hazirlayarak buyutmus. Her gun donusumlu protein yedirmis bir gun tavuk bir gun kirmizi et bir gun balik seklinde donusumlu hazirlamis mesela inanilmaz yemek seciyorum hala, sebze nerdeyse hic yemiyorum. Bir yil ben elimden geleni yapiyim da sonrasinda anneme emanet 😍

Ben hic gaz cikarmiyorum biliyor musun direk koyuyorum gozunu kapatinca gunduzse yuz ustu, uyaninca kucagima aliyorum biraz sariliyorum sonra gerilsin diye yataga koyuyorum o sira ne var ne yok cikariyo😁

Ben sağdım ama asla içmiyor buzluktakileri. Tadını beğenmedi.

Bir de sut mu seciyorlar😔

Gerçekten dogru. İki kez test ettim. Buzluktan çıkıp çözülen sütü kesinlikle icmedi. Şöyle 5 ml bile içmedi. Bir çekip bıraktı biberonu. Aç olmasına ragmen. Ki uzun süre de beklememisti buzlukta, 1 hafta falan. İyi ki zamanında stok yapmamışim..şimdi üç dört paket süt var sadece, onu da belki ek gıdaya katarim diye tutuyorum.

Günaydınlar ☀️🌿

Hİç değilse bir 45 dk uyusa dediğim bebeğim 2 saattir uyanmamistir

Screenshot_2021-08-27-12-24-53-70.webp

Ben hic gaz cikarmiyorum biliyor musun direk koyuyorum gozunu kapatinca gunduzse yuz ustu, uyaninca kucagima aliyorum biraz sariliyorum sonra gerilsin diye yataga koyuyorum o sira ne var ne yok cikariyo😁
Uyanmasın diye mecbur çıkartıyorum. Yoksa gazdan uyanıyor 😕

40 imdan sonra hafif kanamam oldu doktora bir kez daha gittim kendim icin adet degil bu dedi, sonra bi kac damla daha gelmisti bayramda ama 2 3 damla geliyo o kadar. Hic olmadim oyle adet dongusu seklinde ilk 1 yil normalmis. Sonra olamazsak mudahale ediliyormus kadin dogumcu oyle demisti
Cok şanslısın 😍

Back