- 28 Ağustos 2020
- 8.504
- 37.608
- 498
- Konu Sahibi KirazHanim
- #51.181
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uykuya çok rahat dalıyor 10 dk sürmüyor hala, gece de sabaha kadar hiç uyanmıyor. Ama gündüz uykuları kısaldı. Yarım saat uyuyor, uyandıktan 1 saat sonra da uykusu geliyor
Benimki de 30dk uyuyup uyanıyor sonra esnemeye başlıyor hemen. Ama çok zor uyutuyorum hala.Uykuya çok rahat dalıyor 10 dk sürmüyor hala, gece de sabaha kadar hiç uyanmıyor. Ama gündüz uykuları kısaldı. Yarım saat uyuyor, uyandıktan 1 saat sonra da uykusu geliyoronun dışında eskiye oranla daha huzurlu bence.
Önceki doğumunda ne kadar sürede kilo vermiştin?Ben 22 kilo almıştım12 kilo gitti gerisi yapıştı
bir de göbek var kızım gelip gidip mıncıklıyor
Günüm çok hareketli geçiyor her gün iki saat dışarı da çıkıyoruz ama gitmiyor bu kilolar
Sonra dönüp bakarım belki yazayım şurayagüncel kilom 63
![]()
Benim göbeğimde hiç çatlak olmadı ama üst bacağımın iç kısmı hep çatlamışKızlar doğumdan sonra da çatlak olmadı değil mi?ne kadar korkuyorduk hatırlıyor musunuz doğumdan sonra göbek birden gidince çatlak oluyormuş diye
![]()
57 ile hamile kaldım.83 ile doğuma gittim.Şuan 67 kiloyum hedefim 60Kızlar doğum kilolarınızı verebildiniz mi? Biraz da kendimizden konuşalım![]()
Ben kızımda 4 aydan sonra başlamıştım ama bizimki ne mama ne anne sütü ikisini de almıyordu belki ek gıdayı sever demişti doktor ama onu da sevemedi. Bu sefer 6 ayı beklerim. Ben şimdi merakla bekliyorum acaba bu kızım nasıl olacakEveet suan kaydediyorum kesfette karsima cikan ek gida sayfalariniah cok heyecanli 6 ayda mi baslicaz yoksa bazilari 5 bucuk ayda filanda basliyor. Esimin kuzeninin ikizleri var 5 Aylik oldular mamayla besleniyolardi onlar basliyolarmis tadima, yemeklerimize saldiriyolar diyor. Bizde daha oyle bir belirti yok cocuk sinyal veriyormus yemek yemeye hazirim diye sanirim, doktor uugun gorurse baslanabiliyormus
![]()
Çok şanslıymışsın. Ya ben çatlakların üzerine çatladımSifir catlakkac paket lierac almistim
baya gozumuz korkmustu ama ne normal dogum oyle cok zordu, ne catlak oldu ne de asiri kilo kaldi bosuna dert etmisiz
![]()
9 yıl önce aynen böyle tepki veriyordum.Ama unutuluyor kızlar.İkinciyi cesaret edemem gibi gelsede ediliyormuş.Arada 9 yaş var.Ama siz onlara kulak asmayın.Biri büyük olsun mutlaka.iki küçüğe bakmak çok daha yıpratıcıBebek gormesine gelen akrabamız, arayı çok açmadan ikinci çocuğu yapın mutlaka dediğinde cevabım:
Eki Görüntüle 2907167
Bence kullanın.Benim oğlumda müthiş gazlıydı.Doğumdan itibaren sap simpleks kullandım sadece 2 şişe bitirdik.Faydasını gördüm.Karın masajıda çok iyi geliyordu.Bizim gaz işi bitti.Ben de aynı mantıkla vermedim vermedim şimdi çekiyoruzbelki işe yarardı. Hani bu aylarda biterdi ya?
Benim oldu valla çatır çatır çatladımKızlar doğumdan sonra da çatlak olmadı değil mi?ne kadar korkuyorduk hatırlıyor musunuz doğumdan sonra göbek birden gidince çatlak oluyormuş diye
![]()
Bizimde 7,5 yaş var gerçekten zorluğu yok kolaylığı var. Getir götür işlerimi yapıyor işim varsa oyalıyor kardeşini. Ama kendisi keşke aramızda 3-4 yaş olsaydı diyor beraber oynardık diyor9 yıl önce aynen böyle tepki veriyordum.Ama unutuluyor kızlar.İkinciyi cesaret edemem gibi gelsede ediliyormuş.Arada 9 yaş var.Ama siz onlara kulak asmayın.Biri büyük olsun mutlaka.iki küçüğe bakmak çok daha yıpratıcı
Yakın olunca yorucu, arada çok fark olunca da yaş ilerliyor. Ben kapattım o defteri sanırım.9 yıl önce aynen böyle tepki veriyordum.Ama unutuluyor kızlar.İkinciyi cesaret edemem gibi gelsede ediliyormuş.Arada 9 yaş var.Ama siz onlara kulak asmayın.Biri büyük olsun mutlaka.iki küçüğe bakmak çok daha yıpratıcı
Kaç damla verdin günde?Bence kullanın.Benim oğlumda müthiş gazlıydı.Doğumdan itibaren sap simpleks kullandım sadece 2 şişe bitirdik.Faydasını gördüm.Karın masajıda çok iyi geliyordu.Bizim gaz işi bitti.
Günde 20 damla verdim.Sabah ve akşam 10arKaç damla verdin günde?
Beyatriscim 9 sene sonra ben 45 yaşında oluyorum9 yıl önce aynen böyle tepki veriyordum.Ama unutuluyor kızlar.İkinciyi cesaret edemem gibi gelsede ediliyormuş.Arada 9 yaş var.Ama siz onlara kulak asmayın.Biri büyük olsun mutlaka.iki küçüğe bakmak çok daha yıpratıcı
Şuan hiç başka bebeği düşünecek bir durum yok.Zaten evdeki yeterince vaktinizi alır.Dikkat edin ki kazara bişi olmasın.Öyle olan çok oluyor.Kimseye kulak asmayın.İleride kardeşi olsun isterseniz buna da siz karar verin.Yakın olunca yorucu, arada çok fark olunca da yaş ilerliyor. Ben kapattım o defteri sanırım.![]()
Olsun benle aynı ay doğum yapan 42 yaşında arkadaşım var 3.ye doğurdu.Beyatriscim 9 sene sonra ben 45 yaşında oluyorum![]()
Aman sus ağzından yel alsınOlsun benle aynı ay doğum yapan 42 yaşında arkadaşım var 3.ye doğurdu.![]()
Oğlum birinci sınıfa giderken sınıfın yarısı tek çocuktuAman sus ağzından yel alsındaha kendime.gelemedim.yahu,
![]()