- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- Konu Sahibi KirazHanim
- #48.061
Bi de susuz kalınca idrar rengi koyulaşıyor hatta daha ileri seviyede turuncu lekeler oluyor. Bebeğin yeterli sıvı alması için annenin de çok su içmesi gerekiyormuşHavalar cok ısındığı icin acaba emzirme sıklığını artirmamiz gerekiyor mu arkadaslar. Ben normalde bebegim ne zaman isterse o zaman veriyordum ama susuz kaliyor mudur acaba vucutlari.
Bugun 2. Ay kontrolune gittik alt sınırda kg almis kizim 500 gr sadece. Ben oyle cok tombul iri bir bebek olmaisni istemiyorum, tombul bebek sağlıklı bebek demek degil neticede. Ama biraz da uzuldum açıkçası acaba yanlış mi yapıyorum. Açlıktan hic ağlamiyor, ac kaldigini düşünmuyorum o yüzden. Ama susuzluk çekiyor mudur o takıldı kafama da.
Doktorumuz da ev ısısı yüksekse bebek kg alamaz, sicakta fazla enerji yakar kilo kaybı olur dedi, bunu hic duymamistim 22,24 derece ısıda olmali dedi o da, ama klimamiz yok. Havalar malum bugun 29 dereceyi gördük. Şimdi acaba klima mi alsak diye arastirmaya başladık ki sağlıkli olmadigini düşünerek hic niyetlenmemistik şimdiye kadar. Ama cok sicakta cocugun bulunmasindansa klima daha iyi olur dedi doktor da. Iyice napacagimizi şaşırdık anlayacaginiz.