- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- Konu Sahibi KirazHanim
- #40.621
Edebilirler. Arkadaşım kendi telini vermişti hemşireye.Kendi telefonumuz kabul edilmez mi acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Edebilirler. Arkadaşım kendi telini vermişti hemşireye.Kendi telefonumuz kabul edilmez mi acaba?
İyi bari hiç değilse o anın bir resmi olsun de miEdebilirler. Arkadaşım kendi telini vermişti hemşireye.
Benim normalde aşırı dökülür hamile kalmadan öncede vitamin kullanıyordum işe yaramıyordu. Hormonlar çok etkili sanırım keşke ömür boyu devam etseSaç dökülmemesi vitaminlerle ilgili daha çok. Hamilelikte çok sağlıklı olur saçlar. Ben Bi de doğum sonrası gör Benim kız bebek ama yüzümde falan Bi şişlik değişiklik yok şükür. Oğlumda ki gibi aynı. Ama o kararma lar felaket
Önceden doktorumla konuşmuştum telefonumu o içeri soktu bi hemşireye verdi o çekti. Doğum anından bi sürü fotomuz var kızımla inşallah oğlumla da olur. En güzeli, bebek doğunca feryat figan ağlarken yanağına koydukları an susuveriyor resmen annesini tanıyor mucize gibiAyyy kimbilir ne tarifsiz bir andır o ilk karşılaşma... Peki resmini kim çekti ya da çektiler mi? Hiç degilse bı kaç kare resim olsa mesela o ilk ana dair. Hemşireye sorayım bı dahaki gidisimde.
Edebilirler sormak lazım. Kızımda beni telefonumla çekmişlerdi. Bu sefer hastane başka hemşire öyle dedi doktorun teli ile çekeriz dedi ama Ogün ben yine bi şansımı denerimKendi telefonumuz kabul edilmez mi acaba?
Enjektörle serum fizyolojik sıkıyorsun burna tıkanıklık yine de açılmazsa o zaman lazım oluyor aspiratör.Kızlar burun aspiratörü aldınız mı? Her bebeğe lazım oluyor mu?
Ben nereyi arasam almiyolar canim cok sinir bozucu yani. Smdi hastanenarayisindayim doktorum gittigi icin baska bi hastaneye atasehir medicanaya baktim kesinlkle almiyolar yani o anda esim yanmda olsun cok isterdimSezeryan olup eşi de doğuma girecek olan var mı? Benim gittiğim hastanede almiyorlarmis eşimizi, cok uzuldum. Oysa Instagram'da mesela acibadem hastanelerinde eşiyle doğuma girenlerin resimlerini görüyorum, ne büyük bir destek.. Zaten yeterince korkuyorum, hepten kendimi yapayalniz hissedicem
Ben de genelde oturur pozisyondayım sola yatmaya çalişiyorum ama her zaman zor tabi ben de dikkat edeyim yine deBen etkilenmedim acikcasi bircok hamilelikte yasanabilen durum ilk hamileligimdede olmustu oda 2 hafta icinde acilmisti, genellikle sag tarafima yatip uyuyordum oyle rahat ettigim icin sol tarafima yatmaya gayret ettim bu kez belki buda hareketlerini etkiler diye bilemiyorum bu sekilde saglikli dogan cok bebek var sadece dogum seklini etkiler normal degil sezeryan olur korkmayin hemsireler diyor hatta kolyesiyle geldi diye
Amerikada durum biraz farkli benim orda dogum yapma durumum vardi esimin ailesi ve kendi ailem orda abimler fln gidemedim coronadan korktugum icin zor geldi ama gitseydim cocuk orda dogdugu icin abd vatandasi oluyordu avrupada cogu ulkede boyle bi durum yok. Tam tersiAynen anne baba turk ise cocuk turk vatandasi oluyor, anne ile baba farkli milliyetten ise cocuk babanin vatandasligini aliyor, dogustan vatandaslik amerikada veriliyor diye biliyorum ben, tabi anne ve baba bulunduklari ulkenin vatandasligini aldiysa durum farkli olabilir.
Canım son andaki değişiklik stres yapr bu çok normal.ama hislerine güven annelik hissi doğru seçimi yaptıracakCanim cok teşekkür ederim destegin icin ya doktorumdan o kdr.memnundum ki gittigi hastanenin dogum sikayetleri cok fazla ondan korkuyorum yani yoksa hic suphe etmem giderim
Yok kuzum o genelde ünlülerin eşleri alınanlar.Sezeryan olup eşi de doğuma girecek olan var mı? Benim gittiğim hastanede almiyorlarmis eşimizi, cok uzuldum. Oysa Instagram'da mesela acibadem hastanelerinde eşiyle doğuma girenlerin resimlerini görüyorum, ne büyük bir destek.. Zaten yeterince korkuyorum, hepten kendimi yapayalniz hissedicem
Aynen benim eşimde girmişti doğuma ben onu telkin etmiştim yine de bulunması insanı rahatlatıyor ama gittikçe arkaya doğru gidiyordu eşimi kan tutar korkar öyle şeylerden bi ara benim nabızda fırladı daha sakin olsa iyi olurdu ama yine de güzeldi :)Yok kuzum o genelde ünlülerin eşleri alınanlar.
Bizimde malesef alınmıyor eşler doğuma.
Gerçi benim eşim daha panik , kendi başıma daha iyi mücadele ederim stresle korkuyla.
Ilk doğumda doğum esnasında hastane kararıyla esleri almıyoruz demistiler bir kaç baba bayılmış doğum anında o yüzden dikiş aninda almıştılar ona rağmen eşim hala diyo gözümün önünden gitmiyor o an çuval gibi diktiler diyo :))Yok kuzum o genelde ünlülerin eşleri alınanlar.
Bizimde malesef alınmıyor eşler doğuma.
Gerçi benim eşim daha panik , kendi başıma daha iyi mücadele ederim stresle korkuyla.
Bizimki bayılır falan ,beni bırakıp onla uğraşırlarAynen benim eşimde girmişti doğuma ben onu telkin etmiştim yine de bulunması insanı rahatlatıyor ama gittikçe arkaya doğru gidiyordu eşimi kan tutar korkar öyle şeylerden bi ara benim nabızda fırladı daha sakin olsa iyi olurdu ama yine de güzeldi :)
Cnm pskologunla birlikte ilaç kullanarak hamile kalmayı deneyebilirsin.iyi bir örnek değilim ama bende yaşadıklarımdan çocuga cesaret edemiyordum ilaç kullanırken hamile kaldım.tabiki doktorun onaylarsa önce onun dediği önemli.Merhaba arkadaşlar Geçmişim de çok psikolojik rahatsızlıklar geçirdim depresyon anksiyeti obsesif kompulsif gibi bunlarin sonucu olarak panik atak oldum sonra bünyem kaldıramadı epilepsi tedavisi görmeye başladım şimdi evlendim hamile kalmaktan anne olmaktan korkuyorum ne hissedeceğimi nasıl bir duygu yaşayacağımı bilmiyorum geçirdiğimiz rahatsızlıklardan dolayı kendimi hiç hazır hissetmiyorum hiçbir zaman da hazır hissedemeyecegimi düşünüyorum bu düşünceler beni çok yıpratıyor.Hastayken kendime yabancılık hisseder olmuştum bu hâlâ zaman zaman devam ediyor hamile kalıp karnimdaki bebeğime de yabancılık hissederim diye korkuyorum.Çok çaresizim.
ay ne dayanıksız bu erkekler aslında.Ilk doğumda doğum esnasında hastane kararıyla esleri almıyoruz demistiler bir kaç baba bayılmış doğum anında o yüzden dikiş aninda almıştılar ona rağmen eşim hala diyo gözümün önünden gitmiyor o an çuval gibi diktiler diyo :))
çok güzell.. darısı bize inş.. bir şey sormak istiyorum sütün hemen geldi mi bir de bebeğin sarılık olmadı değil mi? benimki de 38. haftada alınacak acaba bu sorunlarla karşılaşır mıyım diye merak eeiyorum açıkçası. erken alınınca bu tarz şeyler olabişiyormuşBEN 36/2 de kavustum bebegime.
Cnm pskologunla birlikte ilaç kullanarak hamile kalmayı deneyebilirsin.iyi bir örnek değilim ama bende yaşadıklarımdan çocuga cesaret edemiyordum ilaç kullanırken hamile kaldım.tabiki doktorun onaylarsa önce onun dediği önemli.