2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Belki sizinki geç döllenme olmuş olabilir, beta ondan az görünebilir gözünüze. Benim şuandan iki hafta önceydi yumurtlama, bugün de beklenen regl günüm, o yüzden beta sizinkine nazaran yüksek.
Olabilir ilk zamanlar beta hcg degerleri beni korkutmustu, bir süre takip ettik çok şükür iyi şimdilik.

Bu arada aranizda karninin alt kismi ara ara agriyan var mi dunden beri karnimin alt kismina agri giriyor. Arada kramp gibi oluyo,sonra da normal karin agrisi gibi. Belli araliklarla. Kotu bisey mi demek acaba?

Bu arada aranizda karninin alt kismi ara ara agriyan var mi dunden beri karnimin alt kismina agri giriyor. Arada kramp gibi oluyo,sonra da normal karin agrisi gibi. Belli araliklarla. Kotu bisey mi demek acaba?
Aynı agrı bendede var sol kasıgıma vuruyor arada dün doktora sordum kanama yoksa korkacak bişey yok dedi inşallah sağsalim doğar bebişler

Aynı agrı bendede var sol kasıgıma vuruyor arada dün doktora sordum kanama yoksa korkacak bişey yok dedi inşallah sağsalim doğar bebişler
Ayy cok sukur iyi bari kanama gormedim insallah gormem bisey.bir de cok merak ettigim bisey var, doktorunuza ulasabiliyor musunuz her istediginizde?mesaj ya da arayarak mi mesela?

Benim pek ağrım sancım yok ama sürekli uykuluyum, akşamları koltukta baygın gibi uyuyorum çok fena
bakalım yarın kan vericem, betanın 1000 i bulması lazım, heyecanlıyım.

Oğlum daha 9 aylık bebek emziriyorum yani napayım ben üzülüyorum bu çocuğa doya doya ememeyecek plansız oldu bu hamilelik
ikisini birlikte büyütmeye maddi ve manevi gücünüz varsa bence başka şey düşünmeyin.
9 ay emmiş güzel emmiş Allah nasip etmiş ikincisini, tadını çıkarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…