-
- Konu Sahibi KirazHanim
Olabilir ilk zamanlar beta hcg degerleri beni korkutmustu, bir süre takip ettik çok şükür iyi şimdilik.Belki sizinki geç döllenme olmuş olabilir, beta ondan az görünebilir gözünüze. Benim şuandan iki hafta önceydi yumurtlama, bugün de beklenen regl günüm, o yüzden beta sizinkine nazaran yüksek.
Siz nisan annesi oluyorsunuzYaş: 36
Sat:24.07.2020
Tahmini doğum tarihi : 30.04.2020
Kilo:56
Beni de ekleyin kızlar
Mayıs olacak gibi, öyle hissediyorumSiz nisan annesi oluyorsunuzekliyeyim mi yine de
tamam ekledim, anaların hisleri önemliMayıs olacak gibi, öyle hissediyorum
Aynı agrı bendede var sol kasıgıma vuruyor arada dün doktora sordum kanama yoksa korkacak bişey yok dedi inşallah sağsalim doğar bebişlerBu arada aranizda karninin alt kismi ara ara agriyan var midunden beri karnimin alt kismina agri giriyor. Arada kramp gibi oluyo,sonra da normal karin agrisi gibi. Belli araliklarla. Kotu bisey mi demek acaba?
Ayy cok sukur iyi bariAynı agrı bendede var sol kasıgıma vuruyor arada dün doktora sordum kanama yoksa korkacak bişey yok dedi inşallah sağsalim doğar bebişler
Ayy cok sukur iyi barikanama gormedim insallah gormem bisey.bir de cok merak ettigim bisey var, doktorunuza ulasabiliyor musunuz her istediginizde?mesaj ya da arayarak mi mesela?
[/QUOT devlet hastanesi olduğu için yok ulaşamıyorum acil bişey olursa gel dedi sadece özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum gelecek hafta özel hastane doktoru ile sürekli iletişim halinde olabiliyorsun en iyi yanı bu
Benim pek ağrım sancım yok ama sürekli uykuluyum, akşamları koltukta baygın gibi uyuyorum çok fenaBu arada aranizda karninin alt kismi ara ara agriyan var midunden beri karnimin alt kismina agri giriyor. Arada kramp gibi oluyo,sonra da normal karin agrisi gibi. Belli araliklarla. Kotu bisey mi demek acaba?
Sonucu bekliyorum heyecanlaBenim pek ağrım sancım yok ama sürekli uykuluyum, akşamları koltukta baygın gibi uyuyorum çok fena
bakalım yarın kan vericem, betanın 1000 i bulması lazım, heyecanlıyım.
hayırdır inşallahSat 28.07.20 ama benim büyük bir problemim var
Hayirli olsun minik bebisinMerhabalar canlar bende mayıs annesi oluyorum galiba bugün öğrendim
Oğlum daha 9 aylık bebek emziriyorum yani napayım ben üzülüyorum bu çocuğa doya doya ememeyecek plansız oldu bu hamilelikhayırdır inşallah
Teşekkürler canım benim senikide hayırlı olsun inşallahHayirli olsun minik bebisin
ikisini birlikte büyütmeye maddi ve manevi gücünüz varsa bence başka şey düşünmeyin.Oğlum daha 9 aylık bebek emziriyorum yani napayım ben üzülüyorum bu çocuğa doya doya ememeyecek plansız oldu bu hamilelik
sakin ol canım daha emzirebilirsin emmek istitorsa düşük tehliken yoksa doktorunla konusup emzir. ama 9 ay emziirmişsin olmazsa da hiç üzülme.Oğlum daha 9 aylık bebek emziriyorum yani napayım ben üzülüyorum bu çocuğa doya doya ememeyecek plansız oldu bu hamilelik