- 6 Eylül 2014
- 629
- 1.048
- 40
- Konu Sahibi KirazHanim
- #38.741
Dediğiniz gibi hastanede personel yetersiz doğumdan sonra kaç kere emzirme için yardım istedim hiç oralı olmadılar kendim emzirmeye uğraşmıştım sütüm ilk gün gelmeyince mama vermeyi bile ben teklif ettim öyle ilgilenildi, ama hastane temizdi onda bişey diyemem benim hamileliğim öyle sorunlu bı hamilelik olmadığı için Sühendan Hanim doğumda adımi bile bilmiyordu o kadar çok hastası varki bilmeside imkansız benim doğum yaptığım gece iki gebesi daha doğum yaptı benim bebeğim üç kere geri kacti doğumda, benden önceki gebenin bebeği hemen doğmuş ben cataldayken onu konusuyorlardi ebeyle içimden banane benden önceki gebeden bana destek olup rahatlatsalar ya diye düşündüm sancı anında kafami kaldıramayacak kadar uyku hali geliyordu doğal olarak sancıları karsilayamadim yürüyüş falan yapamadım bende biraz rahatlamak için Epidural yaptırmıştım en azından yürüyüp doğumu kolaylaştırayim diye ama normal doğumda epidurale karsiymis tek doz epidural verdirdi sadece bir saat rahatlayabilmistim o bir saatte yürüyüş yapmak bana cok iyi gelmişti sonra hep ntsye bagliydim anestezi doktoruyla pazarlık yaparak olması gereken dozdan az verdirdi üstelik daha önce bunun için hiç bilgilendirmemisti mesela açılma için muayeneye gelince elinde serumla geldi kontrolden sonra açılma iyi diyip gitmişti elindeki suni sancı imiş bana sormadan açılma yeterli olmasa suni sanci takip gidecekti büyük ihtimal her gittiğimde onu yapma bunu yapma diye fırçamizi yiyip dönüyorduk eşim aylık fırça yemeye para veriyoruz diyordu birde saatlerce bekliyorduk şimdiki aklım olsa asla devam etmezdim o muameleye tecrübesizlik yani zaten doğum sonrası kontrolden sonra birdaha hiç gitmedim kendime baska doktor buldum rutin jinekolojik muayenelerde öğrendim ki benim rahmim biraz eğikmis bunu da bana hiç söylememiştiMerhaba canım ben çekirge dorukta doğum yapmayı düşünüyorum Sühendan hanıma gidiyorum doktordan memnunum ama personel eksiği var gibi doğum katında sadece 2 hemşire vardı iki kez acile gitmek zorunda kaldım nst ye çıkınca gördüm şu istedim ilaç içmek için açık bardakla getirdiler suyu içime sinmiyor o yüzden ama sırf doktorunun gidiyorum birde çok kalabalık devletle yarışır kalabalıklığı sezeryan doğum olacak o yüzden doktor önemli bnm için sen hayat hastanesinde hangi doktora gidiyorsun çekirgece doğum yapmışsın problem yaşamış miydin
Şimdi Hayat'ta Naile Gökçe Akagündüz'e gidiyorum kadın hep pozitif güler yüzlü insana güven veriyor sorduğun her soruyu cevaplıyor arkadaşımda onda doğum yaptı ve çok memnun kaldı doğuma denk gelmezsek hiç öyle uzun süre beklemedikte doğum katlarinida biliyorum personel çok ilgili ve hastane ferah ve temiz