- 3 Şubat 2021
- 486
- 546
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #35.541
Ultrason sadece ses dalgalari sonucta bebege zarar vermiyor ki, detayli taramalari nasil yapacaklar acaba? Bu durumda kandan genetik incelemeleri zorunlu mu tutacaklar? Bilemiyorum.Almanyada da yeni kanun çıktı şubat ayından sonra ultrason yasaklanıyor artık bebeklerin kontrolu ebeler tarafından elle muayene ile yapılacak seninde yazdığın gibi anneler hislerine sezgilerine güvenecek artık Allah bebeklerimize sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin
Benim de düşündüğüm ama cevabını bilmediğim bir soru canım, burası eskiden çok keyifliydi, artık özel grupta sanırsam kızlar, pek konuşamıyoruz, fikir alışverişi azaldı yani maalesefBebek yorganı için ne düşünüyorsunuz alacak mısınız yaptıracak misiniz. Yün mü pamuk mu yaptırsam acaba. Ya da hiç gerek yok mu? Sizler ne yapacaksınız
Yaptirsam zaten altı aylık olunca kış geliyor o zaman kullanılır en azindan diye düşünüyorum.Benim de düşündüğüm ama cevabını bilmediğim bir soru canım, burası eskiden çok keyifliydi, artık özel grupta sanırsam kızlar, pek konuşamıyoruz, fikir alışverişi azaldı yani maalesef
Yün mü yaptıracaksın peki?Yaptirsam zaten altı aylık olunca kış geliyor o zaman kullanılır en azindan diye düşünüyorum.
Aynn özel grupta konusuyolar sanırım
Yun daha sağlıklı olur. Ama hafif yaptircam.Yün mü yaptıracaksın peki?
Canım evinin durumu ve çocugun duruma göre hareket et.ilk çocugun doğdugu günden beri üstünü örttürmüyordu 4bck yaşında hala üstünü örtmez.şuan mesela almayacağım evde zaten kaloriferli her oda aynı.Bebek yorganı için ne düşünüyorsunuz alacak mısınız yaptıracak misiniz. Yün mü pamuk mu yaptırsam acaba. Ya da hiç gerek yok mu? Sizler ne yapacaksınız
Ben dogduktan sonra ilk yil icin uyku tulumlari kullanmayi dusundum mevsimine gore. Hatta ilk yildan sonra da cocugun yasina uygun bulunabiliyor. Genelde odalarin sicakligi sabit olacagi icin kislari kaloriferle, yorgan gerekli gelmediBebek yorganı için ne düşünüyorsunuz alacak mısınız yaptıracak misiniz. Yün mü pamuk mu yaptırsam acaba. Ya da hiç gerek yok mu? Sizler ne yapacaksınız
Eveet kesinlikle! Herkesler nereye kayboldu? Ne kadar guzel trafigi yogun bir gruptu burasi. Hamileligimi yalniz geciriyorum dogumdan sonra da ailemden arkadaslarimdan kimse olmayacak. Bana can yoldasi oluyordunuz yorumlarinizla. Yine hareketli olsa keske burasi.Benim de düşündüğüm ama cevabını bilmediğim bir soru canım, burası eskiden çok keyifliydi, artık özel grupta sanırsam kızlar, pek konuşamıyoruz, fikir alışverişi azaldı yani maalesef
Canım evinin durumu ve çocugun duruma göre hareket et.ilk çocugun doğdugu günden beri üstünü örttürmüyordu 4bck yaşında hala üstünü örtmez.şuan mesela almayacağım evde zaten kaloriferli her oda aynı.
İstanbuldayım ama kararsız kaldım yorgan yapmasam sanki çocuk donar gibi hissediyorumBen dogduktan sonra ilk yil icin uyku tulumlari kullanmayi dusundum mevsimine gore. Hatta ilk yildan sonra da cocugun yasina uygun bulunabiliyor. Genelde odalarin sicakligi sabit olacagi icin kislari kaloriferle, yorgan gerekli gelmedi
Ben de yorgan yaptırmıycam. En azından ilk bir kaç yıl mevsimine göre uyku tulumu kullanırım diye düşünüyorumBebek yorganı için ne düşünüyorsunuz alacak mısınız yaptıracak misiniz. Yün mü pamuk mu yaptırsam acaba. Ya da hiç gerek yok mu? Sizler ne yapacaksınız
1 yaşa kadar yorgan düşünmüyorum yapmayacam. Uyku tulumları kullanırız snra yorgana geçeriz.Bebek yorganı için ne düşünüyorsunuz alacak mısınız yaptıracak misiniz. Yün mü pamuk mu yaptırsam acaba. Ya da hiç gerek yok mu? Sizler ne yapacaksınız
Peki ilk 1 ayıl üstünü örtmezken için 0.5 tog aldım bir tane, o sanki kışa uygun, yaz ve bahar için de bir tane 0.3 tog alsam yeter mi sence?yürümeye başlayana kadar ayaksız olabilir. Ben öyle kullanmıştım. Sonrasında ayaklı alınabilir.