2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Hepinize çok teşekkür ederim 🙏 yazdıklarınızı alıntılayamsdım tek tek. Doktor ile görüştüm bende dönüş yaptı. Endokrine gerek yok dedi günde yarım saat yürüyüş abuecubur hamur işi yeme dedi. 😑 Tatlı yemeye hasret kaldım 6 aydır yahu. Oysa bol tarçınlı cevizli kek yapasım vardı şimdi 😬
İnternette çok güzel fit tarifler var canım, şeker ve un yerine alternatif malzemeler kullanılıyor. Onlardan yapar nefsini köreltirsin ☺️

Sağol canım, aynen insan kıyamıyor. Bi de daha kızım da küçük. İlk hamile kaldığımı öğrenince üzülmüştüm bile acaba kızıma haksızlık mı ettim diye
Biliyorum kuzum kuzenim de senin gibi bebislerin arası 11 ay büyüğe haksızlık olcak fln diyodu ama maşallahhh ikisi de çok tatlı çok sağlıklı annelik farklı bişey yaşamayan bilmiyo 🤗

Tabi canım akşama kadar ne badireler atlatıyoruz 😂
Koca evde yer yok gibi gelir karnıma oturur, azıcık uzanıp dinleneyim desem hemen gelir üstüme yatar 😂😂
Ama hadi kardeşini öp dediğimde de hemen gelir karnımı öper miniğim 😍😍
Aynı bizim kızlar desene ama bizimkilere gel kardeşe cici yapın diyorum birbirlerine cici yapiyorlar ciddiye almıyorlar bebeği henüz :KK70: bazen ödüm kopuyor birden zipliyorlar karnıma fark edemiyorum

Kızlar bizimde bugün detaylı ultrasonumuz vardı böbreklerin birinde damar genişlemesi var dedi onu doktorumuzda söylemişti ztn takip edilecek erkek bebeklerde yüzde 90 oluyor dedi onun dışında haftasıyla uyumlu gidiyor 496 gr olmuş minik kuş
20210121_161817.jpg

Buda fotoğrafımız zorla çektik almış kafayı bacaklarının arasına ellerini de yüzüne kapatmış :)

Kızlar bizimde bugün detaylı ultrasonumuz vardı böbreklerin birinde damar genişlemesi var dedi onu doktorumuzda söylemişti ztn takip edilecek erkek bebeklerde yüzde 90 oluyor dedi onun dışında haftasıyla uyumlu gidiyor 496 gr olmuş minik kuş Eki Görüntüle 2766109
Buda fotoğrafımız zorla çektik almış kafayı bacaklarının arasına ellerini de yüzüne kapatmış :)
Yaa çok tatlıı 😊
Bende yarın gidicem detaylı ultrasona umarım yüzünü görürüm.

Bi kere gittiğimde öyle yaptım bebek çıldırdı kalp atımı 190 oldu 😂
Bide taklalar atıyordu doktor keşke yemeseydin dedi 🤣
Bugün kızlarında 18 ay aşıları vardı hepsi aynı gün ultrason saatine kadar acıkmıştım yorulmuştum zor hareket ediyordu kuşum o yüzden düzgün fotosunu çekemedik

Ben 90 diye biliyordum
Gebelerde 93 altı istiyorlar da normalde 100un altı normal. Hem çubukla ölçümde yüzde 10luk bir sapma payı oluyor. Mesela bir gün kan verdim peşine hemen çubukla ölçtüm. Kan sonucum 100 çubukla ölçtügum 110 çıkmıştı

Benim 110çıktı :)
Canım 8 yada 10 saatlik aclikta 93 altı olmalı. Ama gün içinde yediğimiz için 8 saat ac kalmiyoruz. Akşam ve öğle acliklarinda 105 ve altı olmalı deniyor. Çubukla ölçmede de yüzde 10 lük bir hata payı olabilir. Çok yüksek değil yani

X